Profile cover photo
Profile photo
BizziPhone antwoordservice & telefoonservice
3 followers
3 followers
About
BizziPhone antwoordservice & telefoonservice's posts

Post has attachment
Tegenwoordig hebben consumenten ontelbare mogelijkheden om een organisatie te bereiken: Twitter, Facebook, e-mail, chat.. Uit onderzoek blijkt echter dat consumenten toch nog het liefst telefonisch contact opnemen met bedrijven! In onze blog lees je alles over dit onderzoek:

Post has attachment
Een goede klantenservice is onmisbaar en vrijwel ieder bedrijf is zich daar bewust van. Toch ontbreekt het bedrijven vaak aan tijd en middelen om zich hier op de juiste manier mee bezig te houden. In ons nieuwste blog vertellen wij u de vijf belangrijkste voordelen van het #uitbesteden van de klantenservice: 

Post has attachment
Gratis en vrijblijvend gebruik maken van een telefoonservice? Bij ons kan dat! Wanneer u bijbehorend formulier invult nemen wij binnen 30 minuten contact met u op. De #proefperiode van 30 dagen zal direct daarna van start gaan.

Post has attachment
BizziPhone is een meertalige antwoordservice. Dit betekent dat onze medewerkers uw klanten, leveranciers of partners in vier verschillende talen te woord kunnen staan. Bent u benieuwd naar de voordelen van een meertalige telefoonservice? Lees dan snel ons blogbericht via: https://www.bizziphone.com/wat-het-belang-is-van-een-meertalige-antwoordservice/
Photo

Post has attachment
Wij zijn erg trots op de tevredenheid van onze klanten en krijgen met regelmaat positieve reacties over onze telefoonservice. Hier vindt u een kleine selectie van een aantal klanten die tevreden zijn over onze #antwoordservice .

Post has attachment
Geen tijdelijke uitzendkrachten maar vaste medewerkers waardoor uw klanten altijd dezelfde #vertrouwde #stem aan de telefoon krijgen. Bent u benieuwd naar de andere voordelen van de  BizziPhone antwoordservice? Bekijk dan onze 'over ons' pagina.

Post has attachment
Als bedrijf zijnde moet u ten alle tijden #bereikbaar zijn. Bij veel bedrijven is dit echter niet het geval. In ons nieuwe blogbericht bespreken we de oorzaak hiervan en de bijbehorende oplossingen.

Post has attachment
Wist u dat de meeste zakelijke beslissingen worden beïnvloed door een #gunfactor? Iemand gunt u dus een bepaalde opdracht. Of niet natuurlijk. Wij hebben voor u 5 tips op een rij gezet om uw gunfactor te verhogen:

Post has attachment
Een eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden. Dit is precies de reden waarom de telefonisten van BizziPhone getraind zijn om een gesprek goed te starten en natuurlijk af te ronden. Start vandaag nog en probeer de #telefoonservice van BizziPhone 2 weken gratis!

Post has attachment
Bij een zakelijke beslissing speelt de gunfactor een cruciale rol.

BizziPhone heeft 5 tips voor u op een rij gezet om de gunfactor in uw voordeel te laten werken.
Wait while more posts are being loaded