Profile cover photo
Profile photo
mas yana
140 followers -
i love what i do
i love what i do

140 followers
About
Posts

Post has attachment
POOJA SAREE DOLL
Assalamualaikum loversss.. tak lama lagi raya haji dah. chuolss dah ade ke belum baju letups ni raya puasa lepas tak dan nak melaram ngan baju saree letups ni. raya haji kali ni make sure dan mestidapatkan 2-3pasang terus tau !! . ok jom tengok color apa ya...
Add a comment...

Post has attachment
PERFUME BY DIANZ
DAH TAU KE BELUM APA BONDE NYA NII ni mas story sikit deh... baru semalam di lancarkan. so tau je lah yang berebut nak dapatkan perfure yang satu satunya keluaran dianz ni berapa ramai. paling mengejutkan. ini adalah keluaran pertama dan terakhir !!!! jadi,...
Add a comment...

Post has attachment
BAHAN UTAMA BCONFIDENT PEMONTOK ASET
Assalamualaikum happy day chuollssss.. selamat sejahtera. semalam mas kena serang bertubi-tubi. lepas sorang, sorang lagi, sorang lagi dan lagi.. eh korang ni macam berjanji pulak dah. ehehhehehee mana tak nye, semalam non stop order bconfident tak henti. a...
Add a comment...

Post has attachment
AKIBAT PANAU. ORANG EJEK PETA DUNIA .
Assalamualaikum . happy gud morning all.. hi silent reader. mai lah komen. nak tau jugak awak sape.. ehhehe tau tau je wassap nak no acc. eh awak niiiii  tanjat tau ! . . masa raya ni tengok anak orang cecomel ja. kulit halus mulus bak sutera. tingat zaman ...
Add a comment...

Post has attachment
BUDAK SEKOLAH DAH TERBUKAK MATA NAK JAGA ASET. AWAK BAKAL ISTERI DAN ISTERI ORANG NI. APA CER ?
Assalamualaikum. happy day chuoolss... ok hari ni mas nak tanya soklan cepuemas buat awak. terutama awak seorang wanita dan suami ehhehehe.. lain macam je kan... errrr bace lah sampai habis.  . sebelum tu. naks ya hai kat silent reader. tq atas jasa baik aw...
Add a comment...

Post has attachment
DESIGN BARU : MADHURI DOLL SAREE
 Assalamualaikum semua. happy good morning . tau kan tak lama je lagi raya haji pulak datang menjengah.  yang menyambut hari raya haji macam raya puasa. celebrate besar-besar.. mesti nak ade baju raya baru kan ? takkan nak pakai baju raya puasa lagi. pusing...
Add a comment...

Post has attachment
RINDU NAK PREGGY . APA SUPPLEMET UNTUK PREGGY MOM ?
Assalamualaikum semua, selamat sejahtera. raya dah habis .. siri ketupat rendang dah  boleh closed rapat rapat..ehhehehe . sepanjang raya apa soklan paling hot meletop sanak saudare tanye kat korang? ingat tak? Mas, paling hot ermmm... "adik tok harith"  ye...
Add a comment...

Post has attachment
AWAK BAKAL BERTUNANG / NIKAH TAPI.....
BAKAL BERTUNANG . . Planning nak bertunang hujung bulan ni tapi baju pon belum ada. stress memikirkannya.. Tak tau apa yang sesuai untuk baju tunang. . ok mas nak share idea ni... tengok ni lawa sweet comey dak ? nak sesweet secomey ini.. mestilah dapatkan ...
Add a comment...

Post has attachment
B CONFIDENT a.k.a PEMONTOK ASET
Assalamualaikum semua jelitawan.. dah lama kan tak share bconfident.. korang ingat lagi tak dengan bconfident kite a.k.a pemontok aset atas and boobs kite tuuuu... hehehheheh majoriti wanita akan punya masalah .. lebih labih lagi bila aset dah tak mengoda. ...
Add a comment...

Post has attachment
DOLL SAREE MAKIN MERECIK
Assaalamualaikum semua.. happy day . happy n ceria selalu what ever pon yang chuolls buat. ok berita baik. lepas raya ni serius makin ramai pulak yang mengoder baju baju hot dari kami ni.. alhamdulillah. baju raya lain baju open house lain baju kenduri lain...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded