Profile cover photo
Profile photo
fiefi irafizah
150 followers
150 followers
About
Posts

Post has attachment
Babyfood Toddible Sangat Best !
Toddible. Merupakan satu brand makanan bayi dari usia 6 bulan ke atas. Bestnya Toddible ni kerana ianya menggunakan bijirin, buahan serta sayuran semulajadi 100% tanpa bahan pengawet, pewarna, garam juga gula. So, memang selamat dan sangat baik untuk bayi. ...
Add a comment...

Post has attachment
Kenali tanda-tanda bayi sudah bersedia nak makan.
Ramai mak-mak tak sabar tunggu baby berusia 6 bulan kan? Yes! Masa ni lah masa yang menjadi kebiasaaan baby diperkenalkan dengan makanan pejal (solid food). Tapi bersediakah baby kita nak tambah menu lain, selain susu je sebelum ni? :) Ok, berikut tanda-tan...
Add a comment...

Post has attachment
Quote of the day #21
Assalamualaikum :) Aaargghh...lama betol tak bersiaran di dunia blogging ni.  Dah berwajah baru dan bertukar nama baru pun mood still kelaut. Haha alasan sangat kan.  Fiefi baru tukar domain dari blogfiefi.blogspot.my ke irafizah.com .  Guna sebahagian dari...
Add a comment...

Post has attachment
Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com
Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2017 , iaitu tepat jam 6.00 petang sehingga hari esok, 6.00 petang 20 Disember 2017 . Semua dijemput join...
Add a comment...

Post has attachment
Sis Gee First Giveaway
12-12-17 Hari ni ramai orang duk tunggu sebab nak serbu jualan YES kat Shopee dan Lazada.  Promo gila-gila dengarnya. Tapi Fiefi tak join pun. Cam takde list lak nak cari apa.  Tapi klu masuk kat situ konfem ada yang terbeli eh..eh.eh ☺ Jadinya, hari ni Fie...
Add a comment...

Post has attachment
First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com
klik banner untuk join. masih ada masa :) Sambil tu, Fiefi nak share mutiara kata ni. 'Hati yang tenang  akan bersyukur apabila menerima nikmat, sabar apabila ditimpa musibah, rela memberi maaf apabila dipinta, mudah meminta maaf  apabila bersalah, qanaah d...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
Ok. Lama dah tak aktif join GA ni, untuk sekian kalinya ni yang pertama setelah lama bertapa. kikiki . Komen tentang blog Intan Saffyna? . Takleh komen banyak sebab baru je 1st time sampai dan jengok situ.  So far, cantik dan harmoni warnanya, kemas dan ter...
Add a comment...

Post has attachment
Wanita dan Keputihan. Adakah Ianya Normal atau Penyakit?
 Adalah normal bagi seseorang wanita itu mengalami KEPUTIHAN, kerana ia sebenarnya adalah proses perubahan hormon dan pembersihan di mana sel-sel mati dikeluarkan dari dalam lubang faraj . Secara biologi, keputihan berlaku pada sekitar sebelum waktu haid ba...
Add a comment...

Post has attachment
Sembelit : Punca dan Cara Atasinya.
Korang pernah mengalami SEMBELIT? Macam mana rasanya? Seksakan? Sampai lama duk dalam toilet...Ye la, perut  korang rasa memulas-mulas tapi 'benda tu' susah nak keluar...dan selagi 'benda tu' tak keluar selagi tu la tak selesa dan menyeksakan kan? Kali ini ...
Add a comment...

Post has attachment
8 Makanan Perlu Dielak Oleh Ibu Mengandung!
Apakah makanan yang perlu dielakkan semasa hamil? Terdapat beberapa jenis makanan yang perlu dielakkan semasa hamil kerana ia boleh membahayakan bayi dalam kandungan. 1. Kerang yang terdapat dalam laksa dan kuew teow goreng sepatutnya direbus terlebih dahul...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded