Profile cover photo
Profile photo
bella luna
1,250 followers -
berPRINSIP bukan bermakna EGO
berPRINSIP bukan bermakna EGO

1,250 followers
About
bella's posts

Post has attachment

Post has attachment
#hargagiler Tak Masuk Akal di Jalan Jalan Japan
Irasshaimase / Selamat Datang !! Hai dan Selamat berhujung minggu semua. Korang masih tercari-cari koleksi 'Pre-Loved' yang berkualiti terbaik, fesyen terkini dengan harga yang murah ? Syarikat dari Jepun iaitu Box Marketing Sdn Bhd berbesar hati memilih Ma...

Post has attachment
Langkawi Aku Datang
'' pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas ''

Post has attachment
PRELOVED CONCEPT STORE FROM JAPAN !!
LET'S SHOPPING AND SAVE BUDGET WITH US .
#hargagiler  

Post has attachment
Jalan Jalan Japan Opens In Malaysia
Konnichiwa !!! A Japanese Phenomena Arrives in Malaysia and launch is scheduled to open for business on November
18. The first store is located at One City Mall USJ, a neighborhood
mall. In the early 90’s Japan was struck by a new phenomena, largely unkno...

Post has attachment
Garnier lightening masker  .. bukan roti gardenia ok. hehe
selamat membaca semua

Post has attachment
REVIEW : Garnier Lightening Peel-Off Mask
Hello Kaki Blogwalking ! Korang sihat ? Hopefully ade yang sudi jadi pembaca setia blog aku ni.. hikhik. sebab tuan tanah kedaung ni memang jarang menaip. haih ... kesian blog usang aku ni. Maafin ya dong!! Ok, nak citer ni.. Last week aku baru balik dari p...

Post has attachment
special for mother day !

Post has attachment

Post has attachment
Sakura Candy Beucure
Assalamualaikum Bayangkan korang kemam gula gula yang sedap tu.larut dalam mulut.Tiba tiba selepas seminggu kulit jadi cerah,awet muda,lebih gebu.Untuk ibu lepas bersalin pulak susu melimpah ruah.Tak ke seronok rasa nak lompat??? SAKURA CANDY-PAKAR SERVIS M...
Wait while more posts are being loaded