Profile cover photo
Profile photo
Hanim Fara
22 followers
22 followers
About
Hanim's posts

Post has attachment
SATIN SKINZ PREMIUM
SATIN SKINZ PREMIUM HARGA PROMOSI KAMI : RM125 (SEM) / RM130 (SS) Kini anda tidak perlu risau !! Suppliment L- GLUTATHIONE mampu menhadi penawar!!! 500% BERKESAN SEAWAL 3 HARI OLEH PENGGUNA SETIA SATIN SKINZ PREMIUM !! WOWW !!! AWESOME !!! 120 BIJI UNTUK 2 ...

Post has attachment
PROMOSI SATIN SKINZ PREMIUM !
Satin Skinz Premium yg semakin meletops uollss !Artis pun percaya kehebatannya ! Apa yg best sgt satin skinz ni? Satin skinz ni produk pertama yg membongkar mcm mne nk dapatkan kulit putih licin gebu gebas.. Rahsia dia?haa..ni yg nk citer ni...mesti ada yg ...

Post has attachment
BVR COLLAGEN
BVR COLLAGEN ~ RAHSIA KULIT PUTIH GEBU Kita bukan cakap pasal kulit..kita juga bukan cakap pasal kecerahan...malah kita bukan cakap soal make up... Yang kita nak cakap adalah pasal parut 2 biji kat muka tu..almaklum lah manusia mmg tak dapat lari dari jeraw...

Post has attachment
BABIES BLINK 5 IN 1
BABIES BLINK 5 IN 1 BY LYANAZ BEAUTY CARE Set Babies Blink terbaru yg ada penambahan toner dalam setiap set !! Kesan penggunaan BABIES BLINK 5 IN 1 sangat menakjubkan !! Dalam masa 24 jam,anda pasti terpegun melihat perubahan kulit anda..17 kali ganda mence...

Post has attachment
Sape yg suka selfie a.k.a hantu selfie?hehe...tapi kulit tak flawless pulak...asyik nak kena touch up ngn camera 360 je..skrg korang blh selfie tanpa 360 lagi...jom try SELFIE SKINCARE..keluaran owner PERLA COFFEE tuuu....yg cun melecun tuu...

Dalam setiap set ada:
~ Selfie Brightening Beauty Soap 
~ Selfie Smoothing Toner
~ Selfie Alpha White Day Cream
~ Selfie Alpha Bright Night Cream

Bahan utama:
~ Alpha Arbutin
~ Ektraks Mentimum
~ Ektraks Licorice
~ Vitamin E
~ Kompleks peptide untuk anti penuaan

Diperbuat dikilang yg bertaraf GMP
Selamat & ada kelulusan KKM

Whatsapp 0199001866
Photo

Assalammualaikum.... :)

Post has attachment
SELFIE SKINCARE
SELFIE SKINCARE BY IRICH BEAUTY CARE Dah cuba macam2 skincare untuk hilangkan jerawat & parut ?Tapi masih juga tiada apa-apa perubahan ?Kini masanya untuk anda bertukar kepada SELFIE SKINCARE Product pertama di Malaysia yg menggunakan ALPHA ARBUTIN.. Let`s ...

Post has attachment
Belleza By Sofieya Beauty ~ PUTIH BAK SNOW WHITE !
Si cantik semua...ni ada 1 produk baru yg tgh hotss...meletop letop sekarang...jom baca manfaat & khasiat produk dulu yer... BELLEZA ~PUTIH BAK SNOW WHITE DALAM 3 HARI ! Kulit muka cerah tapi badan gelap?muka kusam & tak berseri ? tona tak sekata?masalah je...

Post has attachment
FEELVOUGE SUPERCOVER FOUNDATION
FeelVouge SuperCover Foundation Hai guys! Kali ni hanimfara nak share pasal foundation yg superb ni pulak...sebenarnya FEELVOUGE nidah lama ada pasaran,cuma sekarang je ada masa nk hupdate...ek elehh...mcm lah bz sgt kan?hihii... Nama pun dah fefeeling voug...

Post has attachment
VARIABLE Y ENHANCED EYELASH
VARIABLE Y EYELASH Serum untuk panjangkan bulu mata.. Cara guna sama macam guna mascara..sehari 2 kali pagi & malam... Kalau nak lebih cepat berkesan boleh guna 3 -4 kali sehari.. Psstt !! Lepas pakai Variable Y masih boleh pakai mascara tapi kena tunggu ge...
Wait while more posts are being loaded