Profile cover photo
Profile photo
Nooriah Abdullah
679 followers
679 followers
About
Posts

Post has attachment
Tempahan Minggu Lepas Segala Macam Tart
Assalamualaikum dan selamat pagi untuk semua Minggu lepas tersangatlah sibuk kaknoor dengan segala macam ni Mood nak blogging merudum kejab Alhamdulillah pagi ni naik balik semangat  Kaknoor kongsikan gambar-gambar tempahan dulu lah ya Untuk yang di Brunei ...
Add a comment...

Post has attachment
Donut Labu Bakar
Assalamualaikum dan selamat pagi semua nya Ni pun gambar lama dalam laptop time blur dan moody nak berblogging Biarlah gambar berbicara ya, dalam resepi ni kaknoor cuma ubah di bakar je  Yang lain semua nya sama dengan resepi Izah Thanks Izah resepi donut y...
Donut Labu Bakar
Donut Labu Bakar
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Phad Thai Kak Noor
Assalamualaikum dan selamat pagi Dah lama kaknoor masak Phad Thai ni Masa masak ni mood blogger belum datang masih merudum!!! Tapi gambar tetap ado disimpan  dalam laptop.. Mengambil gambar makanan ni memang dah hobi tak dapat di pisahkan. Asal masak mesti ...
Phad Thai Kak Noor
Phad Thai Kak Noor
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pulut Pagi Ikan Masin
Assalamualaikum dan salam sejahtera  Alhamdulillah dapat bersiaran di alam maya pagi ni Selepas breakfast dengan pulut pagi ni, terus ada semangat nak update blog hehe Tak ngantuk pulak tu kan! Biasa nya makan pulut jadi ngantuk kan!! Hehe apa apa lah kan m...
Pulut Pagi Ikan Masin
Pulut Pagi Ikan Masin
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Somtam Betik Ala Thai Sukar Ditolak
Assalamualaikum dan salam sejahtera semuanya Dua tiga hari lepas kaknoor buat somtam bodo-bodo je pun, nama saja ala Thai haha Tapi takde kacang panjang dan kantan, sebab sayangkan taugeh jadi letak saja taugeh Memasak ni kan senang!! boleh buat ikut kreati...
Somtam Betik Ala Thai Sukar Ditolak
Somtam Betik Ala Thai Sukar Ditolak
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Udang Goreng Tiga Daun
Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua nya Kesibukan yang melampau membuatkan kaknoor stop sekejab untuk berblogging dua tiga hari ni Petang ni Alhamdulillah ada ruang masa boleh lah berjumpa rakan-rakan alam maya disini. Resepi yang sudah selalu j...
Udang Goreng Tiga Daun
Udang Goreng Tiga Daun
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Carbonara Pasta Alahai Sedapnyaaa..
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA Hari ni mood berpasta lah pulak Dah dua tiga hari dok tengok pasta tu tapi dek kerana sibuk pendamkan dulu lah Pagi ni ada sedikit waktu terluang, jadi berpesta pasta lah pepagi ni Dah study resepi dari pinterest orang pu...
Carbonara Pasta Alahai Sedapnyaaa..
Carbonara Pasta Alahai Sedapnyaaa..
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mee Rebus Maktok Noor
Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semuanya Salam hari ni minggu dan selamat beristirehat di hari cuti ni  Apa menu hari ni? Hari cuti ada ke yang rajin memasak?  Ini menu kaknoor dan anak-anak hari jumaat. Hari jumaat memang hari berkumpul anak cucu...
Mee Rebus Maktok Noor
Mee Rebus Maktok Noor
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Salmon Sos Lemon & Sedikit Kebaikan Dan Khasiat Salmon
Assalamualaikum dan salam kamis untuk semua nya. Alhamdulillah jumpa lagi hari ni dengan menu Salmon Lemon ni Lama jugak tak makan Salmon, ada sorang anak kaknoor yang fav sangat dengan salmon ni Nak buat pun tak lah susah sangat jom tengok resepi dulu.. Ka...
Add a comment...

Post has attachment
Rice Crispies atau Bepang Nasik
Assalamualaikumdan selamat petang semuanya. Dah minum petang ke ni? Apa agak nya peneman sang kopi dan teh kalian ya Kaknoor dengan rice crispies atau bepang ni je Timbul idea nak buat bepang ni adalah kerana lebihan nasi biru, ingatkan bila di goreng nasi ...
Rice Crispies atau Bepang Nasik
Rice Crispies atau Bepang Nasik
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded