Profile cover photo
Profile photo
anis farhana
About
Posts

Post has attachment
Kakniss Kerja Apa?
Kakniss Kerja Apa?
anissfana.blogspot.com

Post has attachment
Kakniss Kerja Apa?
Asslamualaikum.. Dan nak dekat sebulan, sejak kali terakhir Kakniss update blog ini. Jadi apa khabar para pembaca Kakniss? Haluuuu. huhu. Jadi sebelum ni, kat post Kakniss yang lepas iaitu  GARANG atau LEMBUT? II , Kakniss ada mention yang Kakniss busy seja...
Kakniss Kerja Apa?
Kakniss Kerja Apa?
anissfana.blogspot.com

Post has attachment
GARANG atau LEMBUT? II
----SIMPAN DALAM DRAF DAH LAMA DAN BARU NAK PUBLISH-- Setelah beberapa hari (minggu?), barulah Kakniss ada masa nak update cerita kedua selepas  GARANG atau LEMBUT? I . Sejak dah kerja (tapi sekarang dah tak, nanti Kakniss cerita kat post lain), Kakniss t...
GARANG atau LEMBUT? II
GARANG atau LEMBUT? II
anissfana.blogspot.com

Post has attachment
ang atau lembut? Part 1
GARANG atau LEMBUT? I
GARANG atau LEMBUT? I
anissfana.blogspot.com

Post has attachment
GARANG atau LEMBUT? I
Hari ni Kakniss rasa cam rajin sikit nak menaip. Dannn since Kakniss masih jobless, maka Kakniss menambahkan lagi kerja2 yang bermanfaat untuk Kakniss. Haha Jadi apa yang Kakniss nak cerita ni Garang atau Lembut adalah daripada pengalaman/observation Kaknis...
GARANG atau LEMBUT? I
GARANG atau LEMBUT? I
anissfana.blogspot.com

Post has attachment
Cerita Kakniss
my blog now is totally different. Ya, i know. Menyesal (sikittttt) pergi tukar but ok whatt kann . OMG lama nya tak update blog niiiiiii . Beberapa minggu lepas, aku baru saja tamat belajar. Ok cliche nya ayat aku. ha ha Yassssss! Aku dah habis belajar!! Ia...
Cerita Kakniss
Cerita Kakniss
anissfana.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
Apa tu Occupational Therapy? II
Assalamualaikum.. (this post is quite long. kalau berminat nak ambil course ini, sila baca) Nampaknya anis kian aktif di blognya. Hahaha. (tak sangat). Jadi topik kita harini adalah seperti di atas. Ya, selama 2 tahun setengah, perkataan yang korang baca ka...

Post has attachment
Aku Pakai Apa?
Assalamualaikum... Aku rasa aku post blog ni setahun pun boleh kira pakai jari berapa entry yang ada. Haihh malas sungguh daku tapi kadang2 tu teringin jugak nak tengok2, sambil2 tu tangan pun lincah menaip. Aku baru je habis semester 5 dan ini bermakna aku...
Aku Pakai Apa?
Aku Pakai Apa?
anissfana.blogspot.my

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded