Profile cover photo
Profile photo
Mummy Faeeq
34 followers -
BiAr MiMpi SamPai Ke BiNtNg
BiAr MiMpi SamPai Ke BiNtNg

34 followers
About
Posts

Post has attachment
Scan 2D/4D yang mengecewakan...
Semalam genap la si kecik dalam tummy aku ni 24week.. memang da plan nak buat scan 4D..memandangkan elok elok cantik dengan hari gaji.. laju laju tanya klinik mana yang ade buat scan baby 4D.. aku pilih klinik Bahiah kat saujana Utama.. hargaya murah sikit ...
Scan 2D/4D yang mengecewakan...
Scan 2D/4D yang mengecewakan...
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Betul-betul menguji!!!!!!!!!!!11
aku kan tengah pragnent kan..kan..kan... ehhh..ade yg tahu ke??? tak tahu nak bagi tahu ni..aku pragnent anak ke 2 ni...mihmihmih (ade ke yang kesah??ahhhh...aku nak ckp gak) ni dah masuk 5 bulan  pun.. baru ade mood nak ngadap blog.. lame gile tak boleh bu...
Betul-betul menguji!!!!!!!!!!!11
Betul-betul menguji!!!!!!!!!!!11
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hadiah Anniversary!!
Haiii uolsss...mood peram cerita mmg da sebati dalam blog aku ni. so lantak sana la..agak agak rajin nak menulis..aku tulis.. agak laen intenet ni  menyebelkan...memang aku tak kose nak melayan.. hokey..hari ni mood agak okey nak memblog.. rasa loya loya..r...
Hadiah Anniversary!!
Hadiah Anniversary!!
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mengandung Lagi???
Ekceli hari ni dah masuk 12 hari lewat datang piriot.. apakah sangat????? aku dah plan cukup cantik pun masih boleh ke??? tapi memang ade terexiden hari tu..waktu subur pulak tu....[ Fariz la ni gedikkk] tapi tak kan sekali pun jadi???? aku kalau bab orang ...
Mengandung Lagi???
Mengandung Lagi???
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Terkena Santau
Mashalah..lame bebeno tak menaip.. malas betul aku sekarang.. kerja kat opis manja manja je pun banyak nyer.. tapi malas diri ni yang aku manja manjakan melebeh lebeh.. huhuhuhu semangat nak membelog ni pun sebab anak aku.. bulan lepas bulan dugaan lah sesa...
Terkena Santau
Terkena Santau
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Awal bulan tadi balik  Sekinchan.. sambil sambil menikmati angin petang waktu petang..wahh..ayat ko!! behehehe muncul si dobot bawak sebotol air.. aku ingat air minum..sekali tgk berbuih biuh macam sabun.. lahhh..rupanya mak aku bawak si Faeeq jenjalan pa...
~MommY FaeeQ~
~MommY FaeeQ~
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Durian Musim Panas
Cerita ni minggu lepas nak cerita..ingat da pos..lohhh..sekali rupanya ke draff lah... hari tu bos aku bermurah hati la belanja kitorang makan durian.. bukan musim durian ko belanja durian kan bos.. memang terbaik lah..setengah jam je 10 bujik sekali  hadap...
Durian Musim Panas
Durian Musim Panas
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Happy New Year
Hai..lamanya tak menulis... tahap kemalasan melanda diri berbulan bulan uols..haraplah maklum.. okeyy..sebelum tu nak wish selamat tahun baru.. tak sesuwai sgt dah nak Aprilpool baru nak wish happy new year kennn..wat ever ade aku kesah Sekali tu nak wish...
Happy New Year
Happy New Year
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bila lah nak berubah
  Baru sekejap tadi aku bace blog Sepet..cerita pasal Izz Qaiser.....jage baby baru sebesar Izz Qaiser tu mmg mencabar keimanan lah utk kita ibu ibu muda ni.. lagi lagi bila die ade perangai nak bekepit je ngan mak apak die 24jam..sampai nak masak pun tak d...
Bila lah nak berubah
Bila lah nak berubah
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Faeeq berambut panjang..
hahhh..apa pendapat korang??ape??ape?? ekceli aku teringin..teringin sekali je tgk muke Faeeq dengan rambutnye panjang..panjang sampai tengkuk je..macam mana rupa die..lepas da panjang tu snap gambar utk kenangan then potong lahh......tapi otak dok ehhh..eh...
Faeeq berambut panjang..
Faeeq berambut panjang..
mummyfaeeq.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded