Profile cover photo
Profile photo
Propershop Stomerij Amsterdam 2 uurs service
About
Posts

De Propershop Amsterdam biedt u de snelste stomerij service in Amsterdam en omgeving. Na twee uur kunt u de gereinigde artikelen weer ophalen. Deze service bieden wij van dinsdag tot en met zaterdag. Mocht u de artikelen niet binnen de reguliere openingstijden kunnen ophalen, dan hebben wij ook een unieke ophaalservice. De kleding treft u aan in een ophaalbox, die u kunt binnengaan met een pasje met een unieke code. De ophaalservice staat 24/7 tot uw beschikking, wat u veel vrijheid geeft.

Wij kunnen al uw kleding op een vakkundig manier reinigen in onze stomerij. Ook suède kleding behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u onder andere gordijnen, dekbedden en bijvoorbeeld een bruidsjurk bij ons aanbieden voor stomen. Ook kunt u ons inschakelen voor de reiniging van lederen artikelen en kledingreparaties.
Informeert u ook naar de mogelijkheden van onze overhemdenservice.

Alle zaken worden door ons in eigen beheer gereinigd. Hierdoor kunnen wij concurrerende tarieven aanbieden, omdat er geen sprake is van kosten voor transport. Aangezien er geen fabriek aan te pas komt, bent u verzekerd van onze kwaliteiteisen, die wij onszelf opleggen.
Voor uw zekerheid beschikken wij tevens over het kwaliteitscertificaat en het milieucertificaat, verstrekt door de brancheorganisatie voor textielreinigers NETEX. Elk jaar worden wij gecontroleerd, of wij nog wel aan alle gestelde eisen voldoen.

In onze shop vindt u een ruim assortiment aan kwaliteitsartikelen.
U kunt hier terecht voor dames en heren sokken en panty's. De panty's zijn verkrijgbaar in 15 tot en met 80 denier. Ook vindt u bij ons ondergoed en tops in verschillende uitvoeringen en kleuren. U koopt bij ons heerlijk warm thermo ondergoed voor dames en heren.
Het thermo ondergoed is van het merk RJ underwear en door de uitstekende eigenschappen bijvoorbeeld zeer geschikt voor motorrijders.

In ons aanbod voeren wij ook riemen van Levya. Daarnaast verkopen wij manchetknopen, stropdassen, strikken en pochettes van het merk Daspartout. Ook kunt u in onze shop slagen voor stomerij accessoires, zoals een motplankje, een lavendelzakje, een kleefrol, anti mites, ritsen en waterafstotende sprays.

Wilt u uw artikelen dus laten reinigen door een professional of bent u op zoek naar merkartikelen, komt u dan langs bij Propershop Amsterdam, wij zijn u graag van dienst en voeren service en kwaliteit hoog in het vaandel.
Add a comment...

Propershop Stomerij Amsterdam 2 uurs service!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded