Profile cover photo
Profile photo
Svetloba.si
216 followers -
Spoznaj kdo si
Spoznaj kdo si

216 followers
About
Svetloba.si's posts

Post has attachment
Mahashivratri je eden največjih in najsvetejših nočnih praznikov v Indiji. Ta najtemnejša noč leta praznuje milost Shive, ki je Adi Guru, prvi guru na svetu, tisti, ki nam je predal vso jogijsko tradicijo.

Tej noči pravijo tudi noč neskončnih možnosti, saj so na to noč planeti poravnani tako, da naravno spodbujajo dvig energije in zavesti v človeškem sistemu. Zato je izjemno koristno za vsakega posameznika, da noč prebedi in čas med šesto uro zvečer (24. 2. ob 18.00) in zjutraj (25. 2. ob 6.00) po lokalnem času preživi zavestno v pokončnem položaju z vzravnano hrbtenico.

Več: http://www.svetloba.si/znanja/mahashivratri-242-noc-neskoncnih-moznosti

Trance Dance obred navdihuje naš razvoj odnosa do duše skozi gibanje. Izbran namen za obred, usmeri razplet težave, s katero se želimo soočiti. V obredu se izzove stanje, kjer se prepustimo navdihu in intuitivnemu gibanju sistema um/telo. Srčno vabljen/-a!

Več o dogodku si preberi tukaj: http://www.svetloba.si/dogodki/trance-dance-obred-2

Post has attachment
Posamezniki, ki so spoznali samega sebe veliko hitreje napredujejo v svojem življenju na vseh področjih.

Intenziv samospoznanja je celostni pristop, saj zajema poleg originalnega Intenziva Razsvetljenja in Intenziva Gnoze, še učenje Advaite Vedante, ene najstarejših duhovnih poti. Vključuje učenja velikih mojstrov in razsvetljenih učiteljev: Ramane Maharshija, Nisargadatte Maharaja in Roberta Adamsa. Vabljen/-a!

Več o dogodku si preberi tukaj: http://www.svetloba.si/dogodki/intenziv-samospoznanja-kdo-sem-jaz

Post has attachment
Zagledam jo na vozu. Roki ima vklenjeni z verigami. Glavo sklanja navzdol in po licih ji tečejo solze, pred usodo, ki se bo odvila čez nekaj trenutkov. Stopim do nje, se je nežno dotaknem. Vsa prestrašena in v krču dvigne pogled ...

Beri dalje: http://www.svetloba.si/znanja/mojna

Post has attachment
Želite v pravem trenutku pravi nasvet? Se želite globlje povezati s seboj in izboljšati svoj odnos (s seboj, otrokom, partnerjem ...)? Želite občutiti več notranjega miru in zasijati v svojih pravih barvah?

Potem je ŽEPNA LUČKA prava knjiga za vas!

Po akcijski ceni jo naročite tukaj: http://www.svetloba.si/akcije/knjiga-zepna-lucka-20-ceneje

Post has attachment
"Odpustite si vse 'napake' iz preteklosti, saj so bile te le izkušnje, ki so dodatno obrusile vaš notranji diamant, da danes še močneje sije. Ste popolni in žarite, ko se zaveste, da je prav vaša nepopolnost tisto, kar vas dela avtentične in edinstvene."

Preberi več: http://www.svetloba.si/znanja/nepopoln-a-si-in-to-je-fantasticno

Post has attachment
“Stopite ven iz okvirov vsakdanjosti in si podarite svobodo bivanja. Dovolite si biti, se sprejeti, takšni kot ste.”

Vabljeni vsi, ki vas zanima osebni in duhovni napredek, vsi ki vas zanima osebni in spiritualni svet, da se udeležite predavanja!
Prijavite se preko maila info@karunakaro.si

Več o dogodku pa si preberite tukaj: http://www.svetloba.si/dogodki/predavanje-o-zivljenju-za-zivljenje

Post has attachment
Pridružite se Janiju na čarobnem popotovanju v svoje bistvo. Udeležili se bomo Spring Equinox Celebration, Obeležitev pomladnega enakonočja, kar bo tudi osrednja tema potovanja. Ustvariti ravnovesje v naših življenjih, uravnovesiti našo žensko in moško energijo. Srčno vabljeni!

Več o dogodku si preberite tukaj: http://www.svetloba.si/dogodki/pomladno-prebujanje-v-carobnem-avalonu

Post has attachment
Dalai Lama: Zahodna ženska je tista, ki bo spremenila svet.

V svetu se pojavljajo krize. Ekonomska, ekološka, migrantska. Okolje ne sprejema več vseh impulzov človeka, ki se zanj niti ne zmeni. Vrednote so izgubljene. Kje iskati rešitev?

Odgovor je v avtentičnem ženskem principu. Vabljena na seminar, kjer ga boš prebudila!
Več tukaj: http://www.svetloba.si/znanja/2-fazi-v-prebujanju-prave-narave-zenskega-principa

Post has attachment
Pridružite se Yvonne Griffin iz Irske na popoldanskem druženju v Ljubljani, kjer bo predstavila metodo FLP- Future Life Progression, kar bi lahko prevedli v Progresijo ali uvid v prihodnost življenja.

Na delavnici, ki bo v petek 10. marca od 16.00 do 19.00 (Hostel Celica) boste lahko na hitro preverili, kaj vam prinaša prihodnost. Prav tako boste med prvimi v Sloveniji, ki bodo imeli možnost izkusiti skupinski FLP.

Vabljeni: http://www.svetloba.si/dogodki/delavnica-flp-future-life-progression
Wait while more posts are being loaded