Profile cover photo
Profile photo
AVANT GARDE
578 followers -
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΜΟΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΜΟΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ

578 followers
About
Posts

Post has attachment
#AvantGarde #WeBuildYourDreams
#AnakainisiUnderConstruction100m2
Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας Θέρμανσης #Rehau στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εφαρμογή ειδικού μίγματος τσιμεντοκονίας για την κάλυψη αυτής και την υποδοχή πλακιδίων.
ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ #RehauMadeInGermany
Ευχάριστο, άνετο, ενεργειακά αποδοτικό
Σωλήνας RAUTHERM S
Ζεστό νερό ρέει μέσω των σωλήνων REHAU, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από πυκνό υλικό υψηλής τεχνολογίας και θερμαίνει τις επιφάνειες, στις οποίες είναι τοποθετημένοι οι σωλήνες. Το αποτέλεσμα; Αισθητή ζεστασιά, για την οποία απαιτείται ελάχιστη ενέργεια απ' ότι θα κατανάλωναν τα συμβατά συστήματα θέρμανσης.
Η επιφάνεια θερμαίνεται και εκπέμπεται ομοιόμορφα θερμότητα στο χώρο. Ολόκληρος ο χώρος γίνεται στην ουσία πηγή θέρμανσης.
Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών της REHAU είναι άνετα, καλά για την υγεία και το κέλυφος της οικοδομής και συμβάλουν χάρη στη μειωμένη θερμοκρασία νερού στην εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης έως και 30%.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
1/9/17
10 Photos - View album

Post has attachment
Η #AvantGarde επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές και ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο κάτι μεγάλο κάτι διαφορετικό όπως πάντα ...😀 ας πάρουμε μια μικρή γεύση 😉 #WeBuildYourDreams #AnakainisiThessalonikiDownTown
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
1/9/17
7 Photos - View album

Post has attachment
#Ανακαίνιση #AnakainisiDiamerismatosMeEndodapediaThermansiRehau

Πάντα κάτι νέο ετοιμάζεται στην Avant-Garde ;) #AvantGarde #WeBuildYourDreams #AnakainisiUnderConstruction100m2 Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας Θέρμανσης #Rehau στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εφαρμογή ειδικού μίγματος τσιμεντοκονίας για την κάλυψη αυτής και την υποδοχή πλακιδίων. ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ #RehauMadeInGermany Ευχάριστο, άνετο, ενεργειακά αποδοτικό Σωλήνας RAUTHERM S Ζεστό νερό ρέει μέσω των σωλήνων REHAU, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από πυκνό υλικό υψηλής τεχνολογίας και θερμαίνει τις επιφάνειες, στις οποίες είναι τοποθετημένοι οι σωλήνες. Το αποτέλεσμα; Αισθητή ζεστασιά, για την οποία απαιτείται ελάχιστη ενέργεια απ' ότι θα κατανάλωναν τα συμβατά συστήματα θέρμανσης. Η επιφάνεια θερμαίνεται και εκπέμπεται ομοιόμορφα θερμότητα στο χώρο. Ολόκληρος ο χώρος γίνεται στην ουσία πηγή θέρμανσης. Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών της REHAU είναι άνετα, καλά για την υγεία και το κέλυφος της οικοδομής και συμβάλουν χάρη στη μειωμένη θερμοκρασία νερού στην εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης έως και 30%.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
#anakainisimpaniou #anakainisiMpaniou #LagadasThessaloniki
Αποξήλωση παλαιού μπάνιου
Πλήρης υδραυλική ανακαίνιση σωληνώσεων
Σοβάτισμα μπάνιου
Τοποθέτηση νέων πλακιδίων σε χρώμα και σχέδιο επιλογής του πελάτη Ελαιοχρωματισμός ταβανιού
Τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής μπαταρία νιπτήρα και ντουζιέρας #Ideal λεκάνη #IdealStandarJuno
Δημιουργία χτιστού πάγκου με επικαθήμενο νιπτήρα #IdealVenus
Τοποθέτηση καμπίνας Starlet σεριγραφάτη
Νέο πορτάκι παταριού στην ίδια απόχρωση με την πόρτα Καθρέπτης με φωτιστικό Δημιουργία 2 ντουλαπιών ένα κρεμαστό επάνω από το πλυντήριο το οποίο εντοιχίστηκε μέσα στον χτιστό πάγκου και μία στήλη με 2 ντουλάπια και 2 συρτάρια.
Δημιουργία νέου παταριού από ανθυγρή γυψοσανίδα με 3 σπότ φωτισμού
Το πατάρι εντείνεται στο τμήμα του ταβανιού τι οποίο βρίσκεται πάνω από τον νιπτήρα και την ντουζιέρα
Νέο σετ αξεσουάρ μπάνιου όπως χαρτοθήκη πετσετοκρεμάστρες ΑΠΟΘΗΚΗ Έγινε τοποθέτηση νέων πλακιδίων στο δάπεδο της αποθήκης αλλά και στην τοιχοποιία αυτής ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τοποθέτηση νέων υδρορροών -λούκια περιμετρικά μαζί με 2 κατεβασιές στο εμπρόσθιο και οπίσθιο τμήμα
Σοβατίσματα και ελαιοχρωματισμό τοιχοποιίας περιμετρικά της κατοικίας
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
23/6/17
10 Photos - View album

Post has attachment
Τοποθέτηση διακοσμητικής πέτρας τεχνητό πάνελ με όψη στενάρι σε ανθρακί χρώμα επιλογής του πελάτη από τα πετρώματα #Gaiolithos
#ανακαίνιση #anakainisiThessaloniki #DiamorfosiEksoterikouXorou #anakainizo
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
23/6/17
11 Photos - View album

Post has attachment

#monositaratsas #thermomonosi #ygromonosi #MonosiThessaloniki #μόνωση #θερμομόνωση
Ακόμη ένα έργο με #Lightweightroof Εξηλασμένη πολυστερίνη xps 70mm Κόλλα ινοπλισμένη #Marmodom Υαλόπλεγμα αντιαλκαλικό 160γρ 2ο στρώμα ινοπλισμένης κόλλας #Marmodom 3o στρώμα Γεωύφασμα 4o στρώμα αστάρι pu - Πριν από την εφαρμογή του MARMOSEAL PU, το υπόστρωμα ασταρώνεται καθολικά. Απορροφητικά υποστρώματα όπως σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, ξύλα κλπ ασταρώνονται με το αστάρι MARMOSEAL PU PRIMER. Μη απορροφητικά υποστρώματα όπως πλακίδια, ασφαλτόπανα, παλαιές ακρυλικές επιστρώσεις, μέταλλα κλπ ασταρώνονται με το αστάρι MARMOSEAL EPOXY PRIMER. Στην περίπτωση νωπού σκυροδέματος ή σκυροδέματος με περιεκτικότητα σε υγρασία μεγαλύτερη από 5% χρησιμοποιείται και πάλι το MARMOSEAL EPOXY PRIMER. 5ο στρωμα (2 στρώσεις) MARMOSEAL PU ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ Το MARMOSEAL PU είναι μια επαλειφόμενη, ελαστική μεμβράνη πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, που χρησιμοποιείται για μακροχρόνια στεγάνωση. Εφαρμόζεται σε ταράτσες, δώματα, μπαλκόνια, παρτέρια, ζαρτινιέρες, κάτω από στρώσεις πλακιδίων σε μπαλκόνια, μπάνια ή κουζίνες, καθώς και για την προστασία ασφαλτόπανων, αφρού πολυουρεθάνης και κατασκευών από σκυρόδεμα (γέφυρες, σήραγγες, θεμέλια κλπ.). Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας, του υπεδάφους και του αέρος. Πλεονεκτεί έναντι άλλων μεθόδων στεγάνωσης, ιδιαίτερα σε επιφάνειες όπου λιμνάζουν νερά ή στον παγετό. Ομογενές, ετοιμόχρηστο, βιομηχανικό προϊόν σταθερά υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζει καλή εργασιμότητα, αυξημένη ταχύτητα εφαρμογής, είναι οικονομικό και παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
23/6/17
8 Photos - View album

Post has attachment
#ανακαίνιση #anakainisi #Avant-Garde #3design #anakainisi_avantgarde
Έργο υπό κατασκευή σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από την εταιρία Avant Garde #Avant_Garde.
#WeBuildYourDreams
Θέλουμε να "χτίσουμε" τα όνειρα σας.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22/6/17
14 Photos - View album

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded