Profile cover photo
Profile photo
A Close Shave ApS
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment

Vi har haft gang i den digitale forårsrengøring, hvilket har resulteret i en spritny hjemmeside – den er fyldt med eksempler på, hvordan Academy har løftet firmaer som B&O PLAY og MASH ... fanger noget af det din interesse, så send os en besked. Vi giver kaffen (eller is)!
Add a comment...

Post has attachment

“Uanset om man sidder med en intern eller ekstern platform, skal man altid overveje, hvordan man tager sig af brugerne”.

Vi giver ordet til vores kollega Julie, der har skrevet en artikel om kunde- og medarbejderpleje for Kommunikation og Sprog 👇
Add a comment...

Post has attachment
To infinity and beyond! Vores plan om at overtage verdensherredømmet indebærer selvfølgelig en international tilstedeværelse. Derfor har vi indtaget Berlin. Vi har udstationeret vores kollega, Marie (i det flotte kontor, du kan se herunder), der den kommende tid vil arbejde på at udvide vores over 20 systemer med nogle flere tyske af slagsen!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi har glædet os gule og grønne til at kunne præsentere vores seneste tilføjelse til teamet. Byd velkommen til vores nye salgsdirektør, +Brian Elstrup Fabricius, der er vores flotte, nye ansigt udadtil. 
Photo
Add a comment...

Problemer med at motivere medarbejderne til selv at uddanne sig og engagere sig for arbejdet? Vi har, meget beskedent, alle svarene – Achievements er ét af dem.

https://www.acloseshave.dk/blog/motiver-medarbejderne-med-achievements
Add a comment...

Det er ingen hemmelighed, at vi er glade for vores kunder. Men vi har også en svaghed for champagne, kaviar, gode cocktails og fløjl. Alt dette bliver forenet hos Nord Gruppens nye bar, Le Bambole. Vi har været forbi og godkende stedet, så nu er dine weekend-planer vist i hus? Det var så lidt.

https://politiken.dk/ibyen/byliv/art5622527/Ny-champagnebar-p%C3%A5-Kgs.-Nytorv-giver-en-fuckfinger-til-Louis-Vuitton
Add a comment...

I dag indtager vi England i samarbejde med MASH London, som netop har åbnet sluserne til deres helt eget Academy-system. Verdensherredømmet venter!
Add a comment...

Post has attachment
Noget af det bedste ved at formidle Academy-systemet er de små, gode historier, der følger med. Én ting er den værdifulde vidensdeling, der foregår på tværs af de mange brugere, men der er også plads til at dele lidt smil og solskin her i vintermørket.

Her hos A Close Shave er vi især glade for initiativet fra buschauffør Carsten Wagn Nielsen, der tog sig tid til at hjælpe et kærestepar med at finde hinanden.

Carsten delte billedet med følgende kommentar på Vores FynBus:
“I dag fandt Kasper og Simone hinanden ved min hjælp. Det er ikke nemt som kæreste at komme til en by, hvor man ikke lige kender busrute-nummeret. Men der er altid hjælp at hente, bare sig til en anden gang.”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Når vi skal forkæle os selv, tager vi ikke langt væk – næh, vi tager over til vores samarbejdspartnere, Copenhagen Concepts, sublime restaurant, Le Sommelier. Billedet herunder giver en god forklaring på hvorfor!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Når nu sneen falder i urimelige mængder, så minder vi lige om, at den lækreste juleøl – Svaneke Julebryg fra +Svaneke Bryghus – er at finde i hanerne hos vores venner, Brøchners hoteller. Så hvis du tænker, at aftenen skal bruges i selskab med en nøddebrun herlighed fremfor en selvlysende nissehue, ved du hvor du skal gå hen. God uge!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded