Profile cover photo
Profile photo
hidayu ayumie
657 followers -
Aku adalah aku
Aku adalah aku

657 followers
About
hidayu ayumie's posts

Post has attachment
Happy Birtday To Me!!
Asslamulaikum semua Alhamdullilah bertambah lagi umurku Terima Kasih en asben!! Pagi2 dah ada yang datang buat kejutan Kalau nak diikutkan laki aku ni bukannye jenis romantik dan yang pasti dia memang tak pandai nak suprise kan orang sebab selalu memang aka...

Post has attachment
Entry Kekurangan Kata - Tarap
Assalamualaikum korang ade yang biasa makan ke buah ni?.. Tak pernah jumpa kat semenanjung Ni pon sekali je makan masa ke Sabah 2 tahun lepas

Post has attachment
Gagal Lagi!!
Assalamualaikum semua Sihat semuanya Aishh kerajinan tak dapat bertahan Insyallah akan update walaupon siput2 entry nye Terima kasih pada yang masih mengingati Masa sangat2 mencemburui Gagal lagi nak kembalikan mood blogging Mood blogwalking ade Mood nak be...

Post has attachment
Salam Takziah
Assalamualaikum semua Salam Jumaat Ada cerita tak gembira Sepupu en asben meninggal dunia kelmarin akibat kemalangan jalan raya Ada tak terbaca kes van merempuh lori di kajang dan dua orang maut?  Jurucakap Jabatan Bomba dan Penyelamat berkata, pihaknya men...

Post has attachment
Hello March Again
Assalamualaikum semua Again??? Selepas setahun baru nak muncul?? Haii kawan-kawan Masih ada yang mengingati kah?   Aku masih lagi jalan2 n blogwalking ke rumah rakan2 lama Masih belum cuci rumah Agak2 sapa yang singgah nanti tinggalkan jejak n link korang y...

Post has attachment
Entry Kekurangan Kata - Firash Nak Tolong Juga
Assalamualaikum semua Jom layan anak mami sorang ni Ni masa malam sebelum majlis nikah adik aku Sibuk dia pun nak tolong juga

Post has attachment
Perginya Insan Tersayang
Assalamualaikum Dari Dia kita datang dan dari Dia juga kita pergi Opah meninggalkan kami buat selama-lamanya Semoga opah tenang di sana Al-fatihah

Post has attachment
Goodbye Ferbuary Hello To March
Assalamualaikum semua Alhamdullilah masih diberikan kesempatan bernafas dibumi ini Terima kasih jugak masih yang sudi bertandang di sini credit Hello March Semoga bulan ini akan lebih baik dari bulan yang sebelumnya Dan hari ni terdapat banyak perubahan di ...

Post has attachment
Pecinta Kraf - Bukan Keperluan Juga Bukan Kehendak
Assalamualaikum semua Salam tengahari Salam Isnin Alhamdullilah masih diberikan kesihatan yang baik hari ni Dan hari ni jugak hari yang terakhir pada bulan Februari Sebelum tu nak ucapkan Selamat hari Lahir pada yang menyambutnya hari ini Empat tahun sekali...

Post has attachment
Minum Petang - Keledek Bakar
Assalamualaikum semua Jalan-jalan kat tower kak Farrah ari tu  Nampak entry ubi cilembu bakar Terliur plak dibuatnya   Jalan-jalan pasaraya jumpe keledek pulak Apa lagi Masuk troli la Cuci bersih kasi bakar la kan   Taraaaa Makan panas-panas memang sedap Ma...
Wait while more posts are being loaded