Profile cover photo
Profile photo
Tasha Aqisha
29 followers
29 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
KEHIDUPAN SEMAKIN SIBUK
KEHIDUPAN SEMAKIN SIBUK | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Sejak beberapa bulan bergelar penganggur ni, life tasha makin sibuk. Ada setengah orang fikir kalau menganggur duduk dirumah tak buat apa... Menghabiskan beras ja. Makan tidur makan tidur.. ...
Add a comment...

Post has attachment
8 TIPS KAHWIN DI USIA MUDA
8 TIPS KAHWIN DI USIA MUDA | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.   Kalau diperhatikan ramai yang nak berkahwin di usia muda tapi tidak berani nak bagitau parents. Zaman dulu kahwin pada usia belasan tu kira ok la. Kalau umur dah cecah 20 an masa tu mem...
Add a comment...

Post has attachment
Raya Dua Kali Setahun
Raya Dua Kali Setahun | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Percaya atau tak pada tahun 2033, kita akan menyambut syawal sebanyak dua kali. Cuba kira umur kita dah berapa masa tu. Kalau tasha masa tu dah umur 40 tahun. Tapi tak tahu la masih panjang um...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Semakan status kelulusan permohonan BR1M 2018
Semakan status kelulusan permohonan BR1M 2018 | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Dah semak BR1M ke belum? Semakan boleh dibuat bermula hari ni dan dijangka masuk bermula 26 Feb 2018.  MAKLUMAN TERKINI BR1M Tempoh pendaftaran BR1M 2018 telah ditutup ...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Halau Binatang Yang Tidak Diingini Dalam Rumah
Cara Halau Binatang Yang Tidak Diingini Dalam Rumah | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Korang pernah tak rumah kena pecah masuk dengan binatang-binatang yang korang tak suka dia masuk. Rumah tasha pun dah banyak kali ular masuk. Lipas dengan cicak t...
Add a comment...

Post has attachment
Lulus Ujian Komputer Lesen Memandu
Lulus Ujian Komputer Lesen Memandu | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Dah umur berapa pun lesen tak ada lagi. Bukannya tak nak ambil lepas sekolah dulu tapi takut nak bawak kenderaan. Ni pun setelah fikir panjang tasha gagahkan ambilkan juga lesen k...
Add a comment...

Post has attachment
Road To Convo
Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Alhamdulillah, secara rasminya pada 13 Februari 2018, tasha telah berjaya tamatkan pengajian. Bukan singkat perjalanan ni. Tapi ini juga bukan penamatnya lagi. Inilah permulaan dunia baru tasha setelah tamat belajar....
Add a comment...

Post has attachment
11 Basic Skincare dan Makeup Tasha
11 Skincare dan Makeup Wajib Tasha | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Kalau kita perasan sekarang ni semua nak jadi cantik. Lumrah la kan. Tapi disebabkan skincare dengan makeup product ni mendapat permintaan yang tinggi, maka timbullah banyak found...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded