Shared publicly  - 
 
Un nou dispozitiv free-energy va fi disponibil omenirii din martie 2017
    Iată că așa cum scriam în articolele de anul
trecut referitoare la invadarea pieței cu o diversitate de dispozitive free
energy foarte curând, se adeverește. Începem acest an plin de speranță
cu această informație extraordinară. În Croația (țara natală ...
Translate
Iată că așa cum scriam în articolele de anul trecut referitoare la invadarea pieței cu o diversitate de dispozitive free energy foarte curând, se adeverește. Începem acest an plin de speranță cu această informație extraordina...
10
1
Maze Loxx's profile photogeorge barbu's profile photoMarius Sumedrea's profile photo
7 comments
 
Ei, deci dl. Keshe are concurență la păcălit credulii! Și-or fi zis oamenii: „Dacă el poate, noi de ce n-am putea?”
Sunt foarte curios cât va dura până îi va da cineva în judecată, cum a pățit dl. Mike Brady, care a vândut astfel de generatoare pe bază de magneți și s-a dovedit că era un mare șarlatan.

Ce interesant! Aparatul nu poate fi deschis vreme de 5 ani! În acest interval se prescriu infracțiunile de natură economică. Coincidență?
Adică dacă cineva ia acest aparat și peste 5 ani se trezește că e o înșelătorie, ghinion! Nu îi mai poate da în judecată!

Dar apropo de dl Keshe, încă tot nu am văzut un client care să fi cumpărat faimosul său generator și să fi postat undeva un film în care să îl vedem generând ceva serios (în jurul celor 3kW cu care se laudă).
Translate
 
Dar apropo de toate aceste generatoare de energie „nesfârșită”. O observație care se pare că multor „fani” le scapă.
Din zecile de astfel de „aparate” care apar pe youtube, la câte dintre ele ați văzut, după ce au fost postate, alte zeci (deși eu zic că ar trebui să fie sute sau mii) de filme postate de cei care le-au folosit și cărora le-au mers?
Din miile de vizualizări pe care unele dintre aceste „demonstrații” le au sunt sigur că cel puțin câteva zeci, dacă nu sute de oameni chiar încearcă să le facă.

Nu i se pare nimănui ciudat că NIMENI nu revine cu un film în care să zică „Fantastic! și mie îmi merge!”?
Youtube ar trebui să fie inundat cu astfel de reușite dar nu se vede NIMIC.

Asta spune foarte multe (dincolo de zeci de alte minusuri) despre cât de reale sunt aceste „dispozitive”.
Translate
Translate
 
Păi tocmai, este plin youtube de astfel de dipozitive, trebuie să ai câteva cunoștințe de bază ca să selectezi. Sunt de ordinul sutelor care funcționează, dar nu au interes să-și facă publicitate. Cei care cred în factura de curent să rămână încontinuare sclavii sistemului.... Cât de construcție, fiecare dispozitiv are un mic secret, plus compoziția materialelor....aici este secretul. În rest credința, fără asta nu-ți va funcționa niciun dispozitiv.
Numai bine
Translate
 
Da, dar nici unul la care să vezi că a fost reprodus de alte zeci sau sute de persoane și chiar merge.
Sunt doar filme disparate, tot felul de încercări trăznite fără vreo bază reală.
M-aș aștepta, dacă măcar unul ar funcționa, să fie reprodus și să funcționeze la alte zeci sau sute de persoane.
Însă nu este cazul. O căutare pe YouTube arată că am dreptate.
Translate
 
Domnule Marius Sumedrea micul secret de care spuneti e ca nu avem cunostinte in domeniu in scoala ni sau ascuns multe din acest domeniu, compozitia materialelor e peste tot la fel si credinta de care spuneti inlocuiti- o cu pregatirea , cu studiu in domeniu..... si in legatura cu Keshe cred ca e o mare pacaleala .Sper sa nu va suparati pe mine.
in domeniu
Translate
 
Nu mă supăr. Referitor la ce spuneați, în școală ce am învățat, inclusiv studii superioare, deja sunt informații redundante, vechi de vreo sută de ani, ce se tot repetă, fără a adăuga nimic nou, sau a-i da libertatea elevului sau studentului să-și folosescă imaginația și să vină cu ceva nou. Totul se bazează pe memorarea a ce au descoperit înaintașii, asta nu mai este evoluție.
Cât despre tehnologia Keshe, aș spune un aforism al lui Mircea Eliade: Ca să poți combate un lucru trebuie mai întâi să-l cunoști foarte bine. Ori eu sunt la începutul studierii acestei tehnologii și nu o pot combate.
Un tânăr inginer în electronică ce studiază această nouă tehnologie spunea că a trebuit să uite tot ce a învățat și să pornească de la zero pentru a o putea înțelege. Deci......
Voi publica curând câteva articole despre principiile acestei tehnologii.
Numai bine
Translate
Add a comment...