Profile cover photo
Profile photo
farhanna jafri
182 followers
182 followers
About
Posts

Post has attachment
Drama Review : The Bridge (2018)
Pengarah : TJ Lee Penulis Skrip : TJ
Lee Pelakon : Bront
Palarae, Rebecca Lim, Gavin Yap, Cheryl Samad, Tony Eusoff, Erwin Dawson, Charles Roberts, Keagan Kang,  Chacko Vadaketh, Dia Farhana Genre : Thriller/Mystery/Crime Jumlah Episod : 10 Episod Tarikh Ta...
Add a comment...

Post has attachment
Blog Performance Disember 2018
Happy New Year guysss! Tahun baru, azam baru tapi tahun ni tak rangka apa-apa azam pun. Nak kata recycle yang lepas pun susah jugak sebab half dari azam tahun lepas dah berjaya dah. Lagi half dah lupa apa benda, azam pun dah hilang. Tahun ni mungkin chill &...
Add a comment...

Post has attachment
Wild Thories of Divya Bharti’s Death
Divya Bharti antara top actress pada awal zaman 90-an di
Btown. Divya debut dalam movie Tamil dan Telugu pada penghujung tahun 80-an
masa berumur 16 tahun kemudian debut dalam movie Hindi, Vishwatma tahun 1992. Masa berlakon dengan Govinda dalam movie Shola...
Add a comment...

Post has attachment
Movie Review : Andhadhun
Director : Sriram Raghavan Writer : Sriram Raghavan, Arijit Biswas, Pooja Ladha Surti,
Yogesh Chandekar, Hemanth Rao Cast : Tabu, Ayushmann Khurrana, Radhika Apte Production Company : Viacom 18 Motion Pictures, Matchbox
Pictures Distributor : Viacom 18 Moti...
Add a comment...

Post has attachment
Movie Review : Brother Of The Year
Director : Witthaya Thongyooyong Writer : Nontra Kumwong, Tossaphon Riantong | Cast : Sunny Suwanmethanont, Urassaya Sperbund, Nichkhun Production Company : GDH 559, Jorkwang Films Distributor : Asia Releasing (USA), CatchPlay (Taiwan), Golden Village Pictu...
Add a comment...

Post has attachment
Movie Review : Stree
Director : Amar Kaushik Writer : Raj Nidimoru and Krishna
D.K. (story, screenplay) , Sumit Aroraa (dialogues) Cast : Raj Kumar Rao, Shraddha
Kapoor, Aparshakti Khurana, Pankaj Tripathi, Abhishek Banerjee Production Company : Maddock
Films, D2R Films Distrib...
Add a comment...

Post has attachment
Lan's Burger, Subang Perdana
Minggu lepas saja try dinner dekat area Subang Perdana sebab tak pernah jejak kaki ke food court dekat sini. Selalunya tengok dari jauh je. Kali ni nak cuba sebab mana tahu ada yang best. Ni memang random je try tanpa tengok review ataupun suggestion dari s...
Add a comment...

Post has attachment
Movie Review : Custody (Jusqu'à la garde)
Director : Xavier Legrand Writer : Xavier Legrand Cast : Léa Drucker, Denis
Ménochet, Thomas Gioria, Mathilde Auneveux Production Company : K.G.
Productions,France 3 Cinéma,Centre National de la Cinématographie (CNC) Genre : Drama Running Time : 93 minutes ...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Akhir Tahun 2018 By Lady In Red Planner
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway The Berkat Di Mialiana.com
The Berkat ( theberkat.com ) ialah portal yang berkongsi pandangan tentang pendidikan dan kerjaya untuk golongan B40. Siapa itu golongan B40? Golongan B40 atau Bottom 40 ialah golongan yang ‘struggle’ untuk hidup. Mereka ini golongan yang berpendapatan 40% ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded