Profile cover photo
Profile photo
Teer
872 followers -
Tetap semangat...
Tetap semangat...

872 followers
About
Posts

Post has attachment
Pembangunan Gedung Servis & Parkir RSP dr. Kariadi Semarang
Photo

Belajar Ikhlas marang wong Samin...supoyo tetep bahagia

Parjo : Kang, sampeyan ngenehi duit Joyo?
Samin : Iyo.
Parjo : Sampeyan diapusi... Joyo kuwi sugih.
Samin : Ngapusi iku dudu urusanku. Kuwi urusane dekne karo Gustine Joyo.
==================

Parjo : Lho sendalmu endi kang? Kok cekeran?
Samin : Ilang.
Parjo : Ora mbok golek'i ... sopo sing nyolong?
Samin : Ora, aku biyen lahir yo ora sandalan.
===================

Parjo : Kang, sampeyan dirasani karo Joyo.
Samin : Ben wae.
Parjo : Sampeyan ora nesu
Samin : Lha saiki kowe yo ngrasani Joyo. Joyone yo ra nesu.
=================

Parjo : Kang, pitikmu dipangan asune Joyo.
Samin : Wes ben.
Parjo : Kok sampeyan biasa wae? Ora njaluk ganti?
Samin : Aku malah kaget nek pitikku sing mangan asune si Joyo.
==================

Parjo : Kang, wes mangan?
Samin : Durung.
Parjo : Mreneo tak wenehi duit.
Samin : Wegah. Aku ra doyan. Panganen dewe yen kowe doyan duit.
=================

Parjo : Kang, tanduranmu rusak dipangan weduse Joyo.
Samin : Ben wae. Untung doyane tanduran. Yen weduse doyan papan, malah omahku sing dipangan.
==================

Parjo : Kang, kowe ki ket mau mlaku ngalor ngidul..... ora jelas?
Samin : Lha yo kuwi. Nek jelas, mesthi aku mlaku ngalor thok opo ngidul thok.
===================

Parjo : Kang, klambi sing simbok pepe dicolong uwong.
Samin : Ben. Wong salahku dewe, aku mepe klambi tak pamer2ke ning njobo.
==================

Parjo : Kang, kok mlaku? Sapi sing biasa sampeyan tumpaki endi?
Samin : Ilang.
Parjo : Kok malah ngguya-ngguyu?
Samin : Lha untunge dicolong pas ora tak tumpaki. Nek pas tak tumpaki aku yo katut ilang no.....😄
==================

Parjo : Kang, bayarane Joyo luweh gede timbang bayaranmu lho.
Samin : Ben.
Parjo : Kan ora adil.
Samin : Adil ora kudu podo. Kowe tak pakani katul podo karo pitik yo emoh to?
==================

Parjo : Kang, pelem-mu dicolong Joyo.
Samin : Ben.
Parjo : Kok ben?
Samin : Lha kowe kok iyik to? Biasane yen dicolong codot aku yo meneng wae....
===================

Parjo : Kang, jare wingi omahmu kelebon maling?
Samin : Iyo.
Parjo : Lho, kok iyo? Berarti sampeyan ngerti?
Samin : Ngerti. Tapi aku mumpet mergo isin ra duwe barang sing iso dimaling....
==================

Sopo yoo sing sanggup duwe nalar koyo Samin? Seng sanggup koyo Samin, uripe ayem tentrem..... 🙏🙏

Post has shared content
Coba tebak, apa pangkatnya orang ini sampai harus dikawal polisi
Lek wes ngene Iki trus Pye lur........?
Photo

Post has attachment
Persiapan
Photo

Post has attachment
Awas hati-hati...
Photo

Post has attachment
Sami-sami Tiang, benten kanggene..
Photo
Wait while more posts are being loaded