Profile cover photo
Profile photo
Shahida Hassan
33 followers
33 followers
About
Shahida's posts

Post has attachment

Post has attachment
BAJET TRIP PHUKET KRABI - DAY 3
Awal pagi tu dalam pukul 8.30 pagi (masa Thailand), agent travel jemput kitorang kat hotel. Kalau nak round kat Thai ni lagi mudah kita amik pakej je sebab tambah tolak kos sewa motor or naik teksi lebih kurang sama je. Macam biasa breakfast sendirian berha...

Post has attachment

Post has attachment
ITINERARY PHUKET KRABI 7 HARI 6 MALAM
canoeing activity kat Phuket DAY 1 (Rabu) - Park kereta kat TBS, naik jetbus ke airport - Fly to Phuket - Arrived airport Phuket, naik minivan ke guesthouse (180 bhat/per person) - Check in Valero Guesthouse (750 bhat/ queen bed/ 2 person per room) - Lunch ...

Post has attachment
My second day at Phuket. 
Monkey Cave, James Bond Island, Panyee Restaurant, Aktiviti Kayak, Pancake Pisang, Bangla Road. 

Post has attachment
BAJET TRIP PHUKET KRABI - DAY 2
Dari guesthouse, stop pertama shida;  Monkey Cave , tapi kitorang tak masuk cave tu, sebab shida memang jenis kurang sikit nak tengok patung patung dorang ni. So lastly, kitorang linger around makan buah-buahan and amik gambar kat sekitar je. Macam yang shi...

Post has attachment

Post has attachment
BAJET TRIP KOREA - GYEONGBOKGUNG PALACE & GWANGHWAMUN SQUARE
Ikut pada itinerary sebenar, last day ni shida akan ke Myeondong untuk shopping habiskan baki duit yang ada. Tapi disebabkan itinerary shida lari sikit sebab pagi semalam pergi ke Petite France, so sebelum balik Malaysia shida decide nak pergi juga tengok G...

Post has attachment
My Super Bajet Jimat Holiday 8 hari 7 malam, Phuket Krabi.

Post has attachment
BAJET TRIP PHUKET - DAY 1
Alhamdulillah, travel shida dengan kawan-kawan ke Phuket - Krabi 8 hari 7 malam penuh dengan moment. Adegan kejar flight masa pergi tak ada masa balik tetap ada. Adeh memang tak sangka ada sesi kejar flight. Ok untuk holiday kali ni lebih relax and easy seb...
Wait while more posts are being loaded