Profile cover photo
Profile photo
Nadia Syakila
273 followers -
Hamba. Pendosa. Ingin Pulang.
Hamba. Pendosa. Ingin Pulang.

273 followers
About
Nadia's posts

Post has attachment
Cara Terbaik Mengecilkan Liang Pori Terbuka
Masalah liang pori terbuka adalah masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakkan orang terutamanya wanita, betul? Nadia juga mengalami masalah yang sama, alhamdulillah walaupun masalah si jerawat dah lama tidak menghadirkan diri dengan pengunaan produk penja...

Post has attachment
Keputusan
Assalammualaikum,  selamat petang dan salam sejahtera untuk semua pembaca blog nadia. Nadia doakan kalian dalam keadaan sihat dan ceria. Alkisahnya, hari ini nadia ingin menulis dan bercerita, bercerita tentang satu keputusan yang nadia tak jangka-kan. Sebe...

Post has attachment
Testimoni Vivix Membantu Memulihkan Luka
Assalammualaikum dan salam sejahtera, Hai pembaca blog nadiasyakila.blogspot.com - semoga anda dalam keadaan sihat dan ceria. InshaaAllah, hari ni nadia nak share tentang Testimoni Vivix dalam membantu memulihkan luka kencing manis dan pembedahan. Okey, bel...

Post has attachment
PENCURI MASA BEKERJA
Assalammualaikum dan hai hai hello untuk semua Apa khabar hari ini ? Nadia harap dalam saat anda semua membaca blog ini anda dalam keadaan positif dan tersenyum. Senyum tige tau! Baiklah, nadia nak ajak buat survey ringkas sikit ni. Kalau boleh tolong tolon...

Post has attachment
Nadia Syakila in 2017
Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, hai hai dan hello untuk semua   dan h ai hai untuk sahabat blogger dan pembaca yang sudah lama nadia tak ketemu.  Apa khabar? Semoga kalian sihat, sentiasa ceria dan bahagia bersama yang tersayang. Rindu nak berb...

Post has attachment
Saya macam Nabila Huda ;)

Post has attachment
6 Tips Hilangkan Penat Bekerja
Assalammalaikum, selamat malam awak. Adakah awak - awak yang buka entri kali ini tergolong di dalam orang yang bekerja macam nadia ni ? Kalau betul, yes ! Minta tangan sep sikit ye. Percaya atau tidak,  apa pun kerja yang kita buat, apa pun jawatan yang kit...

Post has attachment
Nadia Syakila commented on a post on Blogger.
Bestnya, saya pun suka jugak kalau ada kursus kat tempat best2 macam ni.
Biarlah penat pon tapi dapat berjalan, syiok oh !

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded