Profile cover photo
Profile photo
Irfanhazim Hafizi
3 followers
3 followers
About
Posts

Add a comment...

Post has attachment
GrdbsbhhfDhyzhdhhfrrehhhbdhehhfhhj
Add a comment...

Post has attachment
VITAMIN C SUSTAINE RELEASE
VITAMIN C SUSTAINE RELEASE # Tugas utama vitamin C ni adalah mengekalkan tahap kolagen dalam tubuh manusia. Macam yang kita tau kolagen ni untuk mengekalkan kulit supaya nampak anjal dan muda jelita, tapi sebenarnya bukan itu saja, fungsi utama kolagen adal...
VITAMIN C SUSTAINE RELEASE
VITAMIN C SUSTAINE RELEASE
sihatvittashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
jemput baca
PEMAKANAN TAMBAHAN UTK IBU HAMIL
PEMAKANAN TAMBAHAN UTK IBU HAMIL
sihatvittashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PANDUAN PEMAKANAN TAMBAHAN UTK IBU HAMIL
 Hari ni sy nk share cara pemakanan tambahan utk ibu hamil. Setiap ibu pasti sangat teruja kan bila  tahu dirinya hamil, apatah lagi jika kehamilan itu, amat dinanti nantikan... sememangnya keterujaan tu tak dapat kita elakkan.. macam saya dulu, first pregn...
PANDUAN PEMAKANAN TAMBAHAN UTK IBU HAMIL
PANDUAN PEMAKANAN TAMBAHAN UTK IBU HAMIL
sihatvittashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
APA DIA OMEGA GUARD??? KELEBIHAN OMEGA GUARD....
OMEGA GUARD - 90 BIJI Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita. Fungsi EPA *Mencegah kanser *Mencegah pembekuan darah *Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan *Baik untuk pesakit jant...
Add a comment...

Post has attachment
APA DIA OMEGA GUARD??? KELEBIHAN OMEGA GUARD....
Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita. Fungsi EPA *Mencegah kanser *Mencegah pembekuan darah *Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan *Baik untuk pesakit jantung *Menghindar tekana...
Add a comment...

Post has attachment
PROMOSI ESP!!! PENJIMATAN YG BERGANDA!!
YEHAA!!!!... seronok betul pencinta  ESP  naa..... promosi  ESP  dah mai dah... ni nak bagitau adik kakak, cik abang, mak ayah, pak cik mak cik kat luar nuh.... Bulan Mac ni, pihak Shaklee dgn baik hatinya buat promosi ESP... dah setahun jgk tk de promosi E...
PROMOSI ESP!!! PENJIMATAN YG BERGANDA!!
PROMOSI ESP!!! PENJIMATAN YG BERGANDA!!
sihatvittashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SUSU MERIAH? POWER PUMPING ADALAH PENTING!
POWER PUMPING ~ salah satu kaedah meningkatkan penghasilan susu badan Apa itu Power Pumping? teknik mengepam yg boleh membantu meningkatkan penghasilan susu ibu melibatkan teknik dan setup mengepam yg biasa tapi dlm cara yg lebih unik Ideanya adalah utk men...
SUSU MERIAH? POWER PUMPING ADALAH PENTING!
SUSU MERIAH? POWER PUMPING ADALAH PENTING!
sihatvittashoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CARA UTK MENINGKATKAN PENGHASILAN SUSU BADAN
POWER PUMPING ~ salah satu kaedah meningkatkan penghasilan susu badan Apa itu Power Pumping? teknik mengepam yg boleh membantu meningkatkan penghasilan susu ibu melibatkan teknik dan setup mengepam yg biasa tapi dlm cara yg lebih unik Ideanya adalah utk men...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded