Profile cover photo
Profile photo
A Close Shave ApS
3 followers
3 followers
About
A Close Shave ApS's posts

Post has attachment
Vi er utrolig stolte af at arbejde sammen med nogle af de mest nørdede mennesker i detail: Hi-Fi Klubben. For tiden når vores stolthed nye højder, da Hi-Fi Klubben netop har samlet medarbejderne fra deres 100 butikker, fordelt på 5 lande, på deres nye intranet: Academy.

Post has attachment
Det er ingen hemmelighed, at vi er glade for vores kunder. Men vi har også en svaghed for champagne, kaviar, gode cocktails og fløjl. Alt dette bliver forenet hos Nord Gruppens nye bar, Le Bambole. Vi har været forbi og godkende stedet, så nu er dine weekend-planer vist i hus? Det var så lidt.

Post has attachment
I dag indtager vi England i samarbejde med MASH London, som netop har åbnet sluserne til deres helt eget Academy-system. Verdensherredømmet venter!

Post has attachment
Hvad har A Close Shave tilfælles med en fedtrand (udover at være en byggesten i de fleste kulstof-baserede organismer, selvfølgelig)? 
Læs indlægget om Light-systemer på vores hjemmeside, og få svaret.

Post has attachment
Noget af det bedste ved at formidle Academy-systemet er de små, gode historier, der følger med. Én ting er den værdifulde vidensdeling, der foregår på tværs af de mange brugere, men der er også plads til at dele lidt smil og solskin her i vintermørket.

Her hos A Close Shave er vi især glade for initiativet fra buschauffør Carsten Wagn Nielsen, der tog sig tid til at hjælpe et kærestepar med at finde hinanden.

Carsten delte billedet med følgende kommentar på Vores FynBus:
“I dag fandt Kasper og Simone hinanden ved min hjælp. Det er ikke nemt som kæreste at komme til en by, hvor man ikke lige kender busrute-nummeret. Men der er altid hjælp at hente, bare sig til en anden gang.”
Photo

Post has attachment
Når vi skal forkæle os selv, tager vi ikke langt væk – næh, vi tager over til vores samarbejdspartnere, Copenhagen Concepts, sublime restaurant, Le Sommelier. Billedet herunder giver en god forklaring på hvorfor!
Photo

Post has attachment
Når nu sneen falder i urimelige mængder, så minder vi lige om, at den lækreste juleøl – Svaneke Julebryg fra +Svaneke Bryghus – er at finde i hanerne hos vores venner, Brøchners hoteller. Så hvis du tænker, at aftenen skal bruges i selskab med en nøddebrun herlighed fremfor en selvlysende nissehue, ved du hvor du skal gå hen. God uge!
Photo

Post has attachment
God mad og god service? Shut up and take my money!

Post has attachment
Spoiler-warning - Nix, det er det ik'. Eller er det?

Post has attachment
Godt nyt! Det kører for Academy. Vi skal ud på vejene med de 4500 chauffører i Movia.
Wait while more posts are being loaded