Profile cover photo
Profile photo
Anim Daim
2,292 followers -
YA ALLAH KALAU KURNIAKANLAH KEPADA HAMBAMU INI ZURIAT YANG SOLEH DAN SOLEHAHA....AMIN
YA ALLAH KALAU KURNIAKANLAH KEPADA HAMBAMU INI ZURIAT YANG SOLEH DAN SOLEHAHA....AMIN

2,292 followers
About
Anim's posts

Post has attachment
KEK PISANG LEMBAB (BANANA MOIST CAKE)
Assalamualikum semalam lagi akak dah sebok - sebok prepair nak buat kek nie sebab hari nie ada majlis tafakur dekat opis akak ingat nak sedekahkan kek pisang.. maka terjadilah kek pisang dimalam jumaat dalam hati somoga ada komen yang positif dari kawan-kaw...

Post has attachment
Resepi agar-agar Oreo Chia SEED
Agar agar Oreo Chia Seed. Bahan-bahan Agar agar tali Susu cair satu tin Gula Daun pandan Milo Biskut oreo Air 1 1/2 plastik agar2 Chia seed 3 sudu kembngkan Cara Basuh agar2 Rebus air 1 1/2 plastik agar2 sampai mndidih+daun pandan+agar2+susu cair+gula ikut ...

Post has attachment
Benefit of Aryza Chia Seed


Post has attachment
Aryza chia Miracle Oil-Testimoni
Assalamualaikum akak nak kongsikan dekat korang semua testimoni-testimoni yang hebat korang nak tahu retis pun pakai tau ACMO MUA pun guna tau.. korang tak caya akak nak tampet sikit testimoni nie yer.. korang mesti kenal retis niekan mua dia pakaikan ACMO ...

Post has attachment
Birthday Carleb272
Assalamualikum lasswel dapat jemputan ke majlis  Hari Lahir Carleb Happy Birtday Carleb Autie anim doakan Carleb Jadi anak yang soleh  untuk kedua ibu bapa Carleb then bila besar nanti dapat Jaga Mama Yer... ops sebelom tu kalau korang nak wat even tapi tak...

Post has attachment
Bahagia
Assalamualikum.. bahagian nya EQ bila dapat bain colour mommy sampai mummy pegang anset pun dia dah tak pandang.... EQ dan Faber Castell Colour

Post has attachment
Basikal Pinjam
assalamualikum ini kisah lasweek semua bedak2 kat kuarters nie main kat luar so memasing bawak lah main masing-masing salah seorang nie bawak lah basikal.. si Eq beknan sangat nak naik... alhai anak kaki tak sampai tapi impian tinggi menggunung nak kayuh ba...

Post has attachment
**
Assalamualikum nie kisah kami bila time tido anak  mummynya sibok nak bawak si anak  ke tesco  cari barang nak masak untuk esok pagi.. bekalkan si anak nak ke rumah pengasuh masa nie mata si anak dah tak larat nak bukak tapi maknya saje jer tak nak bagi si ...

Post has attachment
RAHSIA CHIA SEED
Hakak nak kongsikan rahsia chia seed yang korang tak pernah tahu wow bertapa hebatnya dengan 1 penutup kecil chia seed jom sihat bersama chia seed pm/wa hanimdaim 0175137608

Post has attachment
Testimoni Aryza Chia Miracle Oil
Walaupun baru di pasaran ramai customer yang puas hti dengan pengunnaan ACMO  ACMO memberikan kesegaran pada Kulit umpama menyapu serum pada kulit anda. Sangat berbeza dengan beauty oil Yang lain. Aryza Chia Miracle Oil pertama di Malaysia.  Anti Penuaan te...
Wait while more posts are being loaded