Profile cover photo
Profile photo
Bert Van De Kern
werkt in cc De Kern, het grootste cultuurcentrum van Wilrijk & Antwerpen.
werkt in cc De Kern, het grootste cultuurcentrum van Wilrijk & Antwerpen.
About
Bert's posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
ATV was er vanmiddag bij, toen op de Jaarmarkt in Wilrijk voor het eerst in tientallen jaren opnieuw een echte trotinnettenkoers werd georganiseerd. De winnaars (in verschillende leeftijdscategorieën), kregen als cadeau, net als in de tijd van toen, hun lichaamslengte in.... salamiworst!  

Post has attachment
JEROEN LEENDERS! CREATURE WITH THE ATOM BRAIN! HALVE NEURO! FREAKY AGE! WILLIAM BOEVA! WALLACE VANBORN!  (en vele anderen)  VRIJDAG & ZATERDAG.@STEYTELINCK PARK, WILRIJK. GRATIS
VOLLEDIGE LINE-UP >>>> WILLROCK.BE

Post has attachment
TO ROME WITH LOVE >> Woody Allen
ON THE ROAD >> Walter Salles
REALITY >> Matteo Garone
ALLEZ, EDDY >> Gert Embrechts

Post has attachment
We gaan niet klagen over het warme weer. In Wilrijk valt dat trouwens nog erg goed mee allemaal: de frisco's vallen hier letterlijk uit de lucht.
Photo

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Seizoensbrochure 13 - 14
6 Photos - View album

Post has attachment
Dankzij deze gvrdmse herfstlente kunnen we de allerlaatste "De Explicateur!", onze huisvoorstelling die na een lange tournee weer naar Wilrijk komt, niet vieren in Park Steytelinck. Maar niet getreurd: DIONTHEATER, Sint. Camillusstraat 29 te Wilrijk, biedt ons onderdak! Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar. Zin in een dernièrefeestje, nu vrijdag?

Post has attachment
We beloofden de opbrengst van onze filmvertoning op 21 mei te schenken aan Syrië 12-12. 275 euro is het geworden. Niet onnoemelijk veel, maar alle beetjes helpen.

Post has attachment
Dit weekend speelt STUDIO ORKA 6 voorstellingen van JACOBSNEUS op locatie in Wilrijk. CJP schreef deze jubelende recensie. Reserveren kan nog steeds, via www.ccdekern.be of via 03 821 01 20

Post has attachment
za 18 tot en met ma 20 mei: een lekker lang weekend boorevol ORKA & BRONKS: de beste kindervoorstelling (7+) van het voorjaar.  Wie ‘Mister More, Lady Less’, ‘Lava’ of ‘Warmoes’ zag bij cc De Kern, of het geluk had een ticket voor ‘Duikvlucht’ te bemachtigen tijdens de Zomer Van Antwerpen, weet dat Studio Orka tot het selecte kransje van theatermakers behoort die als geen ander het begrip fantasie een andere dimensie kan geven… Dit is echt locatietheater op zijn best! Tickets en info via deze link. Echt waar: kom af. Beter, fantasierijker en schoner jeugdtheater voor àlle leeftijden wordt er in dit land niet gemaakt!
Wait while more posts are being loaded