Profile cover photo
Profile photo
Mohd Faizal
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
terbaikk...

Post has attachment
Ride ke Terengganu
Untung orang Terengganu. Langit cerah dan bersih. Angin yang nyaman. Tiada catuan air. Makanan yang sedap. pergghhh...best betul ke sana....

Post has attachment
MH370 - Dimana kamu?
Sekarang ni Malaysia tengah berduka dengan kehilangan kapal terbang MH370 yang dikatakan (buat masa ini tiada yang sahih beritanya...) terhempas di lautan Vietnam. Macam-macam cerita yang timbul, dengan cerita passport palsunya, segitiga bermudanya, adehh.....

Post has attachment
Orang gila yang menggila...Kejadian di Masjid Limbongan, Besut.
Apa nak jadi sekarang ni pun tak tau lah...Al-Quran yang patut kita sanjung dan jaga dengan elok , dah menjadi sasaran orang gila pulak sekarang ni. Ada orang gila ( atau patut di panggil bangang atau bodoh!) sanggup membunag dan menghina Al-Quran, kitab su...

Post has attachment
Hujan + Jerebu
Assalamualaikum...dah lama aku tak update blog ni. Rasanya aku akan mula blogging balik..heheh...Hari ni aku nak cakap pasal hujan dan kemarau. Semalam langit  kelam je ditutupi jerebu dan matahari bertukar menjadi merah sepertti mata yang sedang marah. Alh...

Post has attachment
ejan666
Photo
Wait while more posts are being loaded