Profile cover photo
Profile photo
dihtovanje prozora i vrata miki mont
14 followers
14 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts


DA ZIVITE U KUCI IZ VASIH SNOVA POPUT OVE SA SLIKE,DA VAM BUDE TOPLO,DA NE RAZMISLJATE O RACUNIMA ZA STRUJU MI VAM NUDIMO RESENJE
DIHTOVANJE PROZORA I VRATA NALIVANJE TECNE GUME.Pocetak jeseni je vreme kada imate svakodnevne glavobolje prouzrokovane razmisljanjem o grejanju i racunima za grejanje koji nas ocekuju tokom zime.Za zagrevanje stana od 60 kvadrata, mesečno je potrebno oko 1,2 tone uglja, 1,5 kubika drva, a tek koliki je racun za struju? Razmisljate kako da ustedite?
Firma "MIKI MONT" Vam nudi rešenje! DIHTOVANJE PROZORA I VRATA NALIVANJE TECNE GUME.
Zaboravite cebad koju ste postavljali na Vasa vrata,
razne samolepljive trake koje se odlepljuju,
zagrejte Vas dom,
ustedite za Vas i Vase najmilije.
POSLE DIHTOVANJA TECNOM GUMOM NEMA VISE:
*VETRA,
*PRASINE,
*BUKE I DRUGIH IZDUVNIH GASOVA.

RAČUNI ZA STRUJU NAM ZADAJU STALNE GLAVOBOLJE,
PONEKAD NAM TI ISTI RAČUNI IZVUKU I POSLEDNJI DINAR IZ ĐEPA,POMISLIMO I NA NAČIN KOJI MOŽEMO UMANJITI RAČUNE I UŠTEDETI.
VEOMA JE VAŽNO PROVERITI KAKO VAM DIHTUJU PROZORI I VRATA.VELIKA KOLIČINA TOPLOTE U ZIMSKIM USLOVIMA ODLAZI U BESPOVRAT NA OTVORIMA.
NEMOJTE KUPOVATI RAZNE SAMOLEPLJIVE GUME ILI SUNĐERE JER ONI KRATKO TRAJU A OPET PROPUŠTAJU TOPLOTE.
NAŠIM DIHTOVANJEM NALIVANJEM TEČNOM GUMOM MOŽETE UŠTEDETI 30% ENERGIJE,
ZAŠTITA 100% OD VETRA,IZDUVNIH GASOVA,HLADNOĆE,
80% OD BUKE.
GARANCIJA 5 GODINA.
VAŠIM PROBLEMIMA JE DOŠAO KRAJ MI SMO TU,PRAVO REŠENJE ZA VAS,MI ZA NAŠ RAD GARANTUJEMO GARANCIJOM OD 5 GODINA,DA NEĆE DUVATI,NEĆE BITI PRAŠINE,DA STE ZAŠTIĆENI OD HLADNOĆE,
DA ĆETE UŠTEDETI NA ENERGIJI.
BUDITE SIGURNI U VAŠEM DOM,U NJEGOVOJ TOPLINI,UZ NAŠE DIHTOVANJE VRATA I PROZORA,KOJE IZVODIMO NA LICU MESTA,SPECIJALNOM NEMAČKOM GUMOM.
BRZO I KVALITETNO.
DIHTUJEMO I KUTIJE ROLETNI.
PRE POČETKA DIHTOVANJA
VAŠI PROZORI SE MORAJU PERFEKTNO
OTVARATI I ZATVARATI
NE SMEJU NIGDE KAČITI
MI ZA VAS PROVERAVAMO ISPRAVNOST
I GRATIS OTKLANJAMO SMETNJE PRI OTVARANJU ILI ZATVARANJU PROZORA.
ŠTELOVANJE JE GRATIS.
DIHTOVANJEM SE BAVIMO DUGI NIZ GODINA VEOMA USPEŠNOM METODOM NALIVANJEM TEČNOM GUM0M.
DIHTUJEMO I KUTIJE ROLETNI.
POSLE DIHTOVANJA
NEMA VIŠE TOPLOTE KOJA ODLAZI IZ VAŠEG STANA

Firma "MIKI MONT" je specijalizovana za ovu vrstu poslova,dihtovanje vrata i prozora,nalivanje tečne gume.

Osnovana je 2000.godine sa sedištem u Perlezu.

Firma se bavi dihtovanjem vrata i prozora specijalnom tečnom gumom nemačke proizvodnje,u kratkom vremenskom periodu,a sa trajnom funkcijom,odnosno sa najmanje 5 godina garancije na izvedene radove.

Dihtovanje specijalnom tečnom gumom koja se nanosi na štokove na licu mesta,pokriju se sve šupljine prozora i vrata tako da isti naležu na štok i nanetu gumu po principu zamrzivača.

Ova guma zatvori sve šupljine tako da štiti od hladnoće,buke,prašine i gasova.
Ova guma je trajno elastična i postojana,a otporna je na atmosferske uslove tj. na hladnoću i toplotu i to od -60 do +150 stepeni.
Bavimo se i zamenom šarki,štelovanjem prozora i vrata.
Takođe dihtujemo i kutije roletni.

SZR MIKI MONT NALIVANJE TEĆNE GUME
GARANCIJA 5 GODINA

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content
Gas je poskupeo,kao i struja,ugalj i ogrevno drvo nikad nisu bili skuplji,a zima samo sto nije.Niko ne zna da li će biti blaga ili hladnija nego prethodne,ali izvesno je da će trošak za grejanje predstavljati veliki udar na budžet,posebno ako nam dom nije ušuškan.Mi energiju nažalost bacamo niz vetar jer većina naših domova ima prozore i vrata koji loše dihtuju.Zato se kod nas za grejanje i hlađenje stambenih objekata troši 47odsto energije,a u Evropi gde se posebna pažnja posvećuje energetskoj efikasnosti 20odsto.Da ne biste zimu čekali nespremni,račune za grejanje najlakše ćete smanjiti tako što ćete zadihtovati prozore i ulazna vrata,kutije za roletne.Zimi smanjujete potrebu za dogrevanjem jer nema nepotrebnog rasipanja toplote,a leti nije neophodno hlađenje.Ne čekajte pozovite nas,ako želite da ustedite za Vas i Vase najdraže.0655731994 ili 0655731995
Garancija 5 godina
Add a comment...

I ove godina sa Vama u borbi za što bolji život i jeftiniji i topliji dom.Da ne duva SZR MIKI MONT Vas čuva.100% Zaštita od vetra,prasine,kao i 80% Zaštita od buke.Ušteda energije.Garancija 5 godina.0655731994
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Tepih Servis Cene od 120-180 din/m2
www.tepihservis.rs
Tepih Servis Cene od 120-180 din/m2
Cena pranja i čišćenja tepiha, akcije i popusti na pranje tepiha
Akcijska cena pranja tepiha-Tepih servis Beograd. Pozovite tepih servis Beograd, akcijska cena od 120-180 din/m2. Pozovite da bi saznali koliko kosta pranje vašeg tepiha. Ukažite nam poverenje i dopustite nam da uradimo procenu koštanja pranja vašeg tepiha, jer cena pranja i čišćenja tepiha zavisi od vrste tepiha kao i stepena uprljanosti tepiha. Naša stručna ekipa na licu mesta će proceniti visinu cene pranja vašeg tepiha, takodje Vam može ponuditi akcijske cene i neke od naših popusta na cene pranja tepiha u zavisnosti od težine posla koji treba obaviti kao i od metode pranja tepiha. Cena pranja tepiha u Beogradu? u tepih servisu Beograd uvek možete oprati vaše tepihe po povoljnoj ceni, mi smo servis koji je visinu cene pranja i dubinskog čišćenja tepiha prilagodio našem podneblju, našim ljudima, jer vi ste naši potencijalni klijenti i ne samo klijenti Vi ste naši prijatelji, komšije i možda rodjaci. Mi smo sa jedne strane cene pranja tepiha prilagodili Vašem budžetu, a sa druge zadržali kvalitet pranja i čišćenja tepiha na visokom nivou.
Tepih servisi cene? Tepih servis Beograd Vam nudi pravo pranje i čišćenje tepiha, sa najmodernijim masinama, za pranje tepiha. po povoljnoj ceni, zato ne oklevajte već nas pozovite i vaše tepihe operite najpovoljnije u Beogradu uz povoljnu Cenu, adekvatnu pranju tepiha, jer Vi to zaslužujete, čist tepih u vašem domu, obradujte Vašu porodicu unesite svežinu u Vaš dom, sve ovo toplo vam preporučuje Vaš tepih servis Beograd. Tepih servis Beograd Vam daje garanciju na pranje i čišćenje tepiha kao i garanciju na sve izvršene usluge u našem servisu.Tepih servis Beograd Vam jedini garantuje čistoću
Tepih servis Beograd Vam može ponuditi više vrsta dubinskog pranja i čišćenja tepiha, isto kao i više različitih cena pranja i čišćenja tepiha, za pranje tepiha cene zavise u zavisnosti od vrste tepiha i težine uprljanosti tepiha kao i postojanja i vrste fleka na tepihu, te shodno tome nudimo! Dubinsko pranje i čišćenje tepiha, Mašinsko pranje i čišćenje tepiha, Mašinsko-dubinsko pranje i čišćenje tepiha, Vodeno pranje i čišćenje tepiha, Pranje i čišćenje tepiha uz totalno natapanje tepiha,ispiranje tepiha do bistre kapi, Pranje i čišćenje tepiha, usisavanje i tresenje tepiha, Hemijsko pranje i čišćenje tepiha, Pranje i čišćenje tepiha pririrodnim sredstvima za pranje, Suvo pranje i čišćenje tepiha sa penom.
Tepih servis Beograd je potpuno otvoren prema svojim klijentima i ništa od Vas ne krije, mi smo naša vrata servisa otvorili za vas na internetu na našim sajtovima na YouTube, facebook, twitter, google+ kanalu i drugim medijima kako bi vam pokazali svaki kutak našeg radnog prostora i kako bi Vam pokazali kako gde i sa čime peremo Vaše tepihe, gde ih sušimo, gde ih čuvamo do momenta vraćanja na vašu kućnu adresu i sa čime prevozimo tepihe.

Garancija kvaliteta-Tepih servis Beograd
Tepih servis Beograd postoji 20 godina, zahvaljujuci Vama, gospodin Dr.D.Markovic nas je osnovao, ali Vi ste nas prepoznali i tako dugo održavate na trzistu jake konkurencije, sto znaci da vredimo, to je lepa privilegija da se ponosimo i dicimo, ali isto tako i veliko opterecenje i teret da zadrzimo kontinuirano isti nivo kvaliteta usluge, uz adekvatne i povoljne cene pranja tepiha i tako zadovoljimo vase sve prefinjenije i zahtevnije apetite za uslugu pranja tepiha sve ove godine. Nasi klijenti su jedino i samo oni nasa satisfakcija za nas dalji rad, pranja tepiha, pranja nameštaja, održavanje poslovnog prostora,pranje svih vrsta yavesa i dr.
Tepih servis Beograd nema potrebe za jeftinu propagandu koju vode neki tepih servisi, propagandu tipa Našim klijentima poklanjamo uz pranje tepiha..., dovedite nam pet novih klijenata i obezbedite vama jedno besplatno pranje tepiha..., akcija pranja tepiha u Avgustu..., pa se ta akcija produži i na sve ostale mesece u godini, popusti na pranje i čišćenje tepiha..., pa tako umesto da kažu kolika je prava cena pranja tepiha po 1m2 neki servisi drže cenu pranja tepiha na akciji cele godine što govori o njihovom odnosu prema klijentima, verovatno računaju na slabo pamcenje i neobaveštenost potencijalnih korisnika njihovih nazovi usluga. Ovi tepih servisi jedino što mogu da postave na internet sajt jeste cena pranja tepiha i ništa više. Zato vam ukazujemo ako dajete tepihe na pranje ovim servisima, obratite pažnju gde peru tepihe, gde ih suše, gde odlažu na čuvanje, sa čime ih prevoze, i na kraju sa kojim sredstvima ih uopšte peru.Svaki iole korektan tepih servis prvo to treba da pokaže na svom internet sajtu pa tek onda da zakači cenu pranja tepiha.

Sve više korisnika usluga pranja tepiha prepoznaje ove veoma niske i jeftine reklamne zamke, kao i nekorektnost u sve prostijem i najnižem oglašavanju nekih tepih servisa, to su servisi koji nemaju adresu, jedino što imaju je polovno vozilo karavan ili kombi bez ikakve reklame, tepihe peru u napuštenim ili iznajmljenim podrumima i garažama, deterdžentom za sudje, a suše ih kućnim grejalicama.

Tepih servis Beograd Vam sugeriše da izbegavate sve tepih servise kod kojih je dominantna cena pranja tepiha, gde je cena istaknuta u prvi plan, a radionica i postupak pranja tepiha se nemože videti. O svemu ovome obavestili su nas upravo neki naši klijenti, omamljeni pristupačnim cenama dali su svoje skupocene tepihe na pranje ovim servisima, a dobili još prljavije tepihe, neki su dobili i oštećene tepihe od jakih hemikalija ili termičkog sušenja tepiha.

Na kraju ako dajete tepihe na pranje u neki od servisa obavezno pre cene čišćenja tepiha pogledati ko ih i gde pere, u kakvim uslovima.Koliko je iskustvo u pranju i čišćenju tepiha tog tepih servisa i koliko dugo postoji na tržištu pružanja usluga pranja i čšćenja tepiha.

TEPIH SERVIS BEOGRAD 20 GODINA SA VAMA !Vaših tepiha, jedino mi dajemo garanciju na dužinu čistoće tepiha.
Add a comment...

Post has attachment
Kako odabrati tepih za dečiju sobu. Prilikom opremanja dečje sobe ne zaboravite da nameštaj pre svega treba da bude bezbedan, stabilan i da treba da podstiče dete na igru, a kasnije na učenje.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded