Profile cover photo
Profile photo
suhailah hamid
559 followers -
Sihat itu Nikmat
Sihat itu Nikmat

559 followers
About
suhailah's posts

Post has attachment
Kayap Cepat Surut Dan Kering Dengan Ikhtiar Vivix
Kayap atau dikenali sebagai herpes zoster dalam istilah perubatan adalah sejenis penyakit kulit dan saraf yang disebabkan oleh jangkitan Virus Varicella Zoster (VZV). Tanda terawal penyakit ini adalah rasa sakit, kebas dan panas di bahagian urat saraf yang ...

Post has attachment
Mealshakes Menu Sahur Ringkas Untuk Anak-Anak Anda
Berbaki beberapa hari saja lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. Tahun ini inshaaAllah anak sulong cik sue yang berusia 7 tahun akan belajar puasa bersama-sama kami. Tak sabar cik sue untuk turut sama merasai pengalaman anak berpuasa. Pasti ada pelbagai ...

Post has attachment
Resepi Vivix Untuk Meningkatkan Tenaga Di Bulan Puasa
Berbaki beberapa hari saja lagi umat Islam akan menyambut puasa Ramadhan. Ada kawan-kawan yang tercari-cari suplemen penambah tenaga? Cik sue sangat mengesyorkan anda mengambil Vivix selain daripada set mighty 3 gems untuk bersahur. Antara manfaat Vivix di ...

Post has attachment
Bengkung Super Roda Dua Mudah Untuk Kegunaan Ibu Dalam Pantang
Bengkung merupakan salah satu perkara utama sewaktu dalam pantang. Bengkung boleh mengempiskan perut, mengecutkan rahim bengkak dan merapatkan faraj yang telah regang dan longgar. Berbengkung juga dipercayai boleh membantu: mengempiskan perut dan mengurangk...

Post has attachment
Krim Untuk Ruam Bayi Dan Kulit Kering
Kebiasaannya bayi yang baru lahir akan naik ruam di badan atau  di muka. Ruam ini akan hilang selepas beberapa ketika. Petua orang dulu-dulu adalah sapukan tepung ubi di tempat ruam tersebut. Kini lebih mudah dengan adanya krim serba guna dari Shaklee. Ia d...

Post has attachment
Harga Retail Produk Shaklee Mei 2017
Seperti yang anda sedia maklum, kenaikan harga produk Shaklee secara rasminya telah berkuatkuasa pada 1 Mei 2017. Kali terakhir  kenaikan harga produk Shaklee ialah pada tahun 2006 iaitu 11 tahun yang lalu. Lama dah  kan tak naik harga. Kos operasi syarikat...

Post has attachment
Buasir ketika hamil/mengandung, membuatkan ibu rasa tak selesa dan takut. Lagi-lagi bila dah hampir nak bersalin. memikirkan luka sewaktu bersalin ditambah dengan buasir. Seramnya..

Ikuti pengalaman Puan ini bagaimana sakit buasir yang dialaminya sebanyak dua kali telah sembuh sepenuhnya. Beliau kembali ceria dan banyak bonus lain yang beliau dapat.

Post has attachment
Buasir Ketika Hamil Sembuh Dengan Set Berpantang Shaklee
Masalah sembelit sewaktu hamil merupakan masalah yang sering menghantui kebanyakkan ibu -ibu hamil di Malaysia. Sekiranya tidak di rawat ianya akan lebih mudharat dan boleh menyebabkan terjadinya buasir. Menghidapi buasir ketika mengandung adalah sesuatu ya...

Post has attachment
Ada setengah orang tak suka bawa cash money ketika membeli barang. Lebih selamat pakai kad katanya.

Haa... ni cik sue nak bagitau. Nak beli suplemen shaklee termasuklah vivix pun korang boleh pakai kredit kad. Yang suka kumpul points kredit kad tu, ini lah masanya untuk guna beli vivix atau mana-mana suplemen shaklee yang lain.

Mudah je, ikut step by step dalam entry ini.

Post has attachment
Pembelian Vivix Dengan Kredit Kad, Mudah Je Kan
Permintaan terhadap Vivix semakin hari semakin tinggi. Walaupun mahal, ramai yang sudah mempunyai kesedaran bahawa kesihatan itu lagi mahal selepas jatuh sakit. Lebih baik mencegah daripada mengubati. Vivix merupakan suplemen nombor satu produk terlaris yan...
Wait while more posts are being loaded