Profile cover photo
Profile photo
UNA MN
34 followers
34 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Miss kepada MRS. Aku dah khawin woi! XD
Hi korang. dah berbulan i tak update blog kesayangan ni. Bukan niat nak rahsiakan tapi i nak mengelak konflik sebenarnya. Tapi tuntas, dugaan dan konflik tu tetap ada.Waktu post ni ditulis i dah pun sebulan sah menjadi isteri orang. 7/12/2018 selepas maghri...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
CRAZY RICH ASIAN : FIRST IMPRESSION A.K.A REVIEW
hi korang!!! i watched this movie a few weeks ago and i am really proud when i find out one of the most interesting place in this film is in Malaysia. tapi aku bukan nak cakap pasal location because everybody dah do the claiming part. As  Malaysian, i like ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
demotivated
una most demotivated post?
una most demotivated post?
soshesay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
una most demotivated post?
i gave up. please note that this is might the most demotivated post ever written by me or one of the post that i deliver my heavy feeling. period. tak tak.  by writing period doesn't mean i tengah period. tolong jangan bendul sangat kay. hari ni adalah sala...
una most demotivated post?
una most demotivated post?
soshesay.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
being promoted, new life and next step?
Dear Diary, dua tiga menjak ni aku serabut sikit dengan kerja. sejak aku di naikkan ke satu position baru hidup aku lebih mencabar dari hari hari biasa. kalau sebelum ni aku masih boleh mimpi kupu kupu atau rama rama sekarang mimpi aku ala ala berilmiah sik...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
bakal menantu mama
hai koranggggg lama tak menulis syok sendiri dekat sini. dalam keadaan blog aku yang tinggal nyawa nyawa ikan ni tak sangka ada yang merindui tulisan aku. siap ada pm di facebook, menarik ke kisah hidup aku ni? hahahaha  demi tak menghampakan peminat (peras...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded