Profile cover photo
Profile photo
Bredbåndsmatch.dk
12 followers -
Guide til en hurtig og billig internetforbindelse
Guide til en hurtig og billig internetforbindelse

12 followers
About
Bredbåndsmatch.dk's posts

Post has attachment
Gratis WIFI via gadebelysning til borgere og turister bliver snart til virkelighed. Bredbånd Nord og S-light har i samarbejde udviklet en LED-gadelampe, der har indbygget internet via lyslederteknologi.

Teknologien vil blive testet i Brønderslev og Viborg, og i Brønderslev forventer man allerede at åbne for nettet i løbet af efteråret.

Planerne kan dog meget vel møde modstand fra flere udbydere, inden det bliver realiseret. Læs mere om forslaget, og hvorfor udbyderne tidligere har været utilfredse og kæmpet mod lignende forslag i vores seneste nyhed.

Post has attachment
Regeringen vil tilbyde gratis WIFI til udenlandske turister. Det kræver en ændring af Teleforliget, og det er der stor opbakning til fra Folketinget.

I Teleindustrien frygter man dog, at en ændring på området vil hæmme markedskræfterne, og sætter spørgsmålstegn ved, hvordan man eventuelt vil udelukke danskere fra de åbne WIFI.

Læs mere i vores seneste nyhed, og læs også om løsninger til at få internet på ferien. 

Post has attachment
Længe har prisen været i fokus på telemarkedet, men der er flere tegn på ændringer i markedet.

Udbyderne er så småt ved at ændre fokus, så det ikke kun er prisen men også anderledes service er i fokus. Telenor har netop fået døgnåben kundeservice, og TDC har også markeret deres fokus ved at opkøbe et mobilselskab med fokus på de mere kræsne forbrugere - vel at mærke før udbyderen reelt er igang.

Læs mere om udviklingen på telemarkedet, og hvad du kan forvente som forbruger i vores seneste 

Post has attachment
Teleankenævnet har afsluttet det laveste antal klager, siden nævnet blev oprettet for ti år siden.

Læs mere om udviklingen, og se hvem der har klaret sig godt og dårligt i løbet af året.

Læs også, hvordan trusler i kriminelle miljøer er blevet en tendens blandt klagesagerne i vores seneste nyhed.

Post has attachment
TDC åbner for 100 Mbit internet gennem kobberkabler fra 2015. Det er en nyudvikling af teknologien, der giver de hurtigere hastigheder, og det kræver således intet gravearbejde. Til gengæld skal man bo i nærheden af teknikskab. 

Læs mere i vores seneste nyhed

Post has attachment
Drømmer du om hurtigere internet? Tre ud af fire med mulighed for Waoo! kan fra 1. maj få 500 Mbit - men prisen bliver høj.

Se prisen og læs hvorfor Waoo! vælger at tilbyde hastigheder, som de selv erkender ikke er nødvendige for langt de fleste almindelige forbrugere i vores seneste nyhed. 

Post has attachment
Telenor har fået lavet en analyse fra Teknologisk Institut, der viser, at Telenor har den bedste dækning i Danmark - særligt for dataadgang til den kræsne bruger.

Samtidig lancerer man 200 MB gratis tablet abbonnement til alle interesserede, ligesom man vil have fokus på et bedre produkt - i første omgang blandt andet via døgnåben kundeservice.

Læs mere om resultaterne i dækningsundersøgelse, og om Telenors mål for fremtiden i vores seneste nyhed.

Post has attachment
TDC dropper fremover "op til" hastigheder helt og garanterer i stedet de markedsførte hastigheder. Ved de øvrige udbydere er man kun garanteret en minimumhastighed, der kan være over halvt så langsom som den markedsførte hastighed. 

Samtidig lancerer TDC mandag fire pakker, hvor hastighederne altså er garanteret - kan de ikke levere disse hastigheder, kan man blive tilbudt en anden hastighed, der også er garanteret. Dermed følger de efter Waoo!, der altid har garanteret hastighederne og længe har kritiseret de andre udbydere for ikke at garantere hastighederne.

Indtil videre gælder ændringen kun ved TDC, og altså ikke eksempelvis andre TDC-ejede selskaber. Læs mere om årsagen til ændringen, og hvad den betyder i vores seneste nyhed.

Post has attachment
Flere og flere kan få høje hastigheder på bredbånd, men  til gengæld er der ikke sket meget det seneste år for dem, der allerede måtte nøjes med de laveste hastigheder.

Det viser de seneste tal fra Erhvervs- og Vækstministeriet.

De viser også, at der fortsat er store geografiske forskelle på udbredelsen af fiber.

Læs mere om udviklingen i vores seneste nyhed, hvor du også finder link til kort, der viser hvilke typer internet og hvor høje hastigheder, man kan få i hvert enkelt postnummer i 

Post has attachment
TDC delt op i to selvstændige selskaber.

Den kan blive fremtiden, hvis politikere og Erhvervsstyrelsen følger konklussioner fra ny rapport ifølge Computerworld.

TDC er dog ikke overraskende lunkne ved idéen, og samtidig konkluderer rapporten, at det kan blive svært at gennemføre.

Læs mere om konklussionerne i vores seneste nyhed.
Wait while more posts are being loaded