Profile cover photo
Profile photo
Acu Asha
132 followers -
simple girl that liked anything about korea....awesome
simple girl that liked anything about korea....awesome

132 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Henna by Siti Norfaizah
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  haaaa....sha bersua kembali hari n sebab baru download apps blogger so nk testing la tp bab nk blogwalking sha xreti lagi sorry la noh....ok sha lama dah duk usha satu fb kak ni henna yang dia buat memang cantik lepa...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
"SEGMEN BLOGGER AKTIF 2016 - MARIA FIRDZ"
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم hari minggu bosan tak da nk buat apa jom join segmen n.. Kalau ada rezeki, setiap yang menang akan: Semua peserta yang join akan dimasukkan dalam blogslist Maria Firdz secara automatik. 15 orang peserta yang bertuah a...
Add a comment...

Post has attachment
Dekat Mana nak tido ni???
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم haa...semalam tak sempat nak mengarang...ok kek sudah next plan ialah nak tido mana ni ?? paling penting tempat n la tempat kejadian mensurprise tu sebab sha tak tau malam di Cameron Highland nak sambut dekat mana ..t...
Add a comment...

Post has attachment
Kek Homemade halal dan Murah Di Cameron Highlands
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  sekadar hiasan memandangkan sha nk pergi satu kereta sebab en tunang tak bagi sha drive sendiri sha kena pikir cara lain untuk beli kek tanpa dia sedari... tambah pula dekat Cameron tu kebanyakkan cina jadi memang su...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Comeback Acu Asha
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  terasa keras pulak jari n nak menaip punya la lama tak buat entry baru , tak blogwalking ,mesti ada yang dah lupa tentang sha kan...tak pa satgi sha p blogwalking sorang-sorang...last sha on bulan april fuhh...n dise...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded