Profile cover photo
Profile photo
Lene Aarup Vinther
903 followers -
Grafisk design der føles godt :)
Grafisk design der føles godt :)

903 followers
About
Posts

Min 15 årige søn går i 9. kl og skal i praktik i uge 40 - han vil rigtig gerne snuse til spiludviklings miljøet, se hvilke typer af jobs der er i en spilproduktion. Kender jeg nogen, der er i den branche og kan skaffe ham en erhvervspraktikplads?
Add a comment...

Kalder minecraft eksperter!

Ved jeg har nogle giga nørder i mit netværk - altid positivt ment i vores hjem :)

Nu er jeg den IT ansvarlige her i huset, og det omfatter også opsættelse af Minecraftservere eller gjorde før hen, nu er sønnike så gammel, han klarer det selv.

Men vi har en vanvittig dårlig internet forbindelse, og hvis han hoster virker det ikke ordentlig for dem. Så tænker jeg, kan de købe et billigt webhotel og lægge serveren der?

Hvis ja, hvor finder jeg en tutorial til det? Drengene er selv ved at undersøge det.... Men kunne være lidt blæret hvis jeg lige kunne dupere med et link :)
Add a comment...

Er der nogen der kan hjælpe med optimal billedstørrelse på billeder til LInkedin strømmen?
Add a comment...

Standardæsker/emballage - er der nogen her, der kan det? - har lidt problemer med at finde en løsning til et lille oplag - der samtidig ikke bliver for dyr. 
Størrelse omkring: 310x220x10 mm
Lille oplag - 50 stk
Inkl. en eller anden form for tryk (måske bare label) - skal stk. prisen ligge omkring - 20 kr
Add a comment...

Post has attachment
Nøj...jeg glæder mig, skal kun sove 5 gange endnu, før ÅRETS 3 dages fest i Haderslev #kløften2014
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Det er ikke tit det sker, men idag var der da også lidt "trafik" udenfor mit vindue ;) #trafikudenforkontoret  
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Altid super SKØNNE +Maj Wismann  - er online lige nu. For da også den dame er sej!
Vi starter kl. 10.00 - Og du skal være SÅ hjertelig velkommen. 

Jeg glæder mig vanvittigt meget til at inspirere alle de tilmeldte, og håber, at de alle får blod på tanden til at give den en ekstra skalle online :-)
Add a comment...

Tak for #mc14dk, super arrangement!

Er inspireret til at kigge nærmere på Cinemagraphs, så der kan komme liv i nyhedsbrevs billederne i de nyhedsbreve jeg aldrig får skrevet, men har fået lyst til at tage op igen! Tak til +Morten Vadskær og +Christina Klitsgaard for inspiration.

Vil tænke kundeservice, kundeservice, kundeservice hvis jeg nogensinde får mig en webshop, så kunderne bliver klædt på til køb! +Mogens Møller r gav mange gode eksempler på hvordan, du kan vejlede online, præcis som hvis du havde en butik IRL.

Masser af SEOviden fra +Thomas Rosenstand, bla. skal jeg hjem og kigge nærmere på Microdata og Screamingfrog. Plus til Rosenstand for på sine slides, gennemgående at have et tydeligt visuelt minustegn ved alt det man IKKE skal gøre!!

Og endelig et super inspirerende oplæg ved +Mikkel Kiærulf Plæhn," der opfordrer til at "Uddanne kunderne til at tage den rigtige beslutning!!" vha indhold på din side - ContentMarketing.

Fantastisk dag, masser af input! Er fyldt op! Og uh, hvor har jeg fået lyst til at sælge et fysisk produkt :)
Add a comment...

Post has attachment
Godt på vej til MarketingCamp!
Glæder mig til masser af input, at hilse på nogle af jer, jeg kender og ikke mindst jer, jeg ikke kender endnu!
Kom endelig og si' hej, hvis du ser mig. Med mindre du ligner dit profilbillede 100% - samme tøj, hår og smil eller har dit logo tatoveret i panden, er det ikke sikkert, jeg genkender dig :)
Vi ses! #mc14dk
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Dagen starter med inspirerende læsning fra +Lise Halskov v, en artikel der skal nærlæses senere og så implementeres i +Kort Sagt.

I "gamle dage" når jeg lavede tryksager, var det rimeligt enkelt at skrive og forstå "inkl. 2 korrekturer" i tilbuddet. Men den holder ikke på et website!

Lise's artikel har et par fine forslag til, hvad der istedet skal til. Tak for det!
Fem fejl webbureauer nemt kan undgå at begå!

Den gode +Lise Halskov har været så venlig at skrive en rigtig god artikel om emnet til os. Og den er hermed givet videre til dig!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded