Profile cover photo
Profile photo
Schildersbedrijf Arnhem
4 followers -
Leunen Schilderwerken is een schildersbedrijf in Arnhem met meer dan 100 jaar ervaring als professionele schilder.
Leunen Schilderwerken is een schildersbedrijf in Arnhem met meer dan 100 jaar ervaring als professionele schilder.

4 followers
About
Posts

Als professioneel schildersbedrijf in Arnhem kunt u ons inschakelen voor allerlei schilderswerkzaamheden en diverse aanverwante gebieden. Bekijk de site voor meer informatie http://www.schildersbedrijf-arnhem.com

Schildersbedrijf Arnhem inschakelen? e werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere de volgende: Binnen- en buitenschilderwerk Onderhoudswerk en nieuwbouw Wandafwerking Klein timmerwerk (oa. houtrot reparatie) Spuitwerken (in een eigen spuitcabine) Glasreparatie en vervanging (isolatieglas). Bekijk de site voor meer informatie http://www.schildersbedrijf-arnhem.com

Woningen en bedrijfspanden hebben in ons land door de extreme weersomstandigheden veel te verduren. Het is daarom belangrijk om uw pand goed te beschermen en te onderhouden. Buitenschilderwerk is voor het aanblik van uw pand van essentieel belang.

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-05-20
4 Photos - View album

Bent u op zoek naar een ervaren schilder in Arnhem die uw wensen kan verwezenlijken? Dan bent u bij Leunen Schilderwerken, hét schildersbedrijf van Arnhem aan het juiste adres.

Post has attachment
De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere het binnen- en buitenschilderwerk, onderhoudswerk, nieuwbouw, wandafwerking, klein timmerwerk (oa. houtrot reparatie), spuitwerken (in een eigen spuitcabine), glasreparatie en vervanging (isolatieglas)

wij zijn nu ook werkzaam vanuit Hengelo (Gelderland) 

Post has attachment
Ons schildersbedrijf is actief voor bedrijven en particulieren in diverse sectoren. Bij ons kan iedereen terecht voor een passend advies en kwaliteitswerk.

Post has attachment
Heerlijk zonnetje. Mooi weer om je huis opnieuw in de verf te zetten
Wait while more posts are being loaded