Profile

Cover photo
BISOFT LTD.
Works at БИСОФТ ЕООД
Lives in Пловдив, ул. "Капитан Райчо" №95
1 follower|18,599 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
„БИСОФТ“ ЕООД прелага на своите клиенти нова услуга – „Защитени електронни пощи“, която гарантира сигурност, защита и качество. Характеристиките на този продукт са, както следва:
- без ограничение на броя пощенски кутии;
- без ограничение на размера на пощенските кутии;
- до 20 МБ прикачени файлове;
- Защита на пощите от вируси;
- защита на пощите от спам ;
- защита на кореспонденцията със SSL сертификат;
- възможност за интеграция на всяка платформа - десктоп и мобилни платформи;

 ·  Translate
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
„БИСОФТ“ ЕООД информира своите клиенти и бъдещи такива, че поради нарасналия обем на работа, фирмата е на разположение и в гр. София, с адрес: ул. „Г. Бенковски“ № 12 А, вх А, ет.2, ап. 19. По този начин обслужването на контрагентите ни в софийски регион, ще бъде по-ефективно и по-бързо.
 ·  Translate
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
Екипът на „Бисофт“ ЕООД има удоволствието да съобщи, че на 26.09.2016г. Апелативен съд – гр. Пловдив утвърди и въведе нови вътрешни правила за обмен на информация и съобщения, използвайки софтуерна система „Удостоверител на документи“, продукт на „Бисофт“ ЕООД. По този начин ще се постигне по-добра организация и координация при осигуряването на информация от страна на съда към членовете на Адвокатска колегия – Пловдив. За повече информация, посетете следните адреси:
http://www.apelsad-pd.bg/pravila_pak.htm
http://www.apelsad-pd.bg/zapovedi/zapoved_95.pdf
http://www.apelsad-pd.bg/zapovedi/VP_AKP_95.pdf

 ·  Translate
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
22.06.2016 г. “Бисофт“ ЕООД разработи и успешно пусна в действие софтуерна система „УДОСТОВЕРИТЕЛ НА ДОКУМЕНТИ“ (DOCATTESTATION) с интернет адрес за достъп https://www.docattestation.com. Първата интегрирация бе реализирана между Районен съд – Пловдив и Адвокатска колегия – гр. Пловдив. Системата предоставя възможност на адвокатите вписани като членове на Адвокатска колегия – Пловдив да имат електронен достъп до ДЕЛА посредством софтуерната система и служебна електронна поща, която се предоставя от Адвокатска колегия – Пловдив.
 ·  Translate
www.docattestation.com - електронен документо-удостоверител
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
„БИСОФТ“ ЕООД разработи информационен интернет портал на д-р Николай Василев Белев, като портала предоставя информация, както за специалисти в медицината, така и за пациенти. Повече информация може да получите на портала: www.nikolay-belev.org 
 ·  Translate
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
БИСОФТ ЕООД:Силата на техническата поддръжка-Част 1 може да намерите на посочения линк: https://www.youtube.com/watch?v=DUKOl...
 ·  Translate
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
„БИСОФТ“ ЕООД има удоволствието да Ви съобщи, че процедурата по интеграция на Комуникационен модул към софтуерна система „Служебни защити“ в Адвокатска колегия Шумен приключи успешно. Отсега нататък обменът на данни между САС „Съдебно деловодство“ и софтуерна система „Служебни защити“ в Адвокатска колегия Шумен, ще се осъществява изцяло по електронен път. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
С гордост Ви съобщаме, че „БИСОФТ“ ЕООД изгради и въведе в експлоатация информационния интернет портал на адвокат Райна Аврамова. Сайтът е с модерен и стилен дизайн, интегрирани са иновативни функционалности и е оптимизиран за ползване на мобилни устройства.
 ·  Translate
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
На 26.07.2016г. „БИСОФТ“ ЕООД получи референция от Районен съд – Пловдив, в която съдът изразява удовлетвореността си от добре свършената работа на „БИСОФТ“ ЕООД относно създаването и въвеждането в експлоатация на безплатна безжична интернет мрежа (HOT SPOT) и разработването на информационен интернет портал на Районен съд – Пловдив:
http://www.rs-plovdiv.com/
 ·  Translate
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
. „БИСОФТ“ ЕООД обнови интернет портала на адвокат Цветелина Атанасова www.atanasova-lawyer.name чрез добавяне на нови функционалности съгласно новостите в информационните технологии.
 ·  Translate
Адвокат Цветелина Атанасова - Адвокат към Софийска адвокатска колегия от 2002 г.Основава „Реалекс” ЕООД за правни услуги – 2007 г.
1
Add a comment...

BISOFT LTD.

Shared publicly  - 
 
Грижата за компютърните системи е изключително важна, за да може да функционират системите, както трябва. Моля, не допускайте Вашия компютър да изглежда така!!!!!
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Ние знаем, че иновациите са ключът към успеха.
Introduction
Бисофт е ИТ компания, създадена през 2004 година със седалище в град Пловдив, България. Като стил на работа компанията използва глобалния подход в компютърното и софтуерно развитие на света. Бисофт се специализира в разработка на комплексни решения. Екипът на Бисофт изработва завършени проекти, които напълно удовлетворяват нуждите на клиента.

Като приоритети на разработките Бисофт е избрала професионалното, коректно и висококачествено изпълнение на поставените задачи, доброто обслужване на готовите системи след влизането им в експлоатация, както и допълнителното развитие на системите според новите изисквания на клиентите. 

Нашата цел е създаването на бързи и надеждни приложения, използващи иновациите в софтуерните технологии и удовлетворяващи напълно потребностите на клиента. Ние предоставяме цялостни бизнес решения, скроени към специфичните нужди на нашите клиенти и насочени към техния успех. Нашите решения отговарят на международните стандарти за качество на конкурентни цени.

Нашата мисия е да предлагаме на клиентите си качествени услуги като прилагаме индивидуални творчески решения. Ние подхождаме към нашите проекти, разглеждайки в основи дейността на нашите клиенти, какво искат да постигнат, какви са техните цели и съобразно това решаваме поставената задача, постигайки максимално добър резултат.

За нас – екипът на Бисофт, най-важен е клиентът, затова ние предлагаме уникални решения за всеки клиент. Нашите клиенти разчитат на коректност по отношение на сроковете и качеството, което се цени високо в бизнеса. Компанията обслужва крайни клиенти, универсални поръчки, също така и индивидуални поръчки от софтуерни дистрибутори.

Избирайки Бисофт за Вашите проекти, Вие може да се чувствате спокойни и сигурни, защото нашият екип се състои от високо квалифицирани, ентусиазирани и творчески личности с голям опит в разнообразни проекти.

Бисофт осъществява своята дейност на българския и на световния софтуерен пазар. Компанията има внедрени софтуерни системи за управление, работещи на българския пазар, както и приложения за електронна търговия, получили висок рейтинг на световния пазар.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Пловдив, ул. "Капитан Райчо" №95
Work
Occupation
Софтуерна компания
Employment
  • БИСОФТ ЕООД
    2004 - present
Basic Information
Gender
Decline to State