Profile cover photo
Profile photo
Ciao.nl
38 followers -
Prijsvergelijkingen en reviews van andere consumenten bij Ciao
Prijsvergelijkingen en reviews van andere consumenten bij Ciao

38 followers
About
Ciao.nl's posts

Post has attachment
"Armin van Buuren pakt platina in Canada" +NU.nl Vind  de nieuwe CD van +Armin van Buuren "intense" nu in de Ciao Loterij!

Post has attachment
Seinfeld: Wie herrinnert zich deze serie niet?!?@Nu.nl bericht dat een aantal  acteurs binnenkort weer samen in een serie zal spelen: "Kirstie’s New Show". Voordat de nieuwe serie op de Nederlandse TV verschijnt, kunnen oude fans op Ciao terecht voor Seinfeld productvergelijk en reviews:

Post has attachment
De trots van Nederland of niet, Anouk is door naar de finale van het Eurovisie Songfestival! Zal het dan toch gaan lukken? Vind Anouk ook op Ciao!

Post has attachment
"Album Caro Emerald op nummer 1 in Groot-Brittannië", aldus @nu.nl. Schrijf een review over dit succesvolle album en maak kans op een prijs in de Ciao Loterij.

Of vergelijk prijzen en vind de beste aanbieding voor dit album op Ciao.nl

Post has attachment
Met zijn Roman "Dit zijn de namen" won hij dit jaar de Libris Literatuur prijs. Deze roman is nu ook te vinden op Ciao: http://www.ciao-shopping.nl/Dit_zijn_de_namen_Wieringa_Tommy__2414069

Must-read! En na het lezen je mening achter laten op Ciao!

Post has attachment
Beste Ciaoers,

Vandaag herinneren we jullie er aan dat er een hele leuke selectie aan nieuwe producten op jullie reviews staat te wachten :-)

In onze Ciao Loterij vinden jullie producten uit verschillende categorieen zoals film, muziek, entertainment en boeken. Schrijf jij een goede review over een van deze producten in de maand april, dan maak je kans op een van de 5 prijzen! Meer lezen en meedoen!

Post has attachment
Gril jij ook zo graag in de zomer?
Hierbij enkele ideeën voor een nieuwe grill http://www.ciao-shopping.nl/Barbecues_20101_3 of een nieuw recept http://www.ciao-shopping.nl/Recepten_25292_2!
Photo

Post has attachment
Zon, een zwoele zomerbries en warme zomeravonden. Wie houdt niet van vakantie. Bekijk onze ideeën voor jouw zomervakantie in onze nieuwsbrief van juli http://www.ciao-shopping.nl/specials/newsletter201207.
Photo

Welkom op de Google+ pagina van Ciao!
Wait while more posts are being loaded