Profile cover photo
Profile photo
Nur Atiqah Mohd Basri
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Bercuti di Tok Aman Tok Bali, Kelantan
ni gmbr 2 thn lps   Assalamualaikum.Da agk lama tdk menulis di sini.Disebabkn kekangn masa atau ak yg mls sbnrnya.hahaha.Act bercuti di Tok Aman di da lama.Thn lps bulan September.Ni kali kedua ak tdo di sini bercuti dgn family. mia 2 thn lps Harga utk blik...
Add a comment...

Post has attachment
Makan2 : Ko Hyang cyberjaya
Hai readers..hari ni ak nk cte pasal makan2 di ko hyang cyberjaya..restoren ko hyang n adlh restoren korea..so sape2 yg slalu tgk cte korea n craving nk mkn mknn korea blh la try mkn di sini.. Act ad byk tempat restoren ni..dlu ak pnh mkn dgn twin ak kat ca...
Add a comment...

Post has attachment
Edisi sayu : mangsa kemalangn lebuhraya duke (ape nasib2 ank2 yg tngl)
Salam para readers..rasanya korng pon tau kn kisah yg tgh hangat sekarang..pasal pasangn dan bayi kecil kemalangan maut di lebuhraya duke tu..eksiden dgn myvi yg tgh berlumba..dikatakan pajero yg dinaiki mangsa bergesel dgn myvi yg berlumba di lane kanan..s...
Add a comment...

Post has attachment
langkwi wildlife park
Da lama btl tertnguh nk cte psl trip g langkawi hr tu..sorry la...bz jg anak..alasan..pdhal mls..hahaha..okay..hr tu ak pnh cte kn pegi langkawi..so mmng ak da rncng nk bw miot g sini..sini tu di Langkawi wildlife park.  Emmm..ekceli ak lupa harga entrance ...
langkwi wildlife park
langkwi wildlife park
iammamamia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DARI PEKERJA KE SURIRUMAH
Hari ni ak nk cte tips klu korang nk berenti kje n jd suri rumah mcm ak..yg ni ak cte based on ape yg ak lalui la k.. 1. Korang kna  gtau pasangn korng dulu.. ye la..lps ni korang nk hdup ngn dia kn..pastikn dia stuju n support dgn keptsn korang..n then cte...
DARI PEKERJA KE SURIRUMAH
DARI PEKERJA KE SURIRUMAH
iammamamia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Azio hotel , langkawi
Waktu dok langkawi hr tu ak menginap di azio hotel..kat pekan kuah..rate semalam x mahal sgt pon..lam rm95..before tu ak cri hotel kat agoda tp sbb x de kredit card (ppfff) so ak search je kot tenet..then call utk reservation..da call dia suh buat payment n...
Azio hotel , langkawi
Azio hotel , langkawi
iammamamia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Langkawi trip
Ahad lepas 15.3.15 ak husband n miot g langkawi..kami dari rumah in law ak di kuala nerang..so pagi2 tu kami kuar rumah sbb kononnya jalan akn sesak sbb cuti sek dan Lima yg akn tiba..ekceli motip ak g langkawi ni pon sbb nk jmp kwn ak yg da ikut husband di...
Langkawi trip
Langkawi trip
iammamamia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I am housewife
Hai semua..hari ni ak nk cte cmne ak blh jd surirumah sepenuh masa..yea la..sblm ni kje elok je..tetiba je duduk kat rumah jaga anak..acaner tu..haha Ekceli ak berpeluang utk bekerja selama almost 4years.. dalam bidang makmal perubatan.. ak blajar kt upm dl...
I am housewife
I am housewife
iammamamia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI : Homemade pizza
Hari ni ak nk kongsi satu resepi mcm mn nk buat pizza.  Senang je sbnrnya. Yg penting kita kna buat doh roti pizza tu. N then topping terpulang la pd selera masing2. Bahan2 doh Tepung gandum Mauripan Susu tepong (xksh jenama ape) Marjerin Sedikit gula Sedik...
RESEPI : Homemade pizza
RESEPI : Homemade pizza
iammamamia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Welcome back
Welcome back to the blogging world.. Haha..Ekceli seblm ni da pernh berblogging ni.. tu pon wktu zaman ak blajar kat upm dlu..adalah dalam 6 7 thn yg lps..then hr ni tetiba teringin nk menulis kembali..hope akan berterusan la penulisan ni..blog ni akan berk...
Welcome back
Welcome back
iammamamia.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded