Profile cover photo
Profile photo
Leeuwarden Loodgietersbedrijf
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
De verwarming binnen uw woning is onmisbaar tijdens de koude herfst- en wintermaanden. Met een trui zult u het immers niet warm genoeg hebben! Om er zeker van te zijn dat de cv-ketel de hele winterperiode goed blijft werken, is het essentieel dat u deze voor de wintermaanden laat onderhouden. Onze ervaren loodgieters helpen u hier graag bij. Tijdens het onderhouden van de cv-ketel binnen uw woning lopen we de onderdelen van de cv-ketel na op een beginnende slijtage of beschadigingen. Waar nodig zullen we de versleten onderdelen direct voor u vervangen om een cv-ketelstoring te kunnen voorkomen.
Add a comment...

Post has attachment
Is de afvoer van de douche, het bad, het toilet of de wastafel in uw badkamer verstopt? Dan wordt het mogelijk tijd om een loodgieter in te schakelen. Wanneer het een lokale verstopping betreft, kunt u het mogelijk zelf nog verhelpen, maar als het gaat om een grote verstopping is het verstandig om er een loodgieter bij te halen.

http://www.loodgietersleeuwarden.nl/loodgieter-raadplegen-verstopping-badkamer
Add a comment...

Post has attachment
U wilt de kans op het knappen van uw leidingen vanzelfsprekend zo klein mogelijk houden. Wij hebben een ruime expertise in het afsluiten van buitenkranen, waardoor een dergelijk klusje snel voor u is uitgevoerd.
Add a comment...

Post has attachment
Wat is een koolmonoxidemelder? Een koolmonoxidemelder is een huisapparaat die koolmonoxidegas detecteert in uw woning. Jaarlijks overlijden er nog steeds een hoop mensen aan een koolmonoxidevergiftiging
Add a comment...

Post has attachment
Bent u al met de auto naar de APK geweest? Denkt u dan ook aan de onderhoudscontrole van uw CV ketel. Dit kan storingen voorkomen en u zo extra kosten besparen. 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded