Profile cover photo
Profile photo
Josep Maria Vives
94 followers -
Posicionament web Posicionamiento web
Posicionament web Posicionamiento web

94 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Estrenem pàgina web de l'empresa Gestinet Informàtica Internet
Esperem us agradi! www.gestinet.com
#gestinet #dissenyweb #diseñoweb #estreno
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ja fa temps que Google va començar a marcar les pàgines amb HTTP com a pàgines no segures (HTTPS), quelcom que perjudica greument a totes aquelles pàgines web que encara no tinguin el seu certificat de seguretat SSL. Aquest nivell de seguretat és un aspecte important per a guanyar posicionament web i millorar dins el posicionament Google.
Imagini’s que accedeix a una pàgina web i el mateix navegador l’indica que aquesta no és segura, facilitaria les seves dades personals i/o de pagament? El més normal és que davant una advertència així, els usuaris decideixin marxar de la pàgina web i buscar una alternativa més interessant i segura. Llògic i obvi..

Per aquest motiu és vital i rellevant tenir un certificat de seguretat SSL dins el domini web. No només ofereix seguretat i garanties de l’autenticitat del lloc web, sino que a l’hora estarà protegint la seguretat i privacitat dels seus usuaris y clients.

A Gestinet estem oferint el Certificat SSL dins el domini 100% configurat per només 36€, pagament únic, sense quotes de cap tipus.

Cal tenir present doncs, que per a qualsevol estretègia SEO amb garanties, aquest paràmetre es molt important i rellevant, ja que Google pot penalitzar el domini per manca de seguretat i fiabilitat.

#ssl #seguridad #https #gestinet #Google #posicionamentweb #posicionamientoweb #posicionamentgoogle #posicionamientogoogle
Add a comment...

Post has attachment
Intervenció molt interessant sobre Bitcoin, Blockchain i Criptomonedes
Dura uns 46minuts però realment val molt la pena veure aquest vídeo que us recomanem per entendre i conèixer què és Bitcoin, Blockchain i les Criptomonedes.
Exposició realitzada per Carlos Domingo, co-fundador de SPiCE VC.
https://youtu.be/01eMdxe9tds
Add a comment...

Post has attachment
A #Gestinet estem contractant talent 😊👍

Si t'agrada i tens experiència en disseny gràfic + pàgines web, Wordpress, Joomla, CSS, PHP.. i si t'agrada i tens experiència en màrketing on-line i optimització SEO de pàgines web, contacta amb nosaltres a info@gestinet.com i envia'ns el teu CV.
#feina #treball #disseny #dissenyweb #dissenygrafic #buscofeina
Photo
Add a comment...

Post has attachment
El 6 de febrer 2018 és el Dia Internacional d'Internet Segur

El Dia d'Internet Segur, “Safer Internet Day” (SID, per les seves sigles en anglès) és un event internacional promogut per la xarxa INSAFE/INHOPE amb el suport de la Comisió Europea, que es celebra cada mes de febrer amb l'objectiu de promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre nens i joves. El SID es celebra el segon dia de la segona setmana del segon mes de l'any i reuneix a milions de persones de tot el món per a impulsar canvis positius i concienciar sobre la seguretat a Internet, organitzant diferents events i activitats.

Més sobre "Dia Internet Segur 2018 Espanya"
https://www.is4k.es/programas/dia-de-internet-segura

#SID2018 #SaferInternetDay #DiaInternetSegura #Gestinet
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Google ja ens ha otorgat nivell 7 a Local Guide! Després de més de 130 valoracions d’establiments i negocis locals durant uns 6 mesos, ja formem part d’aquesta comunitat.
Si teniu un negoci i voleu una valoració que aporti valor i fiabilitat, poseu-vos en contacte a info@gestinet.com
#localbusiness #googlelocalguide #googlelocalguides #google #gestinet #josepmariavives
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gràcies a l’equip de l’Escola d’Esquí La Molina! Agrada molt veure la teva feina en llocs públics, reconeguts amb amb prestigi com aquest.
#gestinet #lamolina #escolaesquilamolina #lacerdanya #cerdanya #josepmariavives
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded