Profile cover photo
Profile photo
Aziey AB
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Aidilfitri 2018
Sedih weh bila nak story pasal Aidilfitri tahun ni..huhu Alkisahnya, aku tukar keje bermula 4.6.2018. Nanti ler aku citer detail pasal hal tukar keje ni (hehe..kalau rajin le yer.heee)  Memandangkan baru 2 minggu lapor diri dan consider as staf baru, bermak...
Aidilfitri 2018
Aidilfitri 2018
af-aziey.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sambut besday En Suami di Red Card Cafe, Bandar Baru Bangi
11.3 - Anniversary 18.3 - Besday Arianna 23.3 - Besday Amar 10.4 - Besday Ameera . . . dan akhirnya 17.4!!!!!! - Besday En Suami.  Fuhhh...5 celebration untuk tempoh 2 bulan. Kering poket dibuatnya..huhu Sebagai penutup celebration untuk 2 bulan ni, kita bu...
Add a comment...

Post has attachment
Besday My Sweet Ameera
10.4.2018 Genap umur kakak Meera 9 tahun hari ni. Tahun lepas, meera request nak bagi beg goodies kat -kawan-kawan kelas. Tahun ni dia tak nak lak, katanya dia tak suka bila ada kawan-kawan yang akan berlagak baik dengan dia semata-mata nak extra goodies......
Besday My Sweet Ameera
Besday My Sweet Ameera
af-aziey.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Besday Amar Farouq - G2G Animal Garden dan IOI City Mall
23.3.2018 Beria mama amik cuti hari ni sempena besday anak teruna sorang ni. Babah tak dapat cuti sebab kena attend kursus kat Shah Alam. Untuk meraikan besday boy, pagi lagi kami dah gerak ke G2G Animal Garden. Waktu operasi sepatutnya pukul 10 pagi, tapi ...
Add a comment...

Post has attachment
Back To Humanity 3.0 - Program CSR Alumni PMKP98/99 di RTSAY
10.2.2018 Kali ni alumni PMKP 98/99 pilih Pertubuhan Kebajikan Anak-Anak Yatim dan Miskin Sungai Pinang Klang (RTSAY) sebagai lokasi program CSR.  Alhamdulilah, program berjalan lancar dengan penglibatan pihak Jabatan kebajikan Masyarakat, Jabatan Pergigian...
Add a comment...

Post has attachment
Besday My Little Princess - Terjah D
18.3.2018 Sempena Besday Nana yang ke 7 hari ni, mama dan abah plan untuk bawa diorang gi swimming di Kolam Marina Putrajaya. Tahu tempat ni pun dari Cikun. Alhamdulillah, anak2 happy dan enjoy sangat swimming di sini..  Harga masuk RM5.30 untuk dewasa dan ...
Add a comment...

Post has attachment
12 tahun dah tido sekatil
11.3.2006 - 11.3.2018. Alhamdulillah atas rezeki yang Allah beri selama 12 tahun ni.
Rezeki memiliki seorang lelaki bergelar suami, teman tidur sekatil dan juga kawan baik. Asalnya ingat nak plan something untuk anniversary kali ni.
Tapi, dek kerana anak2 t...
12 tahun dah tido sekatil
12 tahun dah tido sekatil
af-aziey.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sesi CSR Alumni PMKP 98/99 dengan Pusat Anak-Anak Yatim & Miskin Sabak Bernam (PAYSA)
Story Throwback - lama dah tersimpan kat 'draft', lupa nak post..hehe Sebenarnya, program CSR anjuran Alumni PMKP 98/99 ni dah mula dijalankan
sejak tahun 2013 lagi. Masa tu, kami pilih Pusat jagaan Anak Yatim Miskin Sri Kundang di Rawang ( http://af-aziey....
Add a comment...

Post has attachment
Double surprise for Sweet 37
29.9.2017 - TQ En hubby sbb kasi surprise for my birthday. Terkejut gak tetiba ada delivery ke rumah. Kebetulan lak, aku MC hari ni. Cuma x best sbb En Hubby xde, kena outstation ke Kuantan :(.  30.9.2017 - Hmm...betul2 tak sangka ada surprise lagi. Anyway,...
Double surprise for Sweet 37
Double surprise for Sweet 37
af-aziey.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tiada lagi si comel Lolen
Dalam post tahun lepas ( http://af-aziey.blogspot.my/2016/09/kawan-baru-nana-dan-meera-lolen.html ),
aku ada story pasal Lolen, si bulus yang kami bela. Sepatutnya, bulan ni umur
Lolen dah 7 bulan. Tapi, rupanya jodoh kami tak panjang dengan Lolen... Sejak ...
Tiada lagi si comel Lolen
Tiada lagi si comel Lolen
af-aziey.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded