Profile cover photo
Profile photo
Ayu Rashid
205 followers
205 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Busy Week Kot
Khamis lepas, ada sorang kawan MMU wasap Katanya, cepatnya esok dah Jumaat, aku rasa baru jer hari Isnin Kannn... betul sesangat tu, masa rasa cepatnya berlalu Lagi la last week Ayra still meragam waktu malam Tapi ok sikit la, takder melalak-lalak Cuma asik...

Post has attachment

Post has attachment
Forgive & Forget?
Dalam berkawan, kita akan jumpa macam-macam ragam, termasuklah ragam kita sendiri 😅. Ada yang tak boleh tengok orang lebih, ada yang suka caras mencaras, ada yang suka propa lebih... hmmmm. Tapi. Seiring dengan usia yang dah masuk kategori remaja purbakala...

Post has attachment
Gambar Konvo Paling Rare!
Pagi Sabtu minggu lepas, kitorang bawak Alish pegi tumpang tadika lain untuk sesi bergambar konvo. Al-kesahnya Alish absent masa sesi penggambaran kat tadika dia belajar. So, atas ehsan pihak tadika dan photographer, dorang arrange semula sesi bergambar tu ...

Post has attachment
Cuti Sekolah & Raya Haji ke mana nak pegi
20hb nanti anniversary kitorang ke 12. Plan asal nak pegi Melaka dari hari jumaat hingga ahad (18 - 20 Ogos). Dah siap booking swiss garden melaka dah tru booking.com, tapi tak btau hariz dan dania, konon nak buat seprais untuk dorang. Takder la seprais man...

Post has attachment
'Portable' SOHO sobb sobbbsss
Pepetang macam gini update blog, sambil riba budak bambam ni Pastu jari dia sama laju ngan mama nak tekan-tekan keypad Ni tatau saper yang gigih nak update blog, mak ke anak :P Ni sementara tunggu maghrib. Nizam ada kursus kat ILSAS, so minggu ni dia ada ka...

Post has attachment
I wish
Masa zaman blaja kat MMU dulu, selalu sembang merapu dengan roomate (nama Ayu jugak). Eh, in fact sampai sekarang pun, bab sembang merapu berdua ni memang tak pernah stop hahhaha. Semalam pun sempat lagi sembang merapu. Tapi, tru wasap jer la. Kalau berjira...

Post has attachment
8 Kegunaan Essential Oil
1. Penghalau nyamuk semulajadi Campurkan setiap satu titis lemongrass oil, citronella oil dan eucalyptus oil dengan satu sudu coconut oil untuk membuat semburan semula jadi dan gosokkan pada kulit yang terdedah. 2. Menghilangkan bau kasut Untuk menghilangka...

Post has attachment
Hari yang ceria bermula dengan Ronella Family Pack
Mulakan hari anda dengan Family Pack Ronella Essential Oil kerana ia dapat membantu anda menjalani hari dengan tenang, sihat dan gembira. Ronella yang merupakan produk berasaskan tumbuhan semulajadi ini, membantu dalam menguruskan kesihatan dan mengawal pen...
Wait while more posts are being loaded