Profile cover photo
Profile photo
VaccinatieRaad
3 followers -
Ervaringsverhalen over vaccineren. Pleitbezorgers voor betere informatievoorziening over vaccineren. Wat zijn de nadelen van vaccineren?
Ervaringsverhalen over vaccineren. Pleitbezorgers voor betere informatievoorziening over vaccineren. Wat zijn de nadelen van vaccineren?

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Het is al langer bekend dat na vaccinatie van veel te vroeg geboren kinderen soms een tijdelijke ademstilstand (apneu) kan optreden. In de bijsluiter van diverse vaccins wordt aangegeven dat dergelijke klachten beperkt zijn tot te vroeg geboren kinderen na een zwangerschapsduur van minder dan 28 weken.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Een HPV-infectie is een seksueel overdraagbare aandoening die makkelijk te voorkomen is door o.a. het gebruik van condooms en regelmatige uitstrijkjes. Laat je informeren.
Add a comment...

Post has attachment
De vraag over de combinatie van reuma en epilepsie bleef ik stellen, keer op keer. Een co-assistent kreeg de opdracht om uit te zoeken of er een verband was. Na enkele weken moest ik op gesprek komen bij de behandelend arts en mij werd letterlijk gezegd: “Zoals we van begin af aan al hebben gezegd is er geen enkel verband tussen deze twee ziektes. U moet ophouden met uw gezeur hierover”. Mijn onderbuik gevoelens werden weer de mond gesnoerd.
Add a comment...

Post has attachment
Vlakbij het strand in Scheveningen houdt Ir. Yannick Smits, 34, een holistische health coaching praktijk. Na zijn studie aan de TU Delft wist hij eigenlijk al vrij snel dat hij toch in de gezondheidszorg thuis hoorde.  Via meditatie, yoga, boeddhistische filosofie en uiteindelijk een opleiding health coaching startte hij zijn eigen health coaching praktijk The Place To Be Me. Ondertussen werd zijn vader Dr. Tinus Smits bekend met zijn behandeling voor autisme en het Post-Vaccinaal Syndroom. Na zijn overlijden zette Yannick de opleidings-organisatie voort waardoor inmiddels wereldwijd meer dan 500 mensen zijn opgeleid in deze methode om ernstige bijwerkingen van moderne toxische invloeden (waaronder vaccinaties) terug te draaien.
Add a comment...

Post has attachment
Het syndroom van Reye is een zeer zeldzaam, maar potentieel dodelijk syndroom dat schade aan verscheidene organen kan veroorzaken, met name aan de hersenen en de lever. Het syndroom ontstaat meestal wanneer iemand begint te herstellen van een virale ziekte. Aangezien vele ziekten gelijkaardige symptomen vertonen, is het voor medisch personeel dat geen ervaring heeft met het syndroom van Reye vaak moeilijk om de juiste diagnose te stellen. De ziekte wordt vaak verkeerd gediagnosticeerd als encefalitis (hersenontsteking), meningitis (hersenvliesontsteking), diabetes, overdosis van drugs, vergiftiging, Sudden Infant Death syndrome (wiegendood) of een psychische aandoening. Tijdige diagnose is van vitaal belang om ernstige hersenbeschadiging of zelfs de dood te voorkomen. De kans op herstel wordt vooral bepaald door de mate van hersenzwelling. (bron: Wikipedia)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded