Profile cover photo
Profile photo
hafizah mohhari
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
♥ happy mama's day ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ Bulan Mei banyak hari-hari special. Ada hari lahir mak,ada hari ulangtahun perkahwinan pertama aku (hoyeahhh) dan juga ada hari ibu. Selamat Hari Ibu yawwww. Boleh rujuk entry sebelum ni pasal "Hari Ibu" . Bercerita pasal mak ni terus ...
Add a comment...

Post has attachment
♥ hari pekerja saya ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ Salam 1 Mei. Entry pertama untuk bulan Mei. Kalau cakap pasal 1 Mei semua orang tahu hari ni 'Hari Pekerja' . Ingat hari cuti-cuti ni bolehlah pergi jalan-jalan. Huh harapannnnnnnnnnnn. Tuan besar hari pekerja pon bekerja jugak. Workah...
Add a comment...

Post has attachment
♥ supper bersama Fizo Omar ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ Tajuk entry kemain hot,supper dengan Fizo Omar lah sangat. hahaha. Hari ni nak review pasal 'Hot Burger' abam Fizo nih. Tu hari tetengah malam buta masa tengah bergelimpangan tengok cerita hindustan tetiba rasa lapoooooooooo (nampak ta...
Add a comment...

Post has attachment
♥ kek coklat kukus topping meleleh ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ "Masak Memasak Masaklah Kau" kini kembali lagi. Tak de benda best nak share sebab tu dah lama tak hapdate. Buat ni pun sebab jiran sebelah rumah hari tu ada bagi tuperware berisi 'Nasi Dagang' makanya sebagai balasan kenalah pulangkan ...
Add a comment...

Post has attachment
#cutikemanakita : Taman Tamadun Islam ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ Kalau dah berkunjung ke Kuala Terengganu tak sempurna percutian itu jika tak singgah dimana-mana tempat menarik di sekitar Kuala Terengganu. Dikesempatan ini aku nak ajak jelajah sikit Taman Tamadun Islam ni yang letaknya di Pulau Wan ...
Add a comment...

Post has attachment
#cutikemanakita : Batu Buruk Beach Resort,Kuala Terengganu ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ Minggu lepas-lepas-lepas Mat Aming ajak balik Pahang. Katanya sekarang kurang bz sikit bolehlah balik jenguk kampung kejap. Wah seronok tak payah cakap lah bak kata orang 'Kecil Tapak Tangan Padang Bola Saya Tadahkan' . Kalau tak,balik...
Add a comment...

Post has attachment
♥ tabiat 'lejen' sepanjang zaman ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ Dulu masa kecik-kecik aku ada tabiat ni. Tak tahulah nak kategorikan tabiat baik ke tabiat buruk. hahahaha Nak dijadikan cerita hari tu anak-anak-anak-anak sedara aku ada datang rumah. (ramai betul anak-anak) Biasalah kalau cuti sekola...
Add a comment...

Post has attachment
♥ kerana 'samah' ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ Jumaat adalah hari untuk ke Pasar. Kalau hari Jumaat mesti muka aku bertepek pepagi tak berapa nak pagi jugak lah dekat pasar. Tujuan utama si isteri mithali eceh eceh ceh ceh ceh ni tak lain tak bukan nak beli lauk-pauk lah. Jadi sepe...
Add a comment...

Post has attachment
♥ The 'bertandang' of (Amin + Fiza) ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ Hari ni entry lebih kepada 'baling' 'belakang' dalam bahasa up to datenya 'throwback' . ok tak lawak. Throwback kali ini aku nak story tentang 'Majlis Bertendang Bertandang' masa belah Mat Aming tu hari.  Motif sebenar dah nak dekat se...
Add a comment...

Post has attachment
♥ temui saya di Astro Ria ♥
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ Tajuk entry macam nak hot,mengundang muntah hijau dikalangan kengkawan (aku tau tu) sebenarnya nak cakap sekarang dekat Astro tengah tayang sinetron HAFIZAH . (ha aku lah tu) Eh jap bukan sekarang tapi sebenarnya dulu dah ada tapi chan...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded