Profile cover photo
Profile photo
Aziey AB
5 followers
5 followers
About
Aziey's posts

Post has attachment
Tiada lagi si comel Lolen
Dalam post tahun lepas ( http://af-aziey.blogspot.my/2016/09/kawan-baru-nana-dan-meera-lolen.html ),
aku ada story pasal Lolen, si bulus yang kami bela. Sepatutnya, bulan ni umur
Lolen dah 7 bulan. Tapi, rupanya jodoh kami tak panjang dengan Lolen... Sejak ...

Post has attachment
Hero Mama dah Bersunat
Bulan Disember ni memang banyak story nak di post sebab
banyak sangat program yang dibuat, Tapi, hmmm...macam tak caye je aku ni rajin
nak menaip..hihi Tapi, story pasal sunat ni kena post gak sebab ni peristiwa
penting dalam hidup Amar. Tarikh di mana anak...

Post has attachment
Department Lunch di Row-Six, Jusco S2
21.9.2016, besday kak fariza. Kak fariza ni satu department ngan aku. Dia ganti tempat Kak Yana bila Kak Yana pindah department. Consider kak Fariza ni PA kepada my boss ler.. So, tengahari tu my boss buat surprise untuk Kak Fariza. Kitorang gi celebrate be...

Post has attachment
Akikah Yana
Aidiladha yang lepas, kami adik beradik decide untuk buat program korban di rumah Mak. Serentak dengan tu, adik aku nak buat akikah untuk anak lelaki dia. Bila sebut akikah, aku tanya En Suami samaada kami dah buat akikah untuk Yana. En suami kata dah cuma ...

Post has attachment
Kawan baru Nana dan Meera - Lolen
Masa Raya Aidilfitri lepas, kami cuti seminggu sebab balik Perak dan kelantan. Balik ke Bangi, aku dan husband mengucap banyak bila nak buka pagar rumah. Porch kereta berselerak dengan kasut anak-anak. Bau lak busuk semacam...tetiba nampak 3 ekor anak kucin...

Post has attachment
First time dapat derma darah
Dari zaman belajar dulu, aku pernah cuba nasib banyak kali untuk derma darah. Tapi, malangnya setiap kali test mesti tak lepas untuk derma sebab hemoglobin (hb) aku rendah. Isnin lepas (18 Julai 2016), ada pihak dari Hospital Tunku Jaafar datang ke kompleks...

Post has attachment
Salam Aidilfitri 2016
Alhamdulillah...sekali lagi diberikan peluang untuk menikmati keindahan Ramadhan dan Syawal. Tahun ni, cuti raya panjang sket sebab hari raya jatuh pada tengah minggu. So, hari Ahad kami sekeluarga bertolak balik Parit Buntar. Alhamdulillah, perjalanan lanc...

Post has attachment
First day urus anak gi sekolah lepas bibik balik kampung
Semalam, Ahad-25.6.2016, bibik dah selamat balik ke kampung dia di Wonosobo, Jawa Tengah... Walaupun anak-anak sedih sebab bibik dah takde untuk tolong diorang tapi diorang faham yang bibik kena balik sebab nak jaga anak dan cucu bibik. Dari dua bulan lepas...

Post has attachment
First day urus anak gi sekolah lepas bibik balik kampung
Semalam, Ahad-25.6.2016, bibik dah selamat balik ke kampung dia di Wonosobo, Jawa Tengah... Walaupun anak-anak sedih sebab bibik dah takde untuk tolong diorang tapi diorang faham yang bibik kena balik sebab nak jaga anak dan cucu bibik. Dari dua bulan lepas...

Post has attachment
Eh..Eh, gambar I ada dalam majalah ler...
Kihkih..macam poyo kan? bukannya apa pun, kecik je gambar aku terselit dalam majalah tu..tapi, happy macam orang dapat hadiah loteri lak kan..hihi Sebenarnya terkejut sebab kakak ipar aku (tuan badan punya cerita) tak inform pun yang cerita pasal dia ni aka...
Wait while more posts are being loaded