Profile cover photo
Profile photo
siti natrah
137 followers
137 followers
About
Posts

Post has attachment
Bagaimana nak tingkatkan selera anak
Tengok anak-amak berselera makan adalah anugerah tak terhingga buat mak-mak kan. Assalamualaikum warohmatu Allahiwabarokatuh.  Ti nak cerita pasal anak yang kurang makan ni. Bukan Tie sorang rasanya ada masalah macam ni. Ramai kan yang ada masalah yang sama...
Add a comment...

Post has attachment
OSTEMATRIX wajib Semasa mengandung dan menyusu
Assalamualaikum sahabat Umi Tie yang hebat. hari ni dah 12 hbln, Nak masuk separuh bulan dah kan. Ti nak share promo bulan febuari ni. Bulan ni promo untuk item paling laku keras diantara ibu mengandung dan yang sedang menyusu tau. Sebab apa mereka suka san...
Add a comment...

Post has attachment
Perkara perlu dilakukan sepanjang Menyusu
“Senyum. Kadang-kadang tu kan satu senyuman di awal pagi membawa seribu kegembiraan sepanjang hari, Kita akan merasakan diri kita selalu mencapai kebahagian.” Assalamualaikum warohmatuAllahi wabarokatuh. Semoga semua sahabat-sahabat Umi Tie yang baca coreta...
Add a comment...

Post has attachment
Punca susah untuk mengandung
Tak sangka,Allah bukakan lagi Pintu hati ni nak menulis semula. Lama bebenor rasanya Umi Tie tak menulis kat blog. Umi Tie rasa nak share bab kesuburan sekarang ni. Rupanya banyak sangat kes yang tak dapat hamil. walaupun dah kahwin lebih pada setahun. Umi ...
Add a comment...

Post has attachment
Ibu menyusu boleh berbuka Puasa?
Assalamualaikum w.b.t... Pejam celik pejam celik hari ini dah masuk hari ker 17 puasa.. Takut pun ada,sekejap sangat rasa dah 17 hari..huhuu.. Oiiit tak mau merewang panjang-panjang..ti nak jawab soalan bagi sorang mommie ni...InsyaALLAH..semoga ia boleh ki...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Berpuasa bagi Ibu Menyusu
Assalamualaikum w.bt... Apa khabar sahabat-sahabat tie...semoga berada didalam rahmat ALLAH...lamanya ti tak update dalam ni...hukhukhuk.. Sempena bulan puasa ni..Ti nak kongsikan serba sedikit TIPS dan PETUA bagi ibu menyusu..Supaya tips dan petua ini dapa...
Tips Berpuasa bagi Ibu Menyusu
Tips Berpuasa bagi Ibu Menyusu
natrah4ever.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Apa itu kalori?
Assalamualaikum w.b.t... Hye apa khabar uolls..harapnya sihat selalulah ya...Bulan ni ti nak fokus bab KURUS bagi ibu menyusu ni...Sebabnya terlalu ramai tau ibu menyusu yang PM ti bagitau lepas anak menyusu ataupun lepas sudah mengepam..Mulut ni bagai disu...
Apa itu kalori?
Apa itu kalori?
natrah4ever.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
FIRST GIVEAWAY DARI BLOG "ALL ABOUT ME & MY LIFE"
Assalamualaikum.... Ti join GIVE AWAY hamba ALLAH ni...berhasrat untuk tambah kenalan...Samalah hasrat dia ni dengan ti..so apa kata kita sama-sama sokong hasrat dia k... Jika kita permudahkan urusan dia..In sya ALLAH ,Allah akan permudahkan urusan kita.. C...
Add a comment...

Post has attachment
siti natrah commented on a post on Blogger.
bestnyer boleh g dengar kuliah kat surau..thanks atas sharing k
Ceramah Dhuha-Ibu Maafkan aku !
Ceramah Dhuha-Ibu Maafkan aku !
cikpuanhanna.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa baby Tak Kenyang!!!
Assalamualaikum.... Lamanya ti tak coret-coret kat sini..bukan setakat bersawang-sawang dahni...dah tak nampak rupa rumah dah pun..huhuhu... Ti nak kongsikan sikit soalan yang biasa ti dapat dari ibu-ibu menyusu ni..Antaranya.. "kak...kenapa ya anak saya ma...
Kenapa baby Tak Kenyang!!!
Kenapa baby Tak Kenyang!!!
natrah4ever.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded