Profile cover photo
Profile photo
Dakdekker Van Genabeek
1 follower
1 follower
About
Dakdekker Van Genabeek's posts

Post has attachment
De laatste tientallen jaren is plat dak steeds populairder geworden. Dat is ook zeker niet vreemd, want plat dak kent veel voordelen ten opzichte van een hellend pannendak. Lees hier alle voor- en nadelen!

Post has attachment
Welke dakbedekking past het beste bij uw dak? Lees er meer over op ons blog!

Post has attachment
Zonnepanelen brengen vele voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk om fors te besparen op de energierekening en is het milieubewust. Echter kunnen ze ook zonlicht reflecteren, wat als vervelend ervaren kan worden. Klik op de link en lees verder.

Post has attachment
Vindt u het tijd voor een nieuw dakterras? Het renoveren van uw dakterras kan een flinke uitdagen zijn. Daarom adviseren wij u dit niet alleen te doen maar met hulp van een professional. Lees het onderstaande artikel voor meer informatie. 

Er is veel mogelijk op het gebied van dakbedekking wat de keuze lastig maakt. Zo kunt u voor een plat dak gebruik maken van PVC of EPDM en bij hellend dak beton of zink. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Voor advies kunt contact opnemen met onze dakdekkers. 

Post has attachment
Het is belangrijk dat uw hemelwaterafvoer systeem goed functioneert, zo voorkomt u namelijk verstoppingen. Lees in het onderstaande bericht over de systemen die momenteel veel worden geïnstalleerd. Voor advies kunt u altijd bij ons terecht. 

Post has attachment

Post has attachment
Het laten aanleggen van een bitumen dak brengt vele voordelen met zich mee. In onderstaand artikel bespreken wij enkele van deze voordelen. http://dakdekkerstilburg.nl/voordelen-bij-aanleg-bitumen-dak

Post has attachment
Voor diegenen die iets anders willen dan de traditionele keramische dakpannen die je in Nederland meestal tegen komt, zijn er een paar alternatieven. Zo kunt u ook kiezen voor een zinken dak. Dit materiaal wordt vaak gebruikt om de klemtoon op bepaalde delen van een dak te leggen, maar kan net zo goed voor een geheel dak worden gebruikt. Zink is bewerkbaar en sterk, en heeft daarom een zeer lange levensduur. Voor het laten leggen van zinken daken in Tilburg bent u bij onze vakman bij het juiste adres. Zie onderstaande link.

Post has attachment
Lekkage? Lees in onderstaand artikel wat een dakdekker voor u kan betekenen!
Wait while more posts are being loaded