Profile cover photo
Profile photo
Liyliz Yusof
45 followers
45 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
MATERNITY PHOTOSHOOT BY SNAPPEEKBYAR
MATERNITY PHOTOSHOOT BY SNAPPEEKBYAR | Assalamualaikum ibu-ibu bapak-bapak semua. Alhamdullilah liz
dah selamat pun melahirkan cikecit ni pada 19 September 2017 baru ni
tapiiiiiiiiiii liz tak sempat nak update cerita ni sebelum liz bersalin. Liz
buat matern...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
NURSING BRA MURAH
NURSING BRA MURAH| Assalamualaikum semua. Hari ni liz nak kongsikan dengan semua ibu-ibu ataupun
bakal ibu pasal nursing bra yang murah. Siapa yang suka barang murah, boleh la
teruskan membaca apa yang liz nak kongsikan ni. Simple dan short entry je hari
ni...
Add a comment...

Post has attachment
TEMPAHAN JAHITAN MANIK MURAH BEADS BY HANI
TEMPAHAN JAHITAN MANIK MURAH BEADS BY HANI | Assalamualaikum semua. Sambil menaip ni sambil menenangkan diri sebenarnya sebab esok liz dah kena check in PPUM. Alhamdullilah setakat ni rasa gementar tu belum datang lagi jadi kita buka laptop sebab dah rasa r...
Add a comment...

Post has attachment
TEMPAHAN JAHITAN MANIK MURAH BEADS BY HANI
TEMPAHAN JAHITAN MANIK MURAH BEADS BY HANI | Assalamualaikum semua. Sambil menaip ni sambil menenangkan diri sebenarnya sebab esok liz dah kena check in PPUM. Alhamdullilah setakat ni rasa gementar tu belum datang lagi jadi kita buka laptop sebab dah rasa r...
Add a comment...

Post has attachment
PENGALAMAN PERTAMA APPOITMENT UNTUK BERSALIN DI PPUM
PENGALAMAN PERTAMA APPOITMENT UNTUK BERSALIN DI PPUM | Assalamualaikum semua  Hari Khamis baru ni alhamdullilah dah selesai sudah temu janji pertama untuk proses mendaftar diri untuk bersalin di PPUM . Kenapa liz dan suami pilih PPUM? Sebab hospital ni dah ...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman pertama temujanji untuk daftar bersalin di PPUM. Prosesnya sangat mudah dan cepat. Consultation full with explanation.
Add a comment...

Post has attachment
PENGALAMAN PERTAMA APPOITMENT UNTUK BERSALIN DI PPUM
PENGALAMAN PERTAMA APPOITMENT UNTUK BERSALIN DI PPUM | Assalamualaikum semua  Hari Khamis baru ni alhamdullilah dah selesai sudah temu janji pertama untuk proses mendaftar diri untuk bersalin di PPUM . Kenapa liz dan suami pilih PPUM? Sebab hospital ni dah ...
Add a comment...

Post has attachment
Tempat scan baby murah dan puas hati dengan harganya. Kalau tak dapat tengok muka baby dan detect jantina, bayaran tak payah buat tau.
Add a comment...

Post has attachment
AKHIRNYA BABY BAGI TENGOK MUKA DIA
AKHIRNYA BABY BAGI TENGOK MUKA DIA | Assalamualaikum semua.  Pengalaman yang paling tak dapat dilupakan bila 3 kali dalam 1 hari keluar masuk bilik untuk pujuk baby kami supaya dia tunjuk muka dia. First time nak jadi ibu dan ayah ni memang banyak benda yan...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded