Profile cover photo
Profile photo
Syafiqah Zuhari
22 followers
22 followers
About
Posts

Post has attachment
It is 2017 guys
Assalamualaikum. Happy 2017 guys. Dah lama menyepi. Masih ada yang ingat ke?

Post has attachment
aura anak anak syurga
Assalamualaikum Hai there Aku tahu
sekarang aku sombong . Ada blog dah macam tak ada but only Allah know how I do
nak buat demi nak tunjuk kasih sayang cinta rindu dekat blog ni . Buka blog
dengan hp siap screenshort dan malam malam kiss gambar dan tulisan ...

Post has attachment
cerita kerja aku
Assalamualaikum Hai . Alhamdulillah
aku sihat . Kehidupan pun dah penuh dengan aktiviti yang menyeronokkan dah .
Kadang kala rasa hormon badan aku dah dipenuhi dengan hormone gembira dan
bahagia . Jadi , kesimpulannya sila lah kawan dengan aku . InsyaAllah ...

Post has attachment
entri last sebelum masuk kerja
Assalamualaikum Hai . Harini
dah last aku duduk sini , duduk pun sebabkan ada sebab . Kalau sesaje je tak
ada nya aku nak balik KL nih . Bhahaha Pagi pagi lagi
lepas Subuh , perut aku berdondang sayang T,T Sebenarnya
semalam lagi perut lapar sangat , dan bo...

Post has attachment
kontrak surirumah DONE!
Assalamualaikum Hai. Partime
job aku sebagai surirumah bakal ditamatkan kontraknya a few days lagi T,T Tapi oklah
juga . Dah faham sangat macam mana jadi surirumah . Practice make perfect hokay
. Miahahaha Pagi pagi
lepas Subuh , selalu dah tak tidur , get ...

Post has attachment
rela tak kahwin kalau. . . .
Assalamualaikum Hai . Biasa la kalau kejap aku ada mood nak update entri , kejap mood nya ke laut China Selatan . ekekeke .  Umum stalker pembaca blog tegar aku akan faham bilamana aku dah ada dengan family dekat
kampung , peratus nak hadap laptop sekalipun...

Post has attachment
FOOD DELIVERY: Oh My Sushi
Assalamualaikum Dua tiga hari dah asyik tengok gambar shushi , mengidam ke hape tak tahu la T,T walhal diri nih takda layan mana makanan out of Melayu . HAHAHA tapi tekak gila gila nak makan sushi T,T Dan Bila tengok profile WhatsApp kawan kolej dulu bertuk...

Post has attachment
REVIEW supplement: Shaklee dan Evening Primrose Oil
Assalamualaikum Hai , masa anak dara ni lah nak kena jaga semua nya dari atas sampai bawah . dah kahwin esok esok dah macam terlambat pula nak jaga semuanya . dah ada anak lagi lah kelaut semuanya . semua entah kemana T,T Dulu kawan aku yang dah kahwin sela...

Post has attachment
praktis jadi surirumah?
Assalamualaikum Hai , semua
kelengkapan rumah dah lengkap . baru rasa hidup surirumah tu terisi sikit .
bhahaha . tapi bila makcik aku pergi keja . mula terasa bosan balik T,T . ye ye
aku mesej Puan Mama “ma, bosan
la duk rumah, mcm surirumoh pula, semua ka...

Post has attachment
happy bornday adik bongsu
Assalamualaikum Cekelat Hersyey’s ganjaran buat aku yang comel setelah siap buat kerja rumah  . Eh ? Haa takyah eh sangat , dah memang betul blog aku . saja nak letak gambar dalam blog balik macam dulu dulu sebab rasa aku dah ada masa nak meletak gambar . k...
Wait while more posts are being loaded