Profile cover photo
Profile photo
Cahaya Hayati
365 followers
365 followers
About
Posts

Post has attachment
Lirik Lagu Paku Ara Johari
Lirik Lagu Paku Ara Johari. Tadi masa on the way mai kerja buka radio suria fm dan terdengarlah lagu Paku ni. Best juga. Masa dengar radio ni, Ara kata lagu ni ada sedikit inspirasi dari lagu kesal yang di nyanyikan oleh Ella. Dan rupanya Ara pun meminati l...
Add a comment...

Post has attachment
kadang-kadang kita susah untuk buat pilihan broadband paling laju. Dah dapat yang laju tapi harga pula mahallll... Kalau korang tengah cari home broadband tu boleh tengok TIME sebab 1Gbps baru RM 199... Ada benefit lain juga...
Add a comment...

Post has attachment
TIME Fibre Home Broadband Paling Laju
Home Broadband TIME Paling Laju . Hai korang! Tengah buat apa tu? Tengah online ke? Tapi apasal muka monyok je? Ooo internet sangkut-sangkut rupanya. Itulah situasi sebenar apabila internet yang kita langgan sangat slow dan tak seperti jangkaan kita. Bukan ...
Add a comment...

Post has attachment
Koay teow th'ng antara menu sarapan pagi yang popular di Pulau Pinang...
Add a comment...

Post has attachment
Sarapan Pagi Koay Teow Th'ng Viral
Sarapan Pagi Koay Teow Th'ng Viral. Hi korang dah lunch? Mommy dah lunch tapi kat kedai tom yam sajalah sebab pagi tadi dah makan nasi lemak. masih rasa kenyang tapi kena makan jugak sebab pukul 3 atau pukul 4 nanti confirm perut rasa lapar balik tapi takka...
Add a comment...

Post has attachment
Din Rojak Tonggek Permatang Pauh | Tak Perlu Tonggek Lagi
Din Rojak Tonggek Permatang Pauh | Tak Perlu Tonggek Lagi. Hari ahad baru-baru ni mommy pergi jalan-jalan cari makan dengan ipar duai. Tak jauh pun, saja-saja jalan sebab adik ipar yang duduk di KL balik bercuti sempena deepavali. Rancangan awalnya nak ke c...
Add a comment...

Post has attachment
Lazada 11.11 Shopping Festival dah dekat. Mommy dah add to cart produk yang mommy nak beli.....
Add a comment...

Post has attachment
Lazada 11.11 Shopping Festival | Produk Praktikal Idaman
Lazada 11.11 Shopping Festival |  Produk Praktikal Idaman . Yesssza! Yang di tunggu-tunggu semakin tiba. Tak sabar nak shopping. Gatal tangan dah ni.. hahaha. Walaupun belum sampai lagi tarikh 11.11.2018 tu tapi mommy dah add to cart barang-barang yang momm...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kempen Berganda Akhir Tahun Flower Chimp
” Lafazkan dengan bunga! ”  Ya, Flower Chimp berbangga dengan seni tersendiri menzahirkan ucapan menerusi bunga. Sama ada ucapan kasih sayang, terima kasih, semoga cepat sembuh, mahupun sambutan perayaan, bunga adalah cara paling mudah untuk menzahirkannya....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded