Profile cover photo
Profile photo
Zefanja Vermeulen
24 followers
24 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Coach of Therapeut? 

Ik krijg vaak de vraag waarom is het ZefanjaCoaching terwijl je Therapeut bent.

De betekenis van het woord therapeut is: Iemand die een geneesmethode toepast. Kan Haptotherapie of Touch of Matrix jou genezen?
Nee alleen jou eigen systeem kan dit. Ik of de manier die ik toepas niet.

De betekenis van het woord Coach is:
De term komt uit het Frans (coche). Coach is het Franse en later (rond 1500) Engelse woord voor een wagen om mensen te transporteren van de ene naar de andere plaats. Het besturen van een koets werd coaching genoemd. De bron van het werkwoord 'to coach' is echter het vervoeren van een gewaardeerd, of waardevol persoon van waar hij was naar waar hij wil zijn. 

En zo is het voor mij precies zo de waardevolle persoon die ik coach of begeleid die bepaald het doel waar hij of zij naar toe wil. Daarbij geef ik de route aan en mijn kwaliteit is om dit zo efficient mogelijk te doen. Door middel van Haptonomie en Touch of Matrix.

De maanden November en December gratis intake. Heb jij last van een Herfst dip en wil je echt van de winter kunnen genieten? Dan is dit je kans.

www.zefanjacoaching.nl
Home - ZefanjaCoaching
Home - ZefanjaCoaching
zefanjacoaching.nl
Add a comment...

Post has attachment
Als je Stress hebt laat ZefanjaCoaching dan met een paar sessie's uitzoeken waar jou passie ligt.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag heb ik een prachtige dag achter de rug die ik graag met je wil delen. vanochtend en vanmiddag ben ik bij Nicky geweest van Equinova. Tijdens mijn werk kreeg ik terug: "Het geeft me zoveel meer helderheid dat ik nu beter begrijp waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe". En tjee wat een inzichten heb ik gekregen, het geeft me vertrouwen voor de toekomst. Niet alleen in de communicatie met het paard komen hier verbeteringen ook in het dagelijks leven worden situaties eenvoudiger aan te pakken. 
Ook Bruce mijn oogappel (het paard van Nicky) heb ik behandeld, hij had een blessure opgelopen. Heerlijk om hem te kunnen begeleiden. 
Vanavond kreeg ik een bezoek van een Hypnotherapeute en haar client, voor een paardencoaching. Deze client was veel te vroeg geboren en heeft hierdoor een hechting en bindingsprobleem. Doordat basisveiligheid niet volledig heeft kunnen plaatsvinden in de baarmoeder en zij 3 maanden in de couveuse heeft gelegen is contact maken en verbinden een thema, waar ze in haar leven tegen aanloopt.
Doc en Willem hebben haar hierin volledig geholpen en geheeld. Van angst/paniek naar rust en vertrouwen. Hoe snel en doeltreffend paarden kunnen helen daar sta ik nog iedere keer versteld van.

"Ik heb echt mijn innerlijke rust kunnen voelen en dat is echt fijn" Daarmee sloot ik de sessie af.
Zeg nu zelf prachtige dag toch?
Photo
Add a comment...

Post has shared content
whow wat een inzicht.
Whoever thought of making us dyslexics spell the word dyslexia must have had a sense of humour! virg.in/bdy
Photo
Add a comment...

Post has attachment
aaah hij is eindelijk klaar mijn nieuwe video blog.
Heb je zin om hem te bekijken dan is hier de link.
http://www.zefanjacoaching.nl/een-video-blog-hoe-kom-jij-je-kracht/
Neem er de tijd voor en laat me weten wat jij hebt ontdekt.
Add a comment...

Post has attachment
Een vrouw die ondanks haar drukke werkzaamheden altijd rustig en kalm was, werd gevraagd hoe ze dat deed. Ze antwoordde: 'als ik sta, dan sta ik. Als ik zit dan zit ik. Als ik eet dan eet ik. Als ik spreek dan spreek ik. Degene die haar die vraag had gesteldheid, zei: ' Maar dat doe ik ook? Maar ik voel me toch altijd zo druk en gehaast? Toen zei de vrouw: Nee, als je zit dan sta je al. Als je staat dan loop je al. Als je loopt, ben je er al. Als je eet, dan ben je er al mee klaar'.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
"Gun jezelf een coach" 
Al meerdere zijn je voorgegaan, en hebben het aanbod aangenomen van de actie. Om kennis te maken met mijn werk, zijn de intake's voor de maanden juni en juli gratis.
Deze intake gesprekken zijn zeer waardevol verlopen en brengen helderheid in de chaos.
Wil jij ook gebruik maken van deze actie? Of weet jij iemand?
Neem dan contact met mij op via een pb, info@zefanjacoaching.nl of bel gerust 06-51641546
Photo
Add a comment...

Trots op mezelf en mijn client. 
Hiermee sluit ik deze dag af.
Als ik terug kijk naar deze client en terug denk aan het proces waar de client doorheen is gegaan dan ben ik zo vreselijk trots. Alles is aangepakt, zonder twijfels zijn de handvatten gebruikt. 
Het proces is bijna afgerond maar de zelfverzekerdheid straalt er van af, vol liefde en empathie voor zichzelf en voor de rest van de omgeving. 
Er kan weer gelachen worden naar de wereld en het leven.

Dit is waar ik dankbaar voor ben en nederig van wordt.
Een leven weer zo op de rit kunnen krijgen dat het weer leuk wordt om in te leven.
Add a comment...

Post has attachment
Mijn collega Ingrid de Bock schreef vanochtend:

Angsten zijn de illusies die je ego wilt ophouden. Zij wil je beschermen. Soms nodig, zeker als je echt gevaar dreigt. Maar laten we eens eerlijk zijn ... waar is nu echt gevaar?? Nergens! Echt waar. 

Dus dank je ego voor haar goede bedoelingen. Vraag haar om dat niet meer te doen. Vraag aan haar om je bij te staan door van die troon af te stappen en naast je de wijsheid van je hart te gaan staan.

Hier ben ik het helemaal mee eens!
Maar als dit echt te moeilijk is, gun jezelf dan een coach. ZefanjaCoaching kan je hiermee verder helpen.

In de maanden Juni en Juli heb ik een actie voor je.
Om kennis te maken met mijn werk zijn de intakes gratis.
Pak je kans nu!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded