Profile cover photo
Profile photo
saidah amirah
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
#10
Assalamualaikum angkat sebelah tangan 20JUN2016// Semester 1 (16/17) second year student of Centre for Foundation Studies of IIUM. Last semester already (!) yuhuuu ~ Alhamdulillah, Joyah berjaya menempuh hidup di cfs selama kurang lebih satu tahun *firewo...

Post has attachment
#9
Hai Hello lambai tangan It's been a long time not updating the blog. Well CFS's life quite tough though. HAHAHA acah acah speaking pulakk sister. Btw, dah 3 sem aku kat sini and this is my first entry about  CFS. Alhamdulillah setakat ni, all is well. Tap...

Post has attachment
#7
Salam alaik :) Sekolah dah bukak 2 weeks ago. Hari daftar sekolah sangat mencabar dimana aku di bebel oleh ayah dari keluar rumah samapi naik highway pasir gudang atas sebab sebab tertentu yang semestinya berpunca dari aku sendiri. Kau tulis dalam diary kau...

Post has attachment
#8
16April2014//Khamis//MaahadPontian// Tanggal 16 april
merupakan hari yang sangat hambar. Hari bersejarah yang mungkin menjadi ingatan
sesetengah pelajar maahad. *HAHAtakbersejarahmanapun Aku mungkin tak kenal dia sepenuhnya, tetapi
mengenali dia merupaka...

Post has attachment
#7
Salam alaik :) Sekolah dah bukak 2 weeks ago. Hari daftar sekolah sangat mencabar dimana aku di bebel oleh ayah dari keluar rumah samapi naik highway pasir gudang atas sebab sebab tertentu yang semestinya berpunca dari aku sendiri. Kau tulis dalam diary kau...

Post has attachment
#SpecialEdition
Hey guys. Thirtyfirst December is going to end the year of Twentyforteen. Tak lama dah lagi as now im typing this entry at twentytwoforty.  Banyak suka duka yang ditempuh as I said in the previous entry kan. As for this entry my plan is kononnya nak buat "K...

Post has attachment
#6
18 DISEMBER 2014 (Jusco Tebrau City) Theres nothing else I can say. Nak biar gambar berbicara nanti rosak lappy masuk air. Haha lawak hambar --" As for next year majority buat haluan masing masing so kita gathering kecil kecilan. Ahaa poyo! Tapi betul lah k...

Post has attachment
#5
Hai yalls! I'm back. Hahaa.  15 DISEMBER 2014 How was your feeling bila crush kau tanye kau suka siapa. Kau nak jawab atau biarkan je senyap tak jawab? Benda nih jadi kat aku and that moment aku rasa macam..  "Oh shi* apa aku nak buat nih?"  Habis semua ora...

Post has attachment
#4
Hello guys! Sejak kebelakangan ni rajin pulak nak hapdet blog ni. Layan kan je ea. Btw nak cakap nih. Hari nih first time aku masak kot walaupun jemput jemput je tapi aku buat guna effort aku sendiri tau. Mak tak ajar pun and the ingredients aku usya dekat ...

Post has attachment
#3
I don't know what to say actually but I want to. She is my bae lover kawan lawan susah senang aku rasa dia ada dengan aku. We know each other since Form 1 and mula rapat banyak Form 5 nih sebab we're neighbour even Form 1 satu dorm sebenarnya.  Let's make i...
Wait while more posts are being loaded