Profile cover photo
Profile photo
Tasha Aqisha
24 followers
24 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Traveloka Fly & Win CNY Contest
Traveloka Fly & Win CNY Contest | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua. Tak lama lagi dah nak sambut Chinese New Year kan. Macam biasa la kalau CNY ja, family tasha memang akan buat makan-makan sikit dengan sedara semua. Kira macam makan besar la j...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tesis Dah Jilid
Tesis Dah Jilid | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Setelah lama menyepi dari dunia blogging, In Shaa Allah saya kembali semula. Bila dah akhir-akhir sem ni, terlalu sibuk untuk siapkan FYP. Kadang-kadang masa untuk diri sendiri rilek pun tak ada. Be...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Trip Ke Sabah - Hari Kedua
Trip Ke Sabah - Hari Kedua | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Untuk hari kedua kami ke pulau. Awal pagi kami dah ready nak ke pulau. Member sabah yang sorang lagi pun dah ready tunggu kami kt luar. Masa ni kami still tak ambil kereta sewa. Salah sat...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bye 2017, Welcome 2018!
Bye 2017, Welcome 2018! | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Akhirnya tirai 2017 telah pun berlabuh. Kini bermulalah kehidupan yang baru bagi tahun 2018. And.... Happy New Year Guys...  Tahun 2018 ni juga merupakan tahun yang akan mengubah life tasha....
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bila Usia Meningkat
Bila Usia Meningkat | Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Bila usia semakin meningkat. Aku semakin takut. Takut sekiranya banyak dosa yang akan dilakukan. Takut sekiranya banyak amal ibadatku tidak diterima Allah SWT. Takut sekiranya aku masih rapuh un...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded