Profile cover photo
Profile photo
Nadia Syakila
278 followers -
Hamba. Pendosa. Ingin Pulang.
Hamba. Pendosa. Ingin Pulang.

278 followers
About
Posts

Post has attachment
10 Sebab Anda Perlu Memilih Pakej Berpantang TWB
Daripada wanita biasa kepada wanita bekerjaya, seterusnya jurukecantikan dan menjadi pengusaha spa bergerak atas nama sendiri dan kini - dengan izin Allah - sudah bergelar sebagai Confinement Lady . Satu lagi penambahbaikan dan peningkatan ilmu yang telah d...
Add a comment...

Post has attachment
Leadership Workshop LAT 2018
Bekerja dari rumah dan memegang jawatan suri rumah sepenuh masa tapi masih lagi merasai pengalaman sebagai seorang career women adalah realiti menjadi seorang usahawan mobile spa ! Mungkin atas sebab inilah kami senantiasa berbangga dan tidak malu untuk men...
Leadership Workshop LAT 2018
Leadership Workshop LAT 2018
nadiasyakila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Confinement Lady Vs Jagaan Mak
Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh Hari ini kita pilih tajuk sensasi sikit yang mana akhirnya jawapan itu tidaklah betul 100% mahupun salah keseluruhannya.  Kalau boleh nadia tanya, dan korang of course lah kena jawap pada diri sendirikan, sekirany...
Confinement Lady Vs Jagaan Mak
Confinement Lady Vs Jagaan Mak
nadiasyakila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pakej Rawatan Selepas Bersalin
Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.  Salam sayang dari luar negeri Melaka, sebab nadia sekarang berada di Subang Jaya untuk menghadiri kursus berpantang dan penjagaan bersalin untuk kali yang ke 4 bagi memperkasakan diri untuk menjadi Confinement L...
Pakej Rawatan Selepas Bersalin
Pakej Rawatan Selepas Bersalin
nadiasyakila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
P,emandu lori itu suami aku
Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh,  Dah lama rasaya tak menulis entri berkenaan kehidupan peribadi Nadia. Tiba-tiba malam ni rasa nak berkongsi tentang perihal tuan suami yang kini sudah bergelar pemandu lori. Dan ya, itulah suamiku. Beliau telah ...
P,emandu lori itu suami aku
P,emandu lori itu suami aku
nadiasyakila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kursus Berpantang 2018
Cerianya wajah seorang ibu selepas bersalin walaupun berhempas pulas menahan kesakitan semasa melahirkan anak yang dikandung dan dinanti lebih kurang 9 bulan itu. . . Gambar dan kenyataan diatas ada kaitan dengan entri kali ini tau. Apa dia? . .  Dengan sen...
Kursus Berpantang 2018
Kursus Berpantang 2018
nadiasyakila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Set Hamil dan Pantang Shaklee
Kehamilan yang sihat dan gembira pasti memberikan kesan yang positif pada ibu dan juga bayinya kan? Selain menjaga kesihatan daripada emosi dan mental. Kesihatan fizikal juga penting untuk ibu hamil. Nutrisi yang baik meningkatkan peluang untuk hamil dan me...
Set Hamil dan Pantang Shaklee
Set Hamil dan Pantang Shaklee
nadiasyakila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hebatnya Facial Dengan Team Spa TWB
Facial ataupun rawatan wajah dilakukan adalah untuk menjaga kebersihan, kesihatan dan sekaligus kecantikan pada kulit wajah. Antara tujuan lain bagi rawatan wajah adalah untuk menanggalkan sel-sel kulit mati serta memberikan urutan muka bagi melancarkan per...
Hebatnya Facial Dengan Team Spa TWB
Hebatnya Facial Dengan Team Spa TWB
nadiasyakila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
YOUTH Shaklee bersama Spa TWB
Memperkenalkan YOUTH SKINCARE daripada Shaklee. Produk penjagaan wajah baru setelah 8 tahun ujian dan kajian dijalankan. Ia adalah penemuan ulung dalam sejarah penciptaan penjagaan kulit wajah. Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ni sebenarnya direka dengan tuj...
YOUTH Shaklee bersama Spa TWB
YOUTH Shaklee bersama Spa TWB
nadiasyakila.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bisnes Mobile Spa TWB
Lambakan perniagaan yang anda boleh pilih pada hari ini untuk menambah pendapatan anda di dalam keadaan kos sara hidup yang makin meningkat,  Nak jadi stokis? Nak jadi agen? Nak jadi dropship. Semua ada.  Tak kurang juga, bagi yang meminati dunia kecantikan...
Bisnes Mobile Spa TWB
Bisnes Mobile Spa TWB
nadiasyakila.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded