Profile cover photo
Profile photo
bibi ashikin
118 followers -
"Go confidently in the direction of your DREAMS. Live the life you have IMAGINED"
"Go confidently in the direction of your DREAMS. Live the life you have IMAGINED"

118 followers
About
bibi's posts

Post has attachment
ALLAH SAYANG SEMUA
Assalammualaikum semua :) Alhamdulillah. Akhirnya sempat jugak singgah sini Setelah berkurun lamanya. Hehe. Apa khabar semuanya? Semoga semua baik-baik saja Makasi yang singgah & follow walaupun tiada update apa-apa InsyaAllah ada masa saya lawat & follow b...

Post has attachment
**
Assalammualaikum semua Wah. Rasa lama betul tidak menconteng di sini. Alhamdulillah akhirnya ALLAH bagi kesempatan singgah di sini kejap. Apa khabar? Harap semua baik-baik saja ya. Sekarang masuk bulan Mac, cepat masa berlalu. Semoga azam 2014 sedang berjal...

Post has attachment
Pengedar Shaklee Kota Kinabalu (KK), Penampang & Kota Belud
Assalammualaikum semua Hari ini mesti semua orang tengah merehatkan diri kan. Kalau tidak pun kemas-kemas rumah. Mungkin jalan-jalan? Tengok wayang. Shopping? Apa-apa pun semoga semua orang HAPPY. Dan jangan lupa syukur kita masih hidup. ALHAMDULILLAH :) Ra...

Post has attachment
[SHAKLEE] SET MIGRAIN
Assalammualaikum semua Syukur Alhamdulillah kita masa bernafas. Semoga ALLAH permudahkan urusan kita semua ya. Bos bagi cuti lama hari tu sempena Chinese New Year, besok baru mula kerja balik. Ada la rasa malas sikit. Hee. Tapi kena semangat jugak, banyak k...

Post has attachment
[SHAKLEE] Vita-Lea (Multivitamin)
Assalammualaikum semua Alhamdulillah. Kita masuk bulan februari sudah. Cepat masa berlalu kan. Saya baru balik dari kampung, sebab bos bagi cuti panjang sempena Tahun Baru Cina. SAYANG bos :) Masuk bulan baru, maksudnya SHAKLEE pun ada promo baru. Kalau bul...

Post has attachment
[SHAKLEE] SET KANAK-KANAK
Assalammualaikum semua. Alhamdulillah. Hari ni 12 Rabiulawal 1435, hari kelahiran Nabi kesayangan kita, Nabi Muhammad SAW. Semoga kita sentiasa ingat Rasulullah, amalkan sunnah Rasulullah, sayang Rasulullah & selalu selawat :) Okay la, hari ni mau kongsi SE...

Post has attachment
[SHAKLEE] SET KECANTIKAN
Assalammualaikum semua. Alhamdulillah. ALLAH masih panjangkan umur kita. Semoga kita sentiasa dekat dengan ALLAH & jadi hamba NYA yang lebih. insyaALLAH. Hari ni mahu kongsi SET KECANTIKAN SHAKLEE :) Semua orang pun mahu cantik kan? Kalau ada budget lebih b...

Post has attachment
[SHAKLEE] Promo Januari 2014 : Alfalfa Complex
Assalammualaikum semua Alhamdulillah. Hari ke 4 di tahun 2014. Masih mampu melihat, mampu mendengar, mampu berjalan dan berlari. Semoga kita sentiasa bersyukur dan guna segala nikmat yang ALLAH bagi pinjam secara percuma ni dengan sebaik mungkin. InsyaALLAH...

Post has attachment
2014 Datang
Assalammualaikum semua Hari terakhir sebelum kita melangkah ke tahun 2014. Alhamdulillah. ALLAH masih bagi peluang hidup dan dapat merasa nikmat dunia. Cepat saja masa berlalu kan? Tahun baru maksudnya umur bertambah. Maksudnya semakin dekat kita dengan tar...

Post has attachment
[SHAKLEE] SET DIET
Assalammualaikum semua Alhamdulillah. Masih dapat pinjaman kesihatan dan pernafasan dari ALLAH. Semoga apa yang kita buat sentiasa dirahmati ALLAH. Amin :) Hari tu sudah kongsi SET KESUBURAN , kali ni kongsi SET DIET pulak. Sepanjang hampir 3 bulan jadi ahl...
Wait while more posts are being loaded