Shared publicly  - 
 
Simptomele Ascensiunii
   Am mai publicat
articole despre acest subiect, dar am hotărât să o mai fac, deoarece cu toții
traversăm în prezent acest complex proces de transformare a ființei noastre în
toate planurile, inclusiv fizic. Am găsit pe site-ul https://truthearth.org mărtu...
Translate
Am mai publicat articole despre acest subiect, dar am hotărât să o mai fac, deoarece cu toții traversăm în prezent acest complex proces de transformare a ființei noastre în toate planurile, inclusiv fizic. Am găsit pe site-ul...
11
1
Gina Dinca's profile photoMarius Sumedrea's profile photoMariana Neculai's profile photoMaze Loxx's profile photo
8 comments
 
Multumim d -le Marius sa va ajute bunul D Zeu sa ajungeti la cel mai inalt nivel de ascensiune ca meritati Un an nou plin de pace lumina si iubire.
Translate
 
Mulțumesc doamnă! Să știți că toți merităm și defapt înafară de cei întunecați, de-asta suntem aici, acum. Anul care vine va începe în forță, în sens pozitiv, o să vedeți...
Drum drept spre Lumină !
Translate
 
Mulumesc d -le Marius sant aproape 2ani ca v am descoperit si va spune ca astept cu nerabdare postarile d -voastra .Pt mine santeti ca un ghid spiritual si v am recomandat cu drag si celor dragi mie.Va stimez mult pt stradania d voastra ,pe d -lMaryan ,d-l Laurenziu Primo .
Translate
 
LIMITELE MATRICEI IN care viețuim, pot fi depaşite doar cu optimism... NAMASTE!
Translate
 
LA MULȚI ANI tuturor cititorilor blogului și forță spirituală omenirii pentru ca la anul să reușim să înfrângem cabala și să pornim plini de compasiune la construirea unei noi lumi, a iubiri aproapelui și a întregii creații a lui Dumnezeu. Iar afirmația Raiul pa Pământ să fie cu adevărat autentică...
Drum drept spre Lumină tuturor !!
Translate
Translate
 
În primul rând La Mulți Ani tuturor și toate cele bune în noul an.

Dl. Sumedrea, aveți foarte mulți cititori aici și găsesc că e cel puțin greșit, dacă nu chiar periculos să propagați ideea că oamenii nu trebuie să meargă la medic atunci când au anumite simptome.

De exemplu, spuneți în text:

„Am des aceste palpitații. Nu intru în panică pentru că știu ce se îmtâmplă. Inima, care are cel mai puternic câmp electromagnetic se recalibrează, astfel câmpul ei își modifică de asemenea frecvența de vibrație. Mai pot apărea înțepături în inimă sau senzația că te doare inima. Excluzând bolile cronice de inimă, eceste simptome vor trece cu timpul. Dacă mergeți la medic o să vedeți că EKG-ul o să iasă foarte bine și o să vă spună că nu aveți nimic, doar că o să vă umfle de medicamente chimice, așa...preventiv.”

Foarte greșit! Din foarte multe puncte de vedere. Dar voi detalia doar unul dinte ele. Nu sunt medic dar sunt un „pățit” cu astfel de episoade și știu foarte bine ce spun.
Palpitațiile și aritmiile pot fi EXTREM DE GRAVE. Sângele are tendința de a se coagula foarte rapid. O „pauză” în bătăile inimii (aritmia) poate duce la formarea unui cheag de sânge care poate ucide foarte rapid în diverse moduri.
Apoi pot să apară fibrilațiile, care sunt precursorul infarctului. Și toate astea fără a suferi de BOLI CRONICE de inimă.
Am fost și eu la medic cu astfel de simptome. Da, EKG-ul și ecocardiografia au ieșit ambele bine. Problema era însă un dezechilibru electrolitic pentru care medicul mi-a recomandat un tratament naturist (ca să vezi...) care a funcționat perfect.
Deci nu, nu orice medic ne înfundă cu „chimicale” și în nici un caz preventiv. E total aiurea ideea asta.
Translate
Add a comment...