Profile

Cover photo
Host.bg
122 followers|202,731 views
AboutPostsCollectionsPhotosVideos

Stream

Host.bg

Shared publicly  - 
 
В първият месец от новата 2017 година, Host.bg предоставя на своите клиенти нови възможности за реклама в каталог номер едно в България - Golden Pages.
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
Всичко, което искате да знаете за Изцяло SSD Хостинг от Host.bg
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
Стандартният уебсайт става все по-сложен и е необходимо да изпълнява все-повече функции. На помощ идва абонаментът за софтуер като услуга.
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
Домейн промо: .eu .eю .info - 9.99 .top .xyz .website - 7.50 .biz .site - 14.50
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
Host.bg предлага пълен набор от VPS-и, а всяко VPS решение има своите предимства. С този блог пост ще ви помогнем в избора на правилния виртуален сървър за вашия проект.
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
85+ премиум теми, wpRocket, AllinOneSEO, Divi Builder, WPML и още много, само за 9.50 лв/м
 ·  Translate
Premium WordPress от Host.bg e SaaS услуга, която включва предплатени теми и плъгини заедно с визуален сайт редактор, работещи на изцяло SSD сървъри.
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
Щастливи сме да обявим партньорството си с едни от най-добрите в Бизнес и Маркетинга – oba.bg или Мирослав и Стилиян Запорожанови. Заедно ви предоставяме безплатно видео обучение и e-книга, ексклузивно за клиентите на Host.bg.
 ·  Translate
Как за ТРИ дни работа изкарахме 25 000 лв. с Facebook реклами (само с $400 бюджет).
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
Днес излезе версия 4,7 на най-популярната система за управление на съдържанието WordPress. Какво е новото можете да научите тук
2
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
.blog е най-новото домейн разширение в портфолиото на Host.bg. Изберете ново и свежо име за вашият блог на промоционална цена от 51.99 лв./година: https://host.bg/bg/domain
 ·  Translate
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
Предстои Black Friday - най-печелившият ден за търговията. Защо обаче, всичко не протича според очакванията.
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
За поредна година Host.bg подкрепя OpenFest2016 - най-голямата българска конференция на тема свободен софтуер и свободното споделяне на знания.
1
Add a comment...

Host.bg

Shared publicly  - 
 
Търсите независимо и гъвкаво решение за своят бизнес? Сега е моментът да закупите своят нов VPS с ужасяваща 35% отстъпка за Halloween.
1
Add a comment...
Host.bg's Collections
Story
Tagline
Професионален хостинг и поддръжка от Host.bg
Introduction
Host.bg е водещ доставчик на хостинг услуги в България. Компанията предлага регистрация на голям брой от най-популярните домейн имена, включително .BG и домейни на кирилица. Също така и пълен спектър от хостинг продукти. В това число се включват планове на споделен хостинг, виртуални и наети сървъри, колокация и клъстър за видео хостинг. Над 16 000 клиенти са избрали нашите услуги, а регистрираните в Host.bg домейни надвишават 25 000.

За нас: 

Host.bg предлага услугите си вече 8 години на пазара в България. През всичките тези годините ние се наложихме като бързо развиващата се хостинг компания и доказахме своето сериозно отношение към бизнеса, клиентите и служителите си. Успехът на фирмата не е случаен – той се дължи на професионализма на екипа, най-иновативните и сигурни технологии и ясно стратегическо планиране. Ние обръщаме внимание 
на всеки детайл и подхождаме индивидуално към всеки клиент, за това в Host.bg, целим максимална удовлетвореност на всеки наш потребител. Това ни прави надежден и сигурен партньор за всеки клиент. Ние не използваме готови решения. Нашият екип от програмисти се старае да изпълни и най-дребните желания на вас- нашите клиенти. Благодарение на това имаме гъвкавост, която ни позволява дълги години да печелим и запазваме доверието на всеки, който използва услугите на Host.bg. 

Разбирането за уеб хостинг в Host.bg е съчетание от високи технологии, хардуер, свързаност, сигурност, резервираност, гъвкави решения и 24' часова техническа помощ с реакция до 30 мин. при всякакви запитвания.
 

Нашата цел:

- Да предоставяме благоприятна среда за лични проекти; 
- Да бъдем гарант и генератор на бизнеса на своите клиенти на всеки етап от развитието им с предоставянето на професионални уеб услуги на достъпни цени; 
- Да предложим най-добрите условия на най-ниски цени; 
- 27 / 7 / 365 техническа поддръжка; 
- Да предоставим комфортен дом за вашите интернет проекти.

Host.bg предлага пълен спектър от хостинг услуги: 

- Регистрация на домейни от различни нива; включително и такива .BG, както и домейни на кирилица; 
- Споделен хостинг; 
- Виртуални сървъри (VPS сървъри); 
- Наети сървъри. Нает сървър е услуга, при която на клиента се предоставя целият хардуерен ресурс на даден сървър;
- Стрийм хостинг;
- Сертификати (SSL 123; SSL Web Server; SGS SuperSert; SSL Web Server
with EV; Wildcart SSL);
- Колокация. Host.bg предоставя колокационни услуги в съответствие с най-добрите международни стандарти. Оборудването се разполага в специално предназначен за целта център за данни със собствен енергоизточник. Свързаността към българското и международното Интернет е многократно резервирана с оптични трасета към всички големи доставчици и националната опорна мрежа;
- Партньорска програма. Програмата е предназначена за потребители, които самостоятелно или в полза на други клиенти наемат или използват голям брой хостинг планове. 
- Link Building.

Contact Information
Contact info
Phone
(02) 962-59-79
Mobile
(0887) 88-99-66
Email
Address
София, бул. Шипченски проход 63