Profile cover photo
Profile photo
Nor Hany Hanapi
8 followers
8 followers
About
Nor Hany Hanapi's posts

Post has attachment
PESTA LELONG BUKU, PUTRAJAYA 2016
Buat pertama kali dianjurkan di Putrajaya. Akan berlangsung pada 21 hingga 30 Oktober 2016. Bertempat di Dewan Cempaka Sari, Presint 3, Putrajaya. Jom la ramai-ramai pergi sana nanti. Yang best sekali Insha Allah produk kami ada kat sana juga. tu dia.... cu...

Post has attachment
Daripada Mana Ia Datang
Hahahaha tajuk entry semacam ja kan apa yang " daripada mana ia datang " sebab daripada usia kanak-kanak lagi  haku sebenarnya sudah berjinak-jinak dalam  alam perniagaan. pernah terdetik jugak "haku nak jadi pembeli sahaja" TAPI akhirnya haku termasuk juga...

Post has attachment
Soto Nasi Impit by Fazny Homemade
Ingat lagi tak dulu haku pernah post resepi SOTO yang very-very marbeles? "masihkah kau ingat ketika haku masak dulu"  * hahahahaa ampun tetiba mood menyanyi untuk hilangkan ngantuk * sekarang belanja gambar je lah ya kalau rasa-rasa nak order... PM PM PM l...

Post has attachment
Sardin Homemade
Alhamdulillah Rezeki Allah beri haku dan keluarga KESIHATAN. sihat untuk teruskan beramal sejak ada Pressure Cooker haku semakin rajin. Rajin Masak... New Produuct  from FAZNY HOMEMADE  SARDIN cemana rasa dia?             Rasa sardin tu sama ja rasa sardin ...

Post has attachment
Entah Kenapa
Adoi terabai lagi kan. What to do.. Antara sebab musabab haku malas a.k.a tidak sempat nak update blog adalah teng teng teng Handphone kesayangan ini tidak boleh detect cable.... What the fish betul kan tapi ye la. haku masih bersabar kerana dia masih berst...

Post has attachment
OH my LoVeLy Samsung Note 2
Halamak semalam tak update pasal SARDIN lah.  soon ya. promise! hahaha kesian sangat tau kelmarin HandPhone haku jatuh berderai nak dijadikan ceritanya skrin dia retak dan pecah 12 juta. tapi nasib kat keyboard bawah tu boleh lagi guna so hari ini haku tak ...

Post has attachment
Projek SARDIN
ada apa dengan SARDIN? ermm... OK kita tunggu ESOK ESOK ESOK

Post has attachment
Hobi Baru yoo
As Salam..... Lama sudah jari tidak menari-nari di dalam blog ni. Kesibukan menguruskan hal-hal kerja, hal-hal keluarga dan ditambah pula dengan kesibukan hobi baru haku lately. Jangan terkejut hobi baru haku ni... daripada tidak gemar duduk dapur waktu buj...

Post has attachment
Perancangan Allah itu INDAH
  Salam Jumaat, Hari yang indah . Hari yang penuh rahmat. Syukur dikurniakan roh untuk terus mengharungi hari-hari yang mencabar iman. Bila haku sayang, sungguh-sungguh la haku sayang Bila haku benci, sungguh-sungguh la haku benci hahahaha tu dia ayat. Buka...

Post has attachment
Amarah
Bismilahh... tarik nafasssssss lepaskan perlahan-lahan.. tarikkkkk nafassssss hembus... Tengah marah gini la gaya. Semua benda jadi spoil. Haahahaha sabar la wahai Nor Hanylah Sabar itu IMAN. ada bos tapi senggal2 ayam. grrr bye
Wait while more posts are being loaded